Dialkove ovladanie Disco I
Moderátor: Miky_CZ
- Filip
- tel.: 0948004300
- auto: Discopríbeh 300Tdi
- Kontaktovat uživatele:
Dialkove ovladanie Disco I
Mam k autu iba jedne kluc a dialkove ovladanie. A dost by sa mi hodilo nahradne dialkove. Da sa nejako kupit novy a naprogramovat, alebo mam radsej kupit nove centralne zamykanie?
Discopríbeh 300TDi, 2" lift, T3
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: Dialkove ovladanie Disco I
Jestli máš to dálkové s dvěma čudlíky, tak to není žádný problém. Koupíš druhou dálku, klidně i použitou, a diagnostikou ti to někdo spáruje a je to.
K
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- marek sk,lm
- tel.: +421908162506
- auto: discovery 1 300tdi

http://www.drevotuning.sk,www.retrowood.sk
D1 300tdi , HONDA CIVIC 1,6i aerodeck ,"hnisan"almera 1,8i , ford tranzit 2,5 hladky
D1 300tdi , HONDA CIVIC 1,6i aerodeck ,"hnisan"almera 1,8i , ford tranzit 2,5 hladky
- Filip
- Kontaktovat uživatele:
Presne take mam. Cakal som ze to bude treba objednavat podla VIN niekde v UK. UZ ho len zohnat. Vdaka za infoSláma Karel píše:Jestli máš to dálkové s dvěma čudlíky, tak to není žádný problém. Koupíš druhou dálku, klidně i použitou, a diagnostikou ti to někdo spáruje a je to.
K
Mám stejný problém u Disco II, pouze jeden dálkový klíč. Funguje to stejně jako u Disco I - jen sehnat druhý klíč a diagnostikou nechat spárovat?? Případně nemáte někdo jeden navíc k prodeji?
Díky
Díky
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
V Martine v Tescu vyrabaju kluce a imobilizery aj bez kluca a imobilizeru
a maju to este aj velkymi pismenami na reklame

Real Land Rover is built, not bought
- Filip
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja uz som aj ten jeden kluc stratil. Dal som si vyrobit kluc podla zamku vo dverach, ale v zapalovani je este jedna planzeta ktora vo dverach chyba. Da sa rozobrat spinacia skrinka a vybrat zamok? Predpokladam ze to nebude uplne bez problemov. Alebo mate lepsie riesenie? Ak sa mi podari spravit kluc, treba este odpojit alarm, alebo nastartujem iba s klucom. Mam disco 300tdi a dialkove som mal s tymi dvomi cudlikmi. Rad by som to doriesil, lebo uz som tyzden bez auta
Já mám taky jen jeden klíč.
Je tady pár témat na toto téma, tak v tom bude guláš
Např. Eliott nabízí dálkáč, ale musíš přijet s autem. Jenže zatím jsem neměl cestu a jet tam jen kvůli tomu se mi nechce, i když bych se s Eliottem rád potkal.
Někdo psal, že se dá sehnat někde v Ostravě nebo okolí, ale už si nevzpomínám, kdo.
Koupit jen klíč nic neřeší, alespoň v mém případě. Mám D.I.
Ve vestibulu nedalekého Tesca jsem se ptal, mají tam stálý stánek. Skladem polotovar nemají, ale prý není problém to objednat, cena do 300,- jenže: Pokud odemknu dálkou, můžu do cca 5 minut nastartovat, pak už to nejde, musím znovu deaktivovat imobilizér. Nepomůže ani, když zamknu jen na klíč, bez O, deaktivace musí proběhnout, jinak sice všechno zapnu, ale nenastartuju.
Pokud by šlo objednat/sehnat/poslat poštou nové DO a nějak ho nechat přečíst a nakódovat (údajně to klíčníci umí), nebo ho nakódovat na základě WIN, bylo by to fajn, ale zatím o takové možnosti nevím.
Je tady pár témat na toto téma, tak v tom bude guláš

Např. Eliott nabízí dálkáč, ale musíš přijet s autem. Jenže zatím jsem neměl cestu a jet tam jen kvůli tomu se mi nechce, i když bych se s Eliottem rád potkal.
Někdo psal, že se dá sehnat někde v Ostravě nebo okolí, ale už si nevzpomínám, kdo.
Koupit jen klíč nic neřeší, alespoň v mém případě. Mám D.I.
Ve vestibulu nedalekého Tesca jsem se ptal, mají tam stálý stánek. Skladem polotovar nemají, ale prý není problém to objednat, cena do 300,- jenže: Pokud odemknu dálkou, můžu do cca 5 minut nastartovat, pak už to nejde, musím znovu deaktivovat imobilizér. Nepomůže ani, když zamknu jen na klíč, bez O, deaktivace musí proběhnout, jinak sice všechno zapnu, ale nenastartuju.
Pokud by šlo objednat/sehnat/poslat poštou nové DO a nějak ho nechat přečíst a nakódovat (údajně to klíčníci umí), nebo ho nakódovat na základě WIN, bylo by to fajn, ale zatím o takové možnosti nevím.
Discovery je životní styl.
To by bylo řešení. Nevíš víc?Forsttimber píše:V Martine v Tescu vyrabaju kluce a imobilizery aj bez kluca a imobilizeru![]()
¨Bez klúča a imobilizéru
ten klíč bych pochopil, ale asi musíš přijet s autem. Ale imobilizér? To jde z auta přečíst?
Mimochodem, na D.I ta dálka sehnat prý jde, ale na D.II už je to jen komplet s klíčem a to je problém. Prý. Viz jiná, předchozí témata.
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Ve Valašském Meziříčí Jarda Pešl a nemáš to ani tak daleko...Steve píše:Někdo psal, že se dá sehnat někde v Ostravě nebo okolí, ale už si nevzpomínám, kdo.

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Sááááákryš, to je dobrá zpráva!
Měl jsem dojem, že Alf psal někde o Ostravě.....ale do Valmezu to daleko není a prohlídka by autíčku taky neuškodila

Měl jsem dojem, že Alf psal někde o Ostravě.....ale do Valmezu to daleko není a prohlídka by autíčku taky neuškodila