Buřty by byly fajn

Moderátor: Safraporte
Blatná je co by kamenem dohodil a zbytek došelfavore píše:Dejte vědět jak jste pojezdili!Když se chci svézt jezdím sám,v partě by to bylo určitě veselejší.Mám to k vám trochu z ruky ale co by si člověk pro radost neudělal!Neznám nikoho z vás(snad jen safraporta,stáli jme spolu na parkovišti naLRC v Přešticích)ale to asi neva,postižení máme stejný-LR
člověče, ve Dnešicích je i střelnice, tak by se to možná dalo zkombinovat i tak, že by se tam upekly buřty a můžeme si zastřílet, jen bouchačku si musím někde půjčit (zbroják mám, ale ke zbrani jsem se zatím za ty léta nedokopal, je to zbytečná starostfavore píše:Nemyslel jsem žádnou trhací zkoušku,na to mám tu svou plechovku moc rád,jen jak píšeš se někde pěkně projet aby bylo proč mejt auto a potkat se s pár slušnejma lidma.Taky už jsem ve svým věku klidnější,usedlejší a mám rád takový věci jako poctivý špekáčky,rum s lodičkou,ráži 9mm,ženský s prsama ......!![]()
Takže spíš strávit příjemný odpoledne.
V tom případě bych to směřoval na termín 20.+21.11. (ten další víkend už něco mám).skid1 píše:Zdarec,
no to by bylo super
já budu můžu 20+21 a 27+28, tedy poslední 2 výkendy v listopadu