Michal M. píše:A že tam těch zvuků je
A toho železa ......

Michal M. píše:A že tam těch zvuků je
Ty žádnýmu autu nedáš pokoj .....brudr píše:Jak se dostanu k lozisku na kole/naprave,asi je rozbytyl![]()
![]()
RudaK píše:Ty žádnýmu autu nedáš pokoj .....brudr píše:Jak se dostanu k lozisku na kole/naprave,asi je rozbytyl![]()
![]()
Land Jirka píše:Tak je to tou spínačkou?
Složitý to není, jen musíš odvrtat dva bezpečnostní šrouby, kterýma je spínačka chycená na sloupku řízení
Myslim, ze na zadni kardan muzes jezdit furt , omezeni je jen v terenu....Anicka jela domu na zadek z Marocca...Hanys_a_Kaca píše:Ja myslel, ze kvuli tem vsem zvukum ty stroje tolik milujeme.![]()
Jinak ja zanedbal kardanovej kriz na prednim kardanu, ruzne svistel hucel a tak... a v sobotu mi volala zena, ze se ozvala rana a defik nejede. Rikala, ze pod autem lezi nejaka tyc![]()
Zajel jsem tam, vytloukl i zadni polovinu pedniho kardanu dal uzaverku a odjel. Mam ted teda defa se zadnim nahonem, nemate nekdo nejaka doporuceni jak se k tomu chovat a jak dlouho to vydrzi, predpokladam, ze to neni uplne to nejlepsi pro to auto, ale nevim co je namahane nejvic, zatim podezrivam, ze tozatezuje ten zadni kardan a dif., kdyz toho ted tahaj dvakrat tolik...
Nebojte, dam si to brzo doporadku (navic jezdim uplne prazdnej a s lehkou nohou), ale ceka nas dlouha cesta a kdybych vedel, ze takhle pojedu par tisic kilometru, na co davat pozor?
A jak je to s tou kontrolkou uzaverky, me tak nejak problikava, nekdy sviti dyl v kuse nekdy je dele zhasla, ale uzaverka je zavrena porad, jinak bych ted nejel. Je to vadnej spinac nebo to znaci ze se tomu neco nelibi.
Diky za rady. Hanys
ramjah píše:tak na starém to funguje následovně
1-bílo červená
2-hnědý +12V
2-červeno-modrý
3-bílá tlustá (relé starter?)
3-bílo černé - (podsvícení?)
svorka4-5 neobsazena....
startuje to všechno v pohodě, když tohle naimplementuju na novej, zbyde mi navíc bílo černé spojení...a a uto nenatočim, co s tim, proklemovat?
já mam na topení jen vypnuto a zapnuto.. víc poloh jsem u té páky nenašelramjah píše:a ještě jeden všeobecný dotaz na topení v kabině, poslední dobou mi příjde že když dam páčku do dvojky (je jedno jestli u studene nebo u teplé) tak to začne hučet víc než dřív, nějaka rada odkud začít??
...a nevim jestli je to normalní, ale spíš mi příjde že ne, když to mam puštěný tak mi příjde že venkovní nasávač spíš lehce vysává vzduch ven...