jourin píše:Teda pánové.. v životě by mě nanapdalo, že me udělaj takovou radost volby ve kterých vyhraje ČSSD

Moderátor: Miky_CZ
jourin píše:Teda pánové.. v životě by mě nanapdalo, že me udělaj takovou radost volby ve kterých vyhraje ČSSD
Zanzibar píše:Nedá mi se nevyjádřit k povolebním kartelům v Praze, takže asi takto :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jen malou poznámku k tomu, jak je řízen svět. Mám kamaráda, několikanásobného starostu jedné městné části v Praze, tedy měl blízko k nejužšímu vedení ODS. Vyprávěl mi, proč padla Topolánkova vláda v době předsednictví EU. Poslanec a chvíli ministr financí Tlustý chodil s Talmanovou /nevím, proč se tomu říká chodit, když se při tom dělají úplně jiné věciZanzibar píše:Nedá mi se nevyjádřit k povolebním kartelům v Praze, takže asi takto :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to jsme na tom úplně stejně. Poprvé jsem nevyužil své možnosti "podílet se na chodu státu". Také tomu vůbec nerozumím a jsem z této situace přímo zděšenmoon13 píše:Přiznám se, že jsem teď ani volit nebyl, protože té politice už teď nerozumím! To se mi stalo poprvé.
Jako že naše ekonomika, technologie a světový politický vliv budou mít obdobnej vzestup? Tak tomu nevěřím.. Houpat můžeš, ale přehupovat už ne.moon13 píše:...no dávám tomu ještě dva, tři roky a budeme jako Čína. To už se vážně nedá pochopit...
Myslel jsem to TROŠIČKU jinakpablo.gs píše: Jako že naše ekonomika, technologie a světový politický vliv budou mít obdobnej vzestup? Tak tomu nevěřím.. Houpat můžeš, ale přehupovat už ne.
Ano, i celá naše rodina volila Svobodné.Jirka186 píše:Současně skoro 40% lidí volilo mimoparlamentní strany.
naprostej souhlas....pablo.gs píše:Ano, i celá naše rodina volila Svobodné.Jirka186 píše:Současně skoro 40% lidí volilo mimoparlamentní strany.
Protože v současném parlamentu žádná pravicová strana není. Proto nechápu ty řeči, že vyhrála levice. Co je pravicovýho na politice současný koalice by mě fakt zajímalo.![]()
Dělají nějakou prorůstovou politiku, podporují domácí poptávku? Bojují za tradiční konzervativní hodnoty jako je stát, klasická rodina, národ, kulturní odkaz? Snižují daně? Snižují byrokracii a zeštíhlují stát? Zprůhledňují a omezují státní zakázky, dotace? atd atd.... Tak má vypadat pravicová politika. Odpověď je že z toho nedělají ani prd.
Je to stejná levičácká pakáž jako socani, jen se pravicí nazývají, aby měl ovčan pocit že má volbu.