PS : na 80% jsem v pátek v Brně
Společná autogalerie
Moderátor: Miky_CZ
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Re: Společná autogalerie
Jo jo poslechněte ho ví co dělá
,
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Ok, na 80% te v patek cekam v Brne, beres Barcu?tagr píše:Jo jo poslechněte ho ví co dělá,
[quote="Acon"]ja by som to nekomplikoval a požiadal admina o zriadenie podobnej, alebo rovnakej sekcie ako majú na offroad fóre. Viď 2. riadok http://www.offroadforum.cz/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Stejně tak-kdo chce dá fotku do galerky..a účel to splní úplně stejně a to v tom směru,že stejně pokud se s někým potkáme,tak teprve na místě v reálném čase přiřazujeme offa k určité tváři a přezdívce.. tak to mám teda já..takže i kdyby tam těch aut byla ta 100 jak píšeš,tak ve finále se na ně podívám,ale osobní setkání mi vryje do paměti kdo co a jak..takže galerka není na škodu,mě se to líbí..
Stejně tak-kdo chce dá fotku do galerky..a účel to splní úplně stejně a to v tom směru,že stejně pokud se s někým potkáme,tak teprve na místě v reálném čase přiřazujeme offa k určité tváři a přezdívce.. tak to mám teda já..takže i kdyby tam těch aut byla ta 100 jak píšeš,tak ve finále se na ně podívám,ale osobní setkání mi vryje do paměti kdo co a jak..takže galerka není na škodu,mě se to líbí..
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Jo jasně, ale jde třeba o zdravení při jízdě ...., pak se uvidíte naživo a víš kdo to je ....
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Spis jsem to myslel opacne, ne ze bych se ucil zpameti auta z galerky.. Ale ted me zdravil nejakej "starsi" pan ze (za tmy) snad bezoveho Free 1 na krizovatce nad Ustrednim hrbotovem v Brne, mel auto myslim zvednute a mel ten gumovej cumak na narazniku. Pokud by byl v galerce, tak si ho muzu najit, snadno ho poznam a priradim si ho k nicku a prispevkum ve foru 
majkro píše:Spis jsem to myslel opacne, ne ze bych se ucil zpameti auta z galerky.. Ale ted me zdravil nejakej "starsi" pan ze (za tmy) snad bezoveho Free 1 na krizovatce nad Ustrednim hrbotovem v Brne, mel auto myslim zvednute a mel ten gumovej cumak na narazniku. Pokud by byl v galerce, tak si ho muzu najit, snadno ho poznam a priradim si ho k nicku a prispevkum ve foru
No jasně,většina z nás má nějaký poznávací znamení který je jedinečný
No jasně,většina z nás má nějaký poznávací znamení který je jedinečný
..ale co se týče zdravení tak "freečka" nás moc nezdraví
[/quote]
Spis se z vrchu spatne koukas, ja se divim kolik lidi ve free po Brne zdravi, dokonce i hodne ve free 2!
Spis se z vrchu spatne koukas, ja se divim kolik lidi ve free po Brne zdravi, dokonce i hodne ve free 2!
