Plzeň
Moderátor: Safraporte
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
Re: Plzeň
Přijeď .skid1 píše:Supeeer, to vypadá na dobrou akci, já jedu
Včera jsem obhlížel další trasu, takže bude záležet jen na počasí, kudy se nakonec vydáme

(Případné posezení a přespání už je předběžně domluvené s hospodským ...)

- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nebudu v práci či mimo tak přijedu určitě
a s hospůdkou 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
-
Jasan, není to nic extra plánovaného, tak se lidi mohou ohlásit pár dní předem a nic se neděje (max půjde o to přespání - ale v nejhorším máte auta
) Počítám i s tím, že se mi nahlásí lidi a nakonec přijede jedno auto
Manželku a buřty si stejně každý přiveze své.
Prostě postupně si budu dělat orientační seznam kdo co a jak, a ono se to nějak vyvrbí.
Pokud má chuť i někdo s Diskárnou nebo Defem, není problém ... jen aby nebyl zklamaný z lehkosti terénu
Ale zase je spousta lidí, co tohle neřeší a chtějí se hlavně seznámit
a pokecat
a o tohle tu jde.
PS: při cestě z práce jsem zkusil další cestu, ze které jsem udělal pár fotek
Není to ani tak náročný terén, spíš výlet při kterém ale nezůstane auto bez mírnějších šrámů od větví (ale v případě zájmu lze zakomponovat odbočení na vedlejší neznámé cestičky rozježděné od lakatoše
) a který se stane jízdou zručnosti byť jen s popraškem sněhu ... a bude to chtít obstojné pneu 

Manželku a buřty si stejně každý přiveze své.
Prostě postupně si budu dělat orientační seznam kdo co a jak, a ono se to nějak vyvrbí.
Pokud má chuť i někdo s Diskárnou nebo Defem, není problém ... jen aby nebyl zklamaný z lehkosti terénu

Ale zase je spousta lidí, co tohle neřeší a chtějí se hlavně seznámit

PS: při cestě z práce jsem zkusil další cestu, ze které jsem udělal pár fotek
Není to ani tak náročný terén, spíš výlet při kterém ale nezůstane auto bez mírnějších šrámů od větví (ale v případě zájmu lze zakomponovat odbočení na vedlejší neznámé cestičky rozježděné od lakatoše

- tagr
- Kontaktovat uživatele:
ZATÍM MÁM AT
A KONCEM LISTOPADU BUDOU Dunlop SP Winter Sport 3D o 215/70 R16
tat snad si na sněhu poradím taky 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
-
No ... i kdyby se nakonec nic nekonalo, tak já se docela bavím přípravou - objížděním okolí a zkoumáním průjezdnosti cest.
Objevuji místa, kam bych normálně ani nejel
Ale osamoceně se bojím do některých terénů, páč se mi tam pak nechce tvrdnout dvě hodiny, než by přijel někdo na vytažení.
Takže část nemám ozkoušenou a průjezdnost je ve hvězdách
13.11. ještě zkouknu auto u mladého na zdviži a měl bych být na 20.-21.11. v cajku
Objevuji místa, kam bych normálně ani nejel

Ale osamoceně se bojím do některých terénů, páč se mi tam pak nechce tvrdnout dvě hodiny, než by přijel někdo na vytažení.
Takže část nemám ozkoušenou a průjezdnost je ve hvězdách

13.11. ještě zkouknu auto u mladého na zdviži a měl bych být na 20.-21.11. v cajku
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
jo to je fajn aspon že se to nekreje s Moravou 

- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Safraporte to zní ale zatraceně lákavě. A kde že by se ta sešlost měla konat? Asi to budu mít trochu z ruky 

EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Maci tak to nějak složíme ne? ode mně to není daleko 

-
Z Třebíče?macejky1 píše:Safraporte to zní ale zatraceně lákavě. A kde že by se ta sešlost měla konat? Asi to budu mít trochu z ruky
Přes Prahu cca 285 km a přes tábor cca 220 km

Ale přijeď, rád tě poznám osobně

Jak jsem psal výše, pokud to zpunktuje někdo jiný a bude to pro mne v dosahové vzdálenosti do 150 km max, přijedu já k němu

Jinak zatím platí, že -
- termín 20.- 21.11.2010
- trasa podle počasí (v žádném případě to ale nebude offroad - myslím skutečný offroad a ne projíždění loužemi a blátem, čemuž někteří říkají off

