Ahoj Maci

, moc děkuju, snad tě to bavilo, už mám vše vyzkoušeno a příště Tě unesu a pojedeš taky někam

, jinak budeš mít tu železářskou práci přiepenou k rukám

a to by nešlo to by jsi se nám udřel

Zatím tamnebyly fotky jak tahám Safraporte ze šlamastiky, kinetická kurta a tvůj,můj ,,košík na výfuk+ tažné + multimont se zase v klidu osvědčil. Jak řekl Safraporte to byl zátah že málem letěl a myslel ,že jsem mu přetrhl auto

jenže co s ním když si zapadne v mokřině a tahat ho musím také ve stejném terénu tak holt nezbývá než za to vzít, aby jsme tam nezůstali oba, protože to pak jen traktor

No vše bylo fajn, skládka písku po těžbě se povedla na 1 musel jsem jim to trochu uválcovat a pak bylo vše OK už nebyli nizoučtí, ale tak akorát.
Byl jsem moc rád že viděli a zažili co vše free umí bez následků a ,,Vo tom to je "
Safraporte opravdu fajn akce , slušné trasy bez větších obtíží ,ale zase ne nudné , TAK AKORÁT NA VYZKOUŠENÍ A POBAVENÍ.
taK snad něco dáme dohromady na sněhu:D aspon aby bylo 20 - 30 cm to bude teprve ono
DĚKUJI ZA KRÁSNÝ DEN,nějak se to na sklonku roku sešlo a to je fajn

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.