Spis se z vrchu spatne koukas, ja se divim kolik lidi ve free po Brne zdravi, dokonce i hodne ve free 2!majkro píše:No jasně,většina z nás má nějaký poznávací znamení který je jedinečný..ale co se týče zdravení tak "freečka" nás moc nezdraví
Právě,že fakt ne
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Třeba jsou na tom stejně jako Ty a mají tu zdravici taky jen připravenouExamantha píše:mám nachystanou zdravici tak většinou projede a nic ..majkro píše:No jasně,většina z nás má nějaký poznávací znamení který je jedinečný..ale co se týče zdravení tak "freečka" nás moc nezdraví
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
No kdyz uz to pises takhle, tak k tomu jeste prihod D3, D4, ne uplne stary RRka a zjistis, ze se nezdravi skoro nikdo ;DExamantha píše: Právě,že fakt ne..vždycky čučím jestli se aspoň kouká a už mám nachystanou zdravici tak většinou projede a nic ..ne,ale všichni..ti co zdraví tak jsou většinou postarší chlapíci a nebo někdo známej..prostě jak kdo no,nechci se nikoho dotknout,ale mi to přijde,že freečka co nezdraví,si koupili lidé,kteří na tu naši "lanďáckou" komunitu prdí no
Třeba jsou na tom stejně jako Ty a mají tu zdravici taky jen připravenou
, prostě jí odpal první a třeba se to skóre zlepší.[/quote]
No jsem to blbě napsala
..mám ji nachystanou a pak mávám málem jak na prvního máje,ale někdo prostě nereaguje ..tak hlavu si s tím nijak moc nelámu,kdo chce,tak pozdraví a kdo ne tak ne..kdyby mi na tomhle měl stát život,už jsem několiktrát po smrti
a majkro kupodivu zase co se týče RR,D3 a D4 tak ti zdraví a s úsměvem
..
No jsem to blbě napsala
a majkro kupodivu zase co se týče RR,D3 a D4 tak ti zdraví a s úsměvem
Aby ne, vetsinou tihle lide zdravi, protoze nevedi, v cem jezdi jejich klienti, obchodni partneri a nadrizeni ... no a co kdybyExamantha píše: a majkro kupodivu zase co se týče RR,D3 a D4 tak ti zdraví a s úsměvem..
- knedlousek
- tel.: 732 515 067
- auto: Def110,D2,Free1,RR
naprosto přesně sdílím pocity s majkrem. uvidíme jak se to zajede.
LR Defender 110 Td5 (1999)
LR Discovery 2 Td5 (2004)
LR Freelander 2.0di (2000)
RR L322 3.0 Td6 (2006)
Jeep Willys MB (1944)
Suzuki Samurai (?)
LR Discovery 2 Td5 (2004)
LR Freelander 2.0di (2000)
RR L322 3.0 Td6 (2006)
Jeep Willys MB (1944)
Suzuki Samurai (?)
majkro píše:Aby ne, vetsinou tihle lide zdravi, protoze nevedi, v cem jezdi jejich klienti, obchodni partneri a nadrizeni ... no a co kdybyExamantha píše: a majkro kupodivu zase co se týče RR,D3 a D4 tak ti zdraví a s úsměvem..
- ssang
No jsem to blbě napsala
..mám ji nachystanou a pak mávám málem jak na prvního máje,ale někdo prostě nereaguje ..tak hlavu si s tím nijak moc nelámu
Taky je tu možnost, že ten človíček za volantem, který na pozdrav neodpověděl měl vedle sebe manželku, která mu netoleruje jakýkoli kontakt s druhým pohlavím
, byť je to třeba i přes dvě čelní skla
.
Ale opět to tu sklouzlo z tématu "Společné autogalerie" do oblasti vlákna " Zdravíte se"
.
Taky je tu možnost, že ten človíček za volantem, který na pozdrav neodpověděl měl vedle sebe manželku, která mu netoleruje jakýkoli kontakt s druhým pohlavím
Ale opět to tu sklouzlo z tématu "Společné autogalerie" do oblasti vlákna " Zdravíte se"
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
, byť je to třeba i přes dvě čelní skla
.
.[/quote]
Nestraš s těma manželkama,to už je moc velký psycho
..sklouzlo no,tak já končím

Nestraš s těma manželkama,to už je moc velký psycho
- ssang
Jo, každej má takovou, jakou si zaslouží
.
ssang píše:Jo, každej má takovou, jakou si zaslouží![]()
.
Když to říkáš,tak to tak asi bude..
Kaslete na to kam co sklouzne
Toto je diskuzni forum a tohle tema je netechnicke, takze neresi zadne vice ci mene dulezite problemy
)) Bavte se proste, to byste jinak kazdou vetu z odstavce museli dat do jineho tematu, kterych je tu po foru milion.
Dal jsem dalsi fotky
Vsechno mi ted trva, protoze proste nic nestiham.
Dal jsem dalsi fotky