Mam na mysli nieco z tvdsej gumy(obusok ?

Moderátor: Miky_CZ
Tak my chudobni byvame v panelaku a tu keby to umyvam tak ma asi susedia zastreliapatrik píše:ja umyvam doma wapkou - potom man na dvore cca 6 uhliarskych lopat blata .
Na cabajskej som to skusal hned ako prve miesto, vyhnali ma. Maju napisane, ze je zakazane umyvat znecistene podblatniky a podvozky. S tou mlakou to som spravil, ale co ked dalej som nasiel dalsiu polnu cestu po ktorej som este nesiel.Acon píše:To si musíš nájsť niekde veľkú mláku cez ktorú párkrát prejdeš a takto predumytý potom pôjdeš na umyvárku. Alebo to v NR riskni na samoobslužnej umyvárke na Cabajskej. Možno ten bordel po Tebe zmyje dážď kým si to personál všimne. No ja byť majiteľom umyvárky....Hold, k vlastneniu offroadu a SUV, používaného v blate, je potrebné vlastniť aj príslušné vybavenie. Neviem, ale možno by tú najzákladnejšiu "wapku" utiahol a menič 24/240V a to Ti potom stačí zobrať so sebou 50l barel s vodou. Aspoň moja wapka dokáže ťahať zo sudu, nepotrebuje tlak vody.
Tak povodne som mal na mysli obusok ale tonfa mi pride lepsie riesenie. Dobre sa drzi v rukepidibi píše:tonfa na umyvani? :-D
To vies, auto je relativne nove(ma dva mesiace) tak to clovek este chce vidiet aj pekne umyte.pidibi píše:takovej nemistnej dotaz: proc to vubec umyvas?
casem to uschne a pak opada
To ako že s tým utlčeš obsluhu a oni potom budú radi, že po tebe im tam zostane bordel? Daj vedieť ako to dopadlo. Do N-centra chodím aj ja. No nie s 200kg blata na podvozku.airbilly píše: Zatial som nasiel toto,
http://www.afg.sk/obchod/tonfy/tonfa-st ... olyetylen/" onclick="window.open(this.href);return false;
myslim ze cerstve blato s tym pojde bez problemov dole a zvysok uz umyju v N centre.
To nie, na take veci nosim v aute "bejzbolku". Uz som to objednal a dam vediet ci to splna svoj ucelAcon píše: To ako že s tým utlčeš obsluhu a oni potom budú radi, že po tebe im tam zostane bordel? Daj vedieť ako to dopadlo. Do N-centra chodím aj ja. No nie s 200kg blata na podvozku.
To naozaj, ak sa nemylim tak aj podla zakona treba auto pred vzjadom na cestu ocistit. A nic lepsie som nenasiel.Acon píše:Počkaj, to akože naozaj ideš čistiť auto obuškomČo takto zvoliť inú zábavku ako jazdiť po rozbahnených poľných cestách. Veď to vlastne ani nie je terén...
Lenze ani freecko nie je terenak.Acon píše:Veď to vlastne ani nie je terén...
To je uplne jasne, nechcem robit take abusrdnosti ako maxsel http://www.youtube.com/watch?v=pYboUGvKuT0" onclick="window.open(this.href);return false;Filip píše:Lenze ani freecko nie je terenak.Acon píše:Veď to vlastne ani nie je terén...
Ale vlastniť 4X4 predsa nie je podmienené tým, že človek musí za každú cenu vyjazdiť všetky polné ceny v okolí. Ja som tu v NR bol raz na pyramíde inak nič. Mňa osobne by ani nebavilo jazdiť polnou cestou, kde okrem polí nič nevidím a výsledný efekt je len zasvinené auto. Terénu si užijem na chalupe a v okolí. Úpravy auta si vyžiadala skôr praktická stránka veci ako nejaká radosť z jazdy, ale samozrejme tá radosť je vítaný vedľajší efekt. Naše pozemky tam susedia s vojenským priestorom a jazdiť sa tam dá na niekoľkých km2 bez toho, aby to niekomu vadilo.airbilly píše: No teren to nieje nic moc, ale poznas nejaky dobry teren v tu v nasom okoli ? By sme mohli niekam vyrazit ked uz mas ten navijak
No pyramida je v pohode az na detail, ze je tam zakaz vjazduAcon píše: Ale vlastniť 4X4 predsa nie je podmienené tým, že človek musí za každú cenu vyjazdiť všetky polné ceny v okolí. Ja som tu v NR bol raz na pyramíde inak nič. Mňa osobne by ani nebavilo jazdiť polnou cestou, kde okrem polí nič nevidím a výsledný efekt je len zasvinené auto. Terénu si užijem na chalupe a v okolí. Úpravy auta si vyžiadala skôr praktická stránka veci ako nejaká radosť z jazdy, ale samozrejme tá radosť je vítaný vedľajší efekt. Naše pozemky tam susedia s vojenským priestorom a jazdiť sa tam dá na niekoľkých km2 bez toho, aby to niekomu vadilo.
Na toto pozor, u nas je uplne iny pravny stav ako v CR. Do lesa sa nesmie ist autom a pod pojmom les sa rozumie aj lesna cesta. U nas je to tresny cin.Acon píše:VP LešťPokial ide o tú pyramídu, nikde po celej ceste nie je tabula zákaz vjazdu ani CHKO.