Jinak po delším svezení jsem si na sedačku zvykl. Pravda, D2 je trochu tvrdší a víc mi sedí její boční vedení....Free2 je ale luxus. Každopádně jsem ještě ani na zlomek vteřiny nezapochyboval o správné volbě. D4 je super.
Moderátor: Miky_CZ
cyril píše: Každopádně jsem ještě ani na zlomek vteřiny nezapochyboval o správné volbě. D4 je super.
cyril píše:Free2 je ale luxus.
Jsem domluvenej na návštěvě v Cartecu. Kvůli jedný nitce bych tam nejezedil, ale mám ještě nevyřešenou tu uvolňující se lištu "A" sloupku, mlžící se světlomety a kryt levý přední kliky. Řekli mi, že to sedadlo výrobce posoudí a v případě uznání reklamace vymění pouze čalounění opěradla. Takže to z toho prý asi nějak stáhnou a navlíknou na to novou kůži. Možná je to něco jako jitrnice...Tomik píše:K tematice sedaček - přijdou mi v pohodě, nemají žádný extra boční vedení - teda spíš žádný, ale to podle mě k teréňáku patří. Když jedu s D4 5 hodin, tak mě záda bolí stejně jako v jakýmkoli jiným autě, kterým jedu 5 hodin. Jezdím kupátkem bavcem, mám čistě do lesa a na ryby mazla Géčko, jezdil jsem se vším možným, ale když jedu dlouho, tak mě ten hřbet bolí všude. Tím chci říct jedno - tohle bude dost subjektivní kategorie na posouzení.
K nitce na sedačce - já bych vzal od starý jehlu na pletení a narval tu nitku zpátkyŘEšit bych to začal, až kdyby se to celý páralo
Souhlas. Na tomhle bych, pokud to není vyloženě existenčně nutný zbytečně nešteřil. 245PS a 600Nm ja na předjíždění úplně super a když si to chci v nejasnejch situacích, když narazím třeba na nějakýho zakomplexovanýho soutěživce pojistit, přepnu prostě na sport.George 1 píše:Jsem včera koukal totiž na ceník discovery a ta varianta se 155KW je už za rozumný peníze, až mě to překvapilo, takže bych mohl šetřit na něj o pár let míň.
Ale zase si říkám, že když už do toho dávají takovej pořádnej motor, takže se asi vyplatí koupit tu silnější variantu
Rudo jestli chceš, tak ti někdy půjčím auto na svezení. Fakt je to paráda!RudaK píše:Free2 je ale luxus.![]()
Hmmm.....mohli dát alespoň fotku D4. By mě zajímalo, kdo z fóra by šel do benzínu....U sportovního auta to chápu, ale u náklaďáku mi víc pasuje nafta.BeerRudolf píše:AAAAAA, coooooo Todleeeee![]()
http://www.autorevue.cz/land-rover-disc ... i-navzdory" onclick="window.open(this.href);return false;
Ono to může být zas jinak ( zas můžou dát jiný motor )George 1 píše: kdy tady napíšu, že jsem si pořídil D4 180Kw HSE
To jó , určitě když koupíš něco jinýho ...Tydle auta nejsou na minimální spotřebu . Jestli chceš auto na spotřebu,tak se ohlídni jinamGeorge 1 píše: No uvidíme, třeba až ho budu kupovat já,tak bude jezdit za 4 litry