- kdo přijede, ten tam bude - každý je vítán (info prosím alespoň začátkem 46. týdne, kvůli domluvení se na hospodě, případném přespání a podobně)
- plán je takový, že sraz by se domluvil až jak budou lidi, viděl bych to na dopoledne, páč je brzy tma. V tu dobu už bude známá trasa (nebo alespoň naplánovaná ...) a vyrazí se. Pokud vše proběhne v pohodě, tak v půli cesty by se upekly buřty (nebo co si kdo přinese) a pokud bude zájem, tak večer hospoda (no je to spíš vesnická sokolovna - to já jen, aby někdo neměl romantické představy o hospůdce vyložené dřevem a obsluhující prsaté hospodské ... i když, možná ... záleží kdo zrovna bude obsluhovat

- pak spaní a pokud se ještě v hospodě něco domluví na druhý den, tak nejsem proti
- spolujezdci a spolujezdkyně výtáni/y
Takže žádná velká organizovanost, prostě to nějak dopadne. Vždyť původní myšlenka je pojezdit s lidma co mají Freečka v okolí Plzně.

Zdarec,
no konečně to vypadá že se sejdem
já s tím počítám, jen ještě nevím jak s přespáním páč mi přijede slečna v 9 večer ze školy z budějic tak uvidíme
ale na jízdu jedu na 100 %, včera jsme byli jezdit s bráchou okolo Berounky a sám to fakt není ono, dal bych toho víc, ale taky se mi nechce pěšky pro traktor 
Fajn večer
no konečně to vypadá že se sejdem

já s tím počítám, jen ještě nevím jak s přespáním páč mi přijede slečna v 9 večer ze školy z budějic tak uvidíme

Fajn večer
-
Třeba nám i nasněží 

-
... já si dost zajezdil při zjišťování případných trastagr píše:nenasněžíANI NÁHODOU BUDE TO NA BLÁTĚ

Takže uvidíme ten příští týden, kdo sem napíše, že přijede

- macejky1
- Kontaktovat uživatele:
Já bych přijel moc rád. Ale určitě mi to nevyjde a je to pro mě dost daleko.
Snad příště. Třeba se trasy osvědčí a někdy během zimy proběhne opakování na sněhu.
Snad příště. Třeba se trasy osvědčí a někdy během zimy proběhne opakování na sněhu.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
HM možná by pak někdy v zimě šlo to mít tak na 1/2 cesty kolem benešova to by měli všichni +- 130 km a to by už bylo lepší
já jěště nevím, Mohelnico jedu, ale jak to bude s časem se uvidí až ve čtvrtek.

-
Však se nic neděje, když nikdo nebude, tak nebude.
Není to přece pozvánka na oslavu narozenin
PS: poprosil bych o vyjádření do 16.11.kdo by měl zájem přijet, jinak pojedu 20.11. do Sedlčan (někam do Sedlčanské kotliny) - právě jsem byl pozván kamarády ,,hlítkaři"
Není to přece pozvánka na oslavu narozenin

PS: poprosil bych o vyjádření do 16.11.kdo by měl zájem přijet, jinak pojedu 20.11. do Sedlčan (někam do Sedlčanské kotliny) - právě jsem byl pozván kamarády ,,hlítkaři"

- macejky1
- Kontaktovat uživatele:
Nejde o to někoho neurazit. Ale o to, že bych tam strašně rád jel. Bude to taková príma neformální akcička přesně podle mého gusta. Ještě pořád vymýšlím jak bych to udělal aby mi to vyšlo. Bohužel to ale asi ke své škodě nezvládnu. Holt čas a freelander nezastavíš 

-
Urazit? Koho prosím tě?
Přesně jak říkáš, šlo by spíš o pokec než o huntování aut. To budu případně huntovat v těch Sedlčanech, pokud tohle nedopadne.
Ale budu moc rád, když to dopadne a s některými z vás se sejdeme.
Už jen proto, že nejedu do Mohelnice, protože tenhle víkend mám zamluvenou dílnu u mladého na opravu svého Freečka.

Přesně jak říkáš, šlo by spíš o pokec než o huntování aut. To budu případně huntovat v těch Sedlčanech, pokud tohle nedopadne.
Ale budu moc rád, když to dopadne a s některými z vás se sejdeme.
Už jen proto, že nejedu do Mohelnice, protože tenhle víkend mám zamluvenou dílnu u mladého na opravu svého Freečka.
-
Další možná trasa (ale bez parťáka do toho nejdu, to si můžu rovnou objednat traktor za prdel
)