Classic meets...
-
- auto: RRC LSEi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Classic meets...
Co ty všechno nenastuduješ. Mě je to jedno, já si myslím, že se vzbudím ještě dřív, jak budu nadržený na tu hromadu classiců.
ex. Range Rover Classic 4,2 LSE 93 LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
hosi, ja uz se tesim na ten telefonat o pul 12 ze nekde trcite na vysocinealap píše:Co ty všechno nenastuduješ. Mě je to jedno, já si myslím, že se vzbudím ještě dřív, jak budu nadržený na tu hromadu classiců.

LR Serie III Stage 1, břichoplaz 1,6dCi a 2,0 tDi
ahoj já se taky hlásím na Classic meets,dneska jsem od eliotta dovezl toho RRC r.88 a chtěl bych ho trochu provětrat i s rodinkou. Jedu z Brna, připojím se u globusu jestli můžu. Hugo
Toho bělouše v automatu ?
Jeden sraz a jak se to odrazí v prodeji aut....

Jeden sraz a jak se to odrazí v prodeji aut....
Zatím mám Land Rover jen v hlavě, ale nákaza je to značná !
-
- auto: RRC LSEi
- Kontaktovat uživatele:
Za chvilku začnou srazy pořádat největší prodejci LR u nás, aby vyprodali sklady. Ale jen tak dobře, aspoň nás bude pořádná tlupa a dokážeme se navzájem povytahat.
ex. Range Rover Classic 4,2 LSE 93 LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
Jo toho automata.
Na nějakej sraz se chystám už dva roky. Buď jsou nemocný děcka nebo auto.
Tak teď to snad klapne, zvláš't, když je moje drahá polovička natěšená na řízení Bělouše.
Na nějakej sraz se chystám už dva roky. Buď jsou nemocný děcka nebo auto.
Tak teď to snad klapne, zvláš't, když je moje drahá polovička natěšená na řízení Bělouše.
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Hugo,
Jirka už mě volal, že snad přijedeš, těším se na dalšího RRC. No 16! pokud všichni dorazí.
Mirko
Jirka už mě volal, že snad přijedeš, těším se na dalšího RRC. No 16! pokud všichni dorazí.
Mirko
Díky tak teď už musíme na tuti, když máme tu 16-ku.
- bandit
- auto: rrc 3.5 ,l322
- Kontaktovat uživatele:
Tak co severna morava pripoji sa niekdo, s Mad Tomem sme na OMV Olomouc u OBI v 9,15. 

http://www.michaelkern.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Chtělo by to aktualizovat účastníkyMirko píše:Ahoj Hugo,
Mirko

Člověče, já ti přeju ať se to všechno podaří!!!

Bude to 1.ročník, tak to musí být pořádná akce!
Už včera jsem říkal, že se moc těším a je jedno jestli budu muset toho
svýho kyborka někde odstavit a běhatza váma po poli

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož už první Range Rovery za chvíli vyrazí směrem do Lysic, tak vám dám ještě nějaké závěrečné informace a instrukce.
a) Zámecká restaurace je NAPROTI vstupu do lysického zámku na ulici Zámecká. Budu na místě od cca. 10:00 hodin
b) RRC vjedou (nejlépe nacouvou) na dvůr hospody, ostatní LR budou parkovat "venku" na ulici Zámecká a přílehlých parkovištích.
c) hospoda bude otevřená od 10:30 hodin. Bude nachystaná polévka, sandwiche, čaj a kafé formou rautu.
d) vemte si termosky, snad bude dost nápojů, abychom je mohli na místě ještě doplnit.
e) Vyrazit do terénu bych chtěl kolem 11:45 na první místo focení. Opravdu prosím, kdo není nutně vázaný na svůj Ne-RRC (dětské sedačky, psy apd) aby se svezl v jednom z Classiců, možná vás někdo i pustí za volant. Já s tím problém nemám, akorát nevím, jestli ještě budu mít volné místo.
f)před odjezdem rozdám mapku trasy. Poslouží pro orientaci a vysvětlím na ní, kde se bude stavět a kudy povede objížďka.
g) 1. místo focení: Do řady na focení (za horizont) pojedou jen RRC, ostatní prosím zůstanou stát za Defendrem mého otce. RRC se seřadí dle množství,nejspíš do dvou řad (nebo zástupu?nebyl jsem na vojně
)
h) na samotné vyjížďce budou relativně pravidelné zastávky, takže kuřáci, dětí, psy a prostatici by neměli trpět.
i) na druhé místo focení dojedou jen RRC, ostatní vozy zaparkujeme o kousek níž v pískolomu. RRC se seřadí pod rozhlednou.
j) na konci vyjížďky nás čeká takové malé "off-road-hřiště", na místě asi budeme pouštět skupinky, abychom tam do sebe nenajížděli.
k) při návratu, nejspíš už za tmy, zaparkujeme vozy tak jak ráno: RRC na dvůr a ostatní na ulici.
l) no a jak to chodí v hospodě asi každý ví
Ja si to taky přeju ať se to podaří
a hlavně to přeju vám.
Těším se velmi na všechny účastníky.
Mirko
a) Zámecká restaurace je NAPROTI vstupu do lysického zámku na ulici Zámecká. Budu na místě od cca. 10:00 hodin
b) RRC vjedou (nejlépe nacouvou) na dvůr hospody, ostatní LR budou parkovat "venku" na ulici Zámecká a přílehlých parkovištích.
c) hospoda bude otevřená od 10:30 hodin. Bude nachystaná polévka, sandwiche, čaj a kafé formou rautu.
d) vemte si termosky, snad bude dost nápojů, abychom je mohli na místě ještě doplnit.
e) Vyrazit do terénu bych chtěl kolem 11:45 na první místo focení. Opravdu prosím, kdo není nutně vázaný na svůj Ne-RRC (dětské sedačky, psy apd) aby se svezl v jednom z Classiců, možná vás někdo i pustí za volant. Já s tím problém nemám, akorát nevím, jestli ještě budu mít volné místo.
f)před odjezdem rozdám mapku trasy. Poslouží pro orientaci a vysvětlím na ní, kde se bude stavět a kudy povede objížďka.
g) 1. místo focení: Do řady na focení (za horizont) pojedou jen RRC, ostatní prosím zůstanou stát za Defendrem mého otce. RRC se seřadí dle množství,nejspíš do dvou řad (nebo zástupu?nebyl jsem na vojně

