Příspěvek
od Acon » 22 lis 2010 20:59
ja by som to nekomplikoval a požiadal admina o zriadenie podobnej, alebo rovnakej sekcie ako majú na offroad fóre. Viď 2. riadok
http://www.offroadforum.cz/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Kto chce, založí si vlastné vlákno a vloží foto svojho auta. Ak niekto bude chcieť vedieť s kým sa tu baví a na čom jazdí, lahko si to pozrie. A hlavne, ak budem chcieť poznať, alebo vidieť auto napr. Patrikove, tak si otvorím Patrika a nemusím preklikávať 100vky áut, kým natrafím na to, ktoré chcem. Pretože, čo si budeme nahovárať, 70% sú sériovky a to človeka zachvílu prestane to klikanie baviť. Ako nič proti sériovkám, tiež som donedávna takú mal a v podstate sa ani teraz zasa tak zásadne nelíši, ale skrátka, pozerať stále to isté je nuda.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.