Porucha navigace Disco III

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
ciba
auto: Discovery III

Porucha navigace Disco III

#1 Příspěvek od ciba » 24 lis 2010 12:02

Dobrý den,zlobí mě navigace a to tak,že buď nereaguje dotykový displej,až tak třeba po 15 minutách a pak když funguje,tak si sama kliká,různě přeskakuje z obrazu do obrazu,aby nakonec na můj dotyk nereagovala a úplně zamrzla. V servisu u auto Dordy si s tím nějak nevědí rady. Má s tímto někdo nějakou zkušenost,tip na šikovný servis a nevíte jaký je výrobce navigace?Díky Cíba

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

Re: Porucha navigace Disco III

#2 Příspěvek od RudaK » 24 lis 2010 13:10

No výrobce je určitě Čína ( oni to snad dneska ani nikde jinde nedělají :chuckle ) ..... :mrgreen: a jestli teda neodešla ta dotyková obrazovka ( když to přepímá samo ) :Sorry: . Mě se to zatím ( musím zaklepat ) nestalo . Maximálně to napsalo " Invalid disc " a po výměně DVD zas pohoda :yes Kde jsou na todle šikovní nevím,bo jsem to zatím nemusel řešit ( nedám na tudle navigaci dopustit - funguje na 100% )
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

Mike III
tel.: +420777251521
auto: DIII, L322
Kontaktovat uživatele:

Re: Porucha navigace Disco III

#3 Příspěvek od Mike III » 24 lis 2010 16:05

já bych zkusil vyčištění optiky v mechanice a kotrolu DVD jako první a nejjednodušší možnost, to přeskakování po 15ti minutách můžou být zapamtované dotyky po dokončení akce, která dlouho trvá (majitelé slabších počítačů s náročnějším software vědí :hmm:) a to může být právě načítání z DVD

Odpovědět