Pevnosťák nemám,ale naviják anoROMOMAN píše:TAK MA NAPADÁ....NAČO VLASTNE MAJITEĽOVI JE PEVNOSŤÁK,KEĎ TAM NEJDE DÁVAŤ NAVIJÁK ?

p.s. mě se líbí ARB - to je lapač na klokany ...

Moderátor: Miky_CZ
Pevnosťák nemám,ale naviják anoROMOMAN píše:TAK MA NAPADÁ....NAČO VLASTNE MAJITEĽOVI JE PEVNOSŤÁK,KEĎ TAM NEJDE DÁVAŤ NAVIJÁK ?
On se tam nevejde či co? Myslím že je to docela škoda ne?eliott píše:V tomhle nikdeknedlousek píše: A kde tam bude navíjedlo? Kde budou rolny či průvlak?
To jsi to nemohl udělat o 14 dní dříve...eliott píše:VÁNOČNÍ AKCE
Na všechny emailové objednávky od členů tohoto fóra podané do 24.12.2010 bude poskytnuta sleva 20% . Platí pouze pro objednávky poslané na email landrover.eliott@gmail.com , nikoli na objednávky přes eshop![]()
Při objednání uvádějte jako předmět zprávy vaše uživatelské jméno, pod kterým jste registrovaní na fóru.
Tys to snad objednal dávno před vyhlášením akce a slevu jsi dostal takovou, že to tady nemůžu ani zveřejnitSláma Karel píše:Jé a to platí i pro mě?Když jsi mi to zapomněl přivézt ve čtvrtek? K
Vánoční akce je o VánocíchKawa12 píše:To jsi to nemohl udělat o 14 dní dříve...eliott píše:VÁNOČNÍ AKCE
Na všechny emailové objednávky od členů tohoto fóra podané do 24.12.2010 bude poskytnuta sleva 20% . Platí pouze pro objednávky poslané na email landrover.eliott@gmail.com , nikoli na objednávky přes eshop![]()
Při objednání uvádějte jako předmět zprávy vaše uživatelské jméno, pod kterým jste registrovaní na fóru.
![]()
eliott píše:Tys to snad objednal dávno před vyhlášením akce a slevu jsi dostal takovou, že to tady nemůžu ani zveřejnitSláma Karel píše:Jé a to platí i pro mě?Když jsi mi to zapomněl přivézt ve čtvrtek? K
Jen doplňuji, že objednávat lze COKOLI, nikoli jen zboží zobrazené na eshopu !!eliott píše:VÁNOČNÍ AKCE
Tak to mi k těm nášlapům pošli ještě basu 12-tky a lahev single malt, když to jde na cokoli.eliott píše:Jen doplňuji, že objednávat lze COKOLI, nikoli jen zboží zobrazené na eshopu !!eliott píše:VÁNOČNÍ AKCE
Terrafirma nedělá pružiny na standardní výšku, jen +2'' , ale dají se objednat jiné. Sleva je i na přídavné převodovky.Drakes píše:Já se také rád připojím..![]()
Jen se ještě před hromadnou objednávkou dotáži zde (třeba to bude ještě někoho zajímat)
Nenašel jsem v katalogu Terrafirma sadu 4tlumiče+4pružiny, jež by neměla 2" lift.
Vyjma snad Big Bore, ale nejsem extremista. Pro upřesnění: Líbila by se mi sada s Allsport tlumiči.
Zvedat nemám moc náladu, mívám štěstí, že všechny možné problémy, které s tím mohou souviset,
se objeví a nakupí u mě. V práci tomu říkám semeniště katastrof.
A sleva se doufám vztahuje i na ty repasovaný rozvodovky..?
Reoasované převodky řízení neprodáváme, ani je nerepasujeme.faethor píše:Taky bych měl dotaz, máš tam repasovanou převodku řízení na discovery 1? Mám i jednu na výměnu, asi by ani nemusela bejt tak špatná, ale často mi z ní odtejká olej a už mě to nebaví:-)