prosím o radu. Dovezl jsem LR DII Td5, r.v. 11/98 - našel jsem správný VIN na štítku za sklem i na štítku na motoru. Původ auta se zdá být v pořádku, stejně tak se nezdá být bourané či měněný rám.
Přesto za pravým zadním podběhem, kde má, jak sem pochopil VIN na rámu být, není vůbec nic. Je pravda, že tam byla nějaká povrchová koroze a rám byl něčím stříkaný na zimu proti korozi, všechno jsem ale pečlivě očistil, odrhnul, ale zkrátka nosník je úplně hladký, po číslu ani nějakých jeho zbytcích ani památky.
Prosím neříkejte, že jsem měl tohle zkontrolovat už pri nákupu apod, vím to

Jinak i když je to rok 98 -tak to je D II (11 mescí 98) ne D I, takže jsem hledal za pravým zadním správně předpokládám.
Nemáte prosím tušení jestli nebyl nejaký mezimodel či něco, který by měl VIN na rámu vyraženo jinde?
A nevíte jak tohle vyřešit papírově? Dodatečné vyražení VIN nebo tak něco? Potřebuju to co nejdříve dostat na čísla.
Volal jsem i do Německa pův. majiteli, co to měl 5 let, prý ho to nikdy netrápilo, vždy na TUV stačila VIN na štítcích a s autem se nikdy nic nedělalo. Serviska a všechno k tomu je, tak si lámu hlavu. Jinak zatím co sem na autě stihl projít tak bylo vše ok a originál.
Četl jsem tu na fóru i jiná vlákna s podobnou problematikou, vždy to bylo ale nečitelné nebo přeražené VIN, já tam nemůžu najít ale vůbec nic

Budu vám všem vděčný za každou radu.
Díky moc
Benja