H.
Moderátor: Miky_CZ
Prines niečo do Mohelnicexxekutor píše:Zdravím přátelé, chci se pochlubit se svojí zálibou, vlastně i zaměstnáním - jsem řezník. Takže kdybyste chtěli ochutnat klobásy z masa, domácí uzené, tlačenku, nebo šunku, která obsahuje 97,8% masa, mile rád vás nakrmím! /kousek od Brna/
Neriskuj , víš kolik má fórum členů???exxekutor píše:Zdravím přátelé, chci se pochlubit se svojí zálibou, vlastně i zaměstnáním - jsem řezník. Takže kdybyste chtěli ochutnat klobásy z masa, domácí uzené, tlačenku, nebo šunku, která obsahuje 97,8% masa, mile rád vás nakrmím! /kousek od Brna/
Kua to je teda nabídka .....exxekutor píše:Je to v Sokolnicích, první vesnice na výpadovce z Brna na hodonín. Otevřeno mám v úterý a v pátek od 8 do 17 hodin /prodejnu masa a uzenin/. Ale dá se samozřejmě zastavit i jiné dny a vzít si třeba uzené přímo z udírny, vařené maso z kotle atd. Je to na domluvě. A díky za zájem. jen pro usnadnění tel: 604 70 44 22
Jsi lepší než Bublaexxekutor píše:...nakrmit zástupy byl vždycky můj sen...
Tímto chci poděkovat "will.26" a jeho firmě Wipoll za vybavení kavárny nábytkem.Vše bylo zhotoveno na přání a na míru...maximální spokojenost...vážně...Ještě 1x díky.will.26 píše:ano byl jsem tam.....příjemné prostředíJan Ikl píše:Tak jsem to po pár letech v Praze zabalil a vrátil se zpět na Moravu....a otevřel jsem si v Přerově v kině Hvězda nekuřáckou kavárnu...
Potřebuji ji pojistit,takže kdyby jste někdo z okolí věděli o solidním pojišťovákovi,dejte prosím vědět...A taky bych potřeboval udělat intern.stránky...takže kdyby něco,stačí se ozvat...díky moc
p.s.členové fora a majitelé LR mají 20%slevu...![]()
![]()
...
Old Black píše:Jsi lepší než Bublaexxekutor píše:...nakrmit zástupy byl vždycky můj sen...
Musíš dovezt vzorky na nějakou LR akciexxekutor píše:Zdravím přátelé, chci se pochlubit se svojí zálibou, vlastně i zaměstnáním - jsem řezník. Takže kdybyste chtěli ochutnat klobásy z masa, domácí uzené, tlačenku, nebo šunku, která obsahuje 97,8% masa, mile rád vás nakrmím! /kousek od Brna/
A nebo udělat akci přímo u LRŘezníka , takové šunkobraní.....Rosi píše:Musíš dovezt vzorky na nějakou LR akciexxekutor píše:Zdravím přátelé, chci se pochlubit se svojí zálibou, vlastně i zaměstnáním - jsem řezník. Takže kdybyste chtěli ochutnat klobásy z masa, domácí uzené, tlačenku, nebo šunku, která obsahuje 97,8% masa, mile rád vás nakrmím! /kousek od Brna/![]()
![]()
To by jsme byli skoro sousedi, já stavím v Újezděpidibi píše:v sokolnicich jsme loni malem koupili barak
hned jak budu zdravej, tak se ozvu