Miki asi k výčepní do toho vagónu ......Miky_CZ píše: a ke komu se muzu vetrit v mohelnici :-D

Moderátor: Acon
Miki asi k výčepní do toho vagónu ......Miky_CZ píše: a ke komu se muzu vetrit v mohelnici :-D
no vidíš..tohle mně nenapadlo... koukal jsem na aukro, ale našel jsem samé teplovodní a nebo nekompletníMIRAS píše:Zajed si na nějaké vrakoviště a tam je většinou kolem 5t prodávaj komplet,ale nevím jak je to ted před zimou.
bych tě poprosil, kdyby jsi měl někdy čas, koukni k nim a zjisti cenyMadTom píše:Jo Holubice za Brnem? To je takovéto to oranžové co se vidět z dálnice? Tam jsem kdysi sháněl nejaké díly na Forda, kromě toho že po telefonu tvrdili že mají 3ks a v relálu měli jeden částečně zlomenej, tak za něj chtěli 3500Kč a novej stál necelé 4000Kč, tak jsem je poslat kam slunce nesvítí. Ale mohl bych to zkusit znovu, a třeba i s tím posláním.Jezdím okolo každej týden aspoň dvakrát.
to je dobry napad:-)Tonny píše:bych tě poprosil, kdyby jsi měl někdy čas, koukni k nim a zjisti cenyMadTom píše:Jo Holubice za Brnem? To je takovéto to oranžové co se vidět z dálnice? Tam jsem kdysi sháněl nejaké díly na Forda, kromě toho že po telefonu tvrdili že mají 3ks a v relálu měli jeden částečně zlomenej, tak za něj chtěli 3500Kč a novej stál necelé 4000Kč, tak jsem je poslat kam slunce nesvítí. Ale mohl bych to zkusit znovu, a třeba i s tím posláním.Jezdím okolo každej týden aspoň dvakrát.
tak jak jsme na tom? dneska u nás začal padat sníh a topení furt žádnéMiky_CZ píše:bych tě poprosil, kdyby jsi měl někdy čas, koukni k nim a zjisti cenyTonny píše:Jo Holubice za Brnem? To je takovéto to oranžové co se vidět z dálnice? Tam jsem kdysi sháněl nejaké díly na Forda, kromě toho že po telefonu tvrdili že mají 3ks a v relálu měli jeden částečně zlomenej, tak za něj chtěli 3500Kč a novej stál necelé 4000Kč, tak jsem je poslat kam slunce nesvítí. Ale mohl bych to zkusit znovu, a třeba i s tím posláním.Jezdím okolo každej týden aspoň dvakrát.
já to myslel všeobecněMadTom píše:Zatím nijak, minulej týden na to doopravdy nebyl čas - jel jsem domů v 19hodi z Brna a nevím jak to bude tento týden. Pokud to chcete rychle, tak tam zavolejte.
Tak jsem tam dneska volal a žádné horkovzdušné nemajíTonny píše:já to myslel všeobecněMadTom píše:Zatím nijak, minulej týden na to doopravdy nebyl čas - jel jsem domů v 19hodi z Brna a nevím jak to bude tento týden. Pokud to chcete rychle, tak tam zavolejte.ale zítra jim tam asi zkusím zavolat, tak pak poreferuju..