H.
knedlousek píše:Kdo by t poslal tak byc to naskenoval a rezeslal komukoliv, případně něco vyvěsil na forum, berete?
Mamina dělá v rachívu, a tam maj skener na knížky takže to tam hodí a on si sámi obrací listy. Bylo by to zadarmo.Ivan píše:knedlousek píše:Kdo by t poslal tak byc to naskenoval a rezeslal komukoliv, případně něco vyvěsil na forum, berete?
Klidně se na tom budu taky podílet, mohu kopírovat i skenovat.
Uháněj TATARA, chtěl po mě tel číslo že mi zavolá a pořád nic, tak nevím.DEFIKPV píše:Ne že bych chtěl uhánět..ale kdy bude naskenovaný manuál ?
![]()
![]()
moc bych byl šťastný![]()
To není zadarmo - to je za peníze daňových poplatníků .....knedlousek píše: dělá v rachívu, a tam maj skener na knížky takže to tam hodí a on si sámi obrací listy. Bylo by to zadarmo.
To jsme m všichniRudaK píše:To není zadarmo - to je za peníze daňových poplatníků .....knedlousek píše: dělá v rachívu, a tam maj skener na knížky takže to tam hodí a on si sámi obrací listy. Bylo by to zadarmo.![]()
českej má Jenda, od něj ho má pučenej TATAR a ten slíbil že mi ho pošle já to naseknuju a bude.Dusan píše:Ceskej se mi zatim na naskenovani do ruky nedostal, ale mam v pdfku anglickej, pripadne mohu naskenovat svuj spanelsky :-D
Pozor - Děda taky furt měnil,až vyměnil a následně stratil .....knedlousek píše:českej má Jenda, od něj ho má pučenej TATAR a ten slíbil že mi ho pošle já to naseknuju a bude.Dusan píše:Ceskej se mi zatim na naskenovani do ruky nedostal, ale mam v pdfku anglickej, pripadne mohu naskenovat svuj spanelsky :-D
Takže jako abych třeba neukrad jo? No to snad ne neRudaK píše:
Pozor - Děda taky furt měnil,až vyměnil a následně stratil .....![]()
knedlousek píše: Takže jako abych třeba neukrad jo?
To je tou zimouRudaK píše:knedlousek píše: Takže jako abych třeba neukrad jo?tak to nebylo myšleno
Máš zajímavý myšlenkový pochody
Jo ty ses ve škole blbě učil, a já sem na tom s anglinou stejně, mimochodem nevíte co by mohl stát ten manuál? V ofiko prodejnách by ho mohli mít ne?DEFIKPV píše:též bych to ZADARMO NASKENOVAL (máme velkou kopirku MINOLTU) a dal do PDF... a uveřejnil ... jen ho mít celej česky... Anglicky mám taky .ale já se ve škole blbě učil
![]()
![]()
![]()
tak dejte vědět až se to někam pohnea třeba bude i návod
![]()
knedlousek píše:Jo ty ses ve škole blbě učil, a já sem na tom s anglinou stejně, mimochodem nevíte co by mohl stát ten manuál? V ofiko prodejnách by ho mohli mít ne?DEFIKPV píše:též bych to ZADARMO NASKENOVAL (máme velkou kopirku MINOLTU) a dal do PDF... a uveřejnil ... jen ho mít celej česky... Anglicky mám taky .ale já se ve škole blbě učil
![]()
![]()
![]()
tak dejte vědět až se to někam pohnea třeba bude i návod
![]()