h) na samotné vyjížďce budou relativně pravidelné zastávky, takže kuřáci, dětí, psy a prostatici by neměli trpět.
i) na druhé místo focení dojedou jen RRC, ostatní vozy zaparkujeme o kousek níž v pískolomu. RRC se seřadí pod rozhlednou.
j) na konci vyjížďky nás čeká takové malé "off-road-hřiště", na místě asi budeme pouštět skupinky, abychom tam do sebe nenajížděli.
k) při návratu, nejspíš už za tmy, zaparkujeme vozy tak jak ráno: RRC na dvůr a ostatní na ulici.
l) no a jak to chodí v hospodě asi každý ví

Ja si to taky přeju ať se to podaří

Těším se velmi na všechny účastníky.
Mirko
Pokud posta nezklame,tak mi dneska dorazi rucka CBcko. zakoupena hlavne kvuli teto akci. Takze pokud dorazi, tak ji v 9.00 zapiname a budem na kanale..reknem 16.. pro ty,co hodlaji bloudit. Mame sice CBcko i v aute,ale kvuli vam,tam nehodlame sedet
Rucku budeme tahat s sebou.
Jo a na zamku ma byt nejaka kulturni akce,tak je mozne ze se kolem zamku bude motat hodne civilistu,tak je neprejedte. A bacha,pokud odbocite po prijezdu doprava a ne doleva,tak dojedete na dvur zamku..tak TAM NE!
Jinak dopravu prej bude ridit Ruda..... 

Jo a na zamku ma byt nejaka kulturni akce,tak je mozne ze se kolem zamku bude motat hodne civilistu,tak je neprejedte. A bacha,pokud odbocite po prijezdu doprava a ne doleva,tak dojedete na dvur zamku..tak TAM NE!

LR Serie III Stage 1, břichoplaz 1,6dCi a 2,0 tDi
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Jak to tady sleduju,tak regulovčíka ( na vojně jsem byl ) budu muset přenechat maladším a skušenějším ( i obratnějším )Otifant píše: Jinak dopravu prej bude ridit Ruda.....

Tak že mládí vpřed .....

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Jsem tušil, že to pro některé bude moc komplikované 

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
A tušils správněMirko píše:Jsem tušil, že to pro některé bude moc komplikované

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
Takže když v centru dění budou na kanále 16, tak já už od rána také. Hlásí, že ve vyšších polohách sněží, takže si říkám, jestli by nebylo rozumnější vypustit část trasy kolem Sázavy, potkat se za Říčany a mazat po hlavní na Kutnou Horu, abychom měli víc času. Mišáku, Alape, dejte vědět přes forum.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Teď mi volal Alex: Pojede on a další dva Lordi, jak jim říká. Takže 19 

- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Pro jistotu ještě jednou můj mobil: 773 23 97 23
Mirko
Mirko
Tak jsem dnes po 14 dnech konečně vijel z garáže.Nato že CLASSIKA mám 2 měsíce a z toho jsem přez měsíc marodil tak jsem naněm udělal trošku práce,bohužel ale nejni vidět.Prahy a podlahy už tam místy nebyli k nalezení.Ještě jsem přezul na 33x12,5x15 a už se začíná rýsovat off jak má bejt.
Takže zítra nazdar.
Takže zítra nazdar.
http://www.kamaradiii.estranky.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
RRC 3,9 V8 ,33x12,5x15, jemně zvýšen ,nezávisle vytápěn,tel +420 603 747 008
Mirko píše:Pro všechny, kdo chtějí mít i večer trochu Anglie na talíři, tak jsem domluvil s restaurací "Beef Wellington"
Akorát, jelikož je náročné na přípravu, tak musím předem dát vědět, kolik porcí mají zhruba nachystat. Takže se prosím hlaste, kdo má zájem. Cena kolem 200 Kč za porci.
Jinak bude na místě na výběr z osvědčených jídel
Mirko
Jo a jestli to ještě pujde prosím také jednu porci pro mou choť.
DĚKUJI.
http://www.kamaradiii.estranky.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;