Moderátor: Miky_CZ
P38 je uplně vlevo. Fotky jsou pouze ilustrativní.Marťas píše:Nápad super, ale chybí mi tam Range Rover!
Možná by to chtělo jiné fotky Defa a Free, myslím jako víc z přírody, kam bezesporu ty auta patří.
Beru, já to dával jako návrh, pokud někdo zpracuje něco lepšího tak pohoda.Rover píše:Knedlouskova snaha je chvályhodná, ale ta grafika není hezká, je to takové jak z doby před patnácti lety, pokud by se měla dělat nějaké změna, tak ta grafika musí být profi a nadčasová.
Knedlouskovi se omlouvám, nemyslím to zle...
I to je názor, nikomu ho nevyvracím, reklamu na foru bych taky nechtěl to je jasný.DanoDEF píše:... Ja osobne nevidim dovod na zmenu. Ubranili sme sa komercii vo "verejnej" podobe (reklama) tak preco nezachovat tento neutralny vzhlad fora. Fotiek mame habadej v roznych temach tak naco ich pchat na hlavnu stranku iba to spomali nactavanie stranky napr na mobiloch.
Myslíš jao nějaký konkrétní vozidlo ?tagr píše:Jasně potřebujem, protože fre je nejlepší SUV a některé kousky už ani SUV nejsoujsou takovým přechodem mezi SUV a OFF
Jasnýtagr píše:ani ne , ono se to moc na fotkách nepozná, ale při jízdě to je jiné kafe
Já sem to dal spíš jako návrh a ta grafika je aby si to lidi představili, samozřejmě sem čekal že budou někteří pro a někteří proti. To je přece samozřejmé. Nechci nikoho ani tebe urazit, ale zajímalo by mě kolik z lidí co řekli že grafika je špatná by udělali lepší, já nechci přidělávat adminům práci a potíže, takže pokud to neuspěje tak to enuspěje a bude.Honzan píše:sory, ale kdyz uz to delat tak poradne... tohle je spatny...
A kdyz uz hrabnout do grafiky tak nejlip kompletne, vymena listy nic neresi... Otazkou je jen smysluplnost takovyhle prace...
Jo ok, jak říkám, phbb a celkově internetovým stránkám fakt nehovím, vím že načítání na pomalejších PC nebo PDA a mobilech může bejt zajímavý. Je mi jasný že když tu bude deset lidí pro a pět proti tak se nic nestane. A je jasný že administrátorům do práce kecat nechci. Tož to je asi tak vše.low píše:nu ja jsem dost konzervativni. navic takhle to nacita daleko mensi objem dat na kazde strance coz Hlavne mene zatezuje servry a v druhe rade prenosy jednotlivych uzivatelu. nicmene pokud bude brecet nejake statisticky nezanedbatelne mnozstvi lidi, tak bych se tim musel zabyvat (coz zatim jak visim nehrozi. nicmene kazdy si muze zmenit sablonu fora aby mel treba jine barvicky (tusim, ze na vyber jsou dve funkcni a jedna polofunkcni (subsilver2) moznosti
ta tak low
low píše:nu ja jsem dost konzervativni. navic takhle to nacita daleko mensi objem dat na kazde strance coz Hlavne mene zatezuje servry a v druhe rade prenosy jednotlivych uzivatelu. nicmene pokud bude brecet nejake statisticky nezanedbatelne mnozstvi lidi, tak bych se tim musel zabyvat (coz zatim jak visim nehrozi. nicmene kazdy si muze zmenit sablonu fora aby mel treba jine barvicky (tusim, ze na vyber jsou dve funkcni a jedna polofunkcni (subsilver2) moznosti
ta tak low
A proč bych měl dělat lepší(a věř mi, že by mi to nedělalo problém), když ten současný stav je OK? Oceňuju tvou snahu, ale investuj svůj čas do lepších věcí, třeba focení.knedlousek píše:Já sem to dal spíš jako návrh a ta grafika je aby si to lidi představili, samozřejmě sem čekal že budou někteří pro a někteří proti. To je přece samozřejmé. Nechci nikoho ani tebe urazit, ale zajímalo by mě kolik z lidí co řekli že grafika je špatná by udělali lepší, já nechci přidělávat adminům práci a potíže, takže pokud to neuspěje tak to enuspěje a bude.Honzan píše:sory, ale kdyz uz to delat tak poradne... tohle je spatny...
A kdyz uz hrabnout do grafiky tak nejlip kompletne, vymena listy nic neresi... Otazkou je jen smysluplnost takovyhle prace...
Neber to osobně, ale neznamená, že pokud se někomu něco nelíbí musí to nutně umět udělat líp, ale jen má lepší představivost kterou však nedokáže třeba zachytit - nápř. já neumím kreslitknedlousek píše:.... ale zajímalo by mě kolik z lidí co řekli že grafika je špatná by udělali lepší, já nechci přidělávat adminům práci a potíže, takže pokud to neuspěje tak to enuspěje a bude.
stan píše:nějak mi to připomíná vztah některých členů k modernizaci LR - série, D1, D2, P38 a co je novější, to stojí za hovno...
pánové doba jde dopředu a i tyhle stránky si zaslouží postup a vylepšení...
já pamatuju začátky internetu v textovém režimu, nostalgicky na to vzpomínám, ale jsem rád za to, kde je to v současné době...
Osobně si také myslím, že když se mi třeba nelíbí vzhled nějakáho výrobku, tak bych okamžitě musel tomu kdo to navrhl dokazovat, že jsem schopen udělat lepší. O tom to fakt není. Pouze každý to nějak vnímá a je dobře, když bez urážek dokáže vyjádřit svůj názor a to je lepší než vlez do prdelkovství. Mám rád pěkně udělané stránky, ale spíš na webech, které mají za úkol někoho od počátku ohromit a přitáhnout spíš z komerčních důvodů. A to si myslím, že není podstatou tohoto fóra, které je specifickou komunitu. V jednoduchosti je prostě kouzlo těchto stránek, které jsou zdrojem informací ke konkrétním problémům mnohdy podaných odlehčenou formou. V terénu při potřebě vyřešení případné poruchy za pomoci tohoto fóra a internetu v mobilu je jejich forma dobrá a já bych byl pro zachování stávající grafiky.masar píše:Neber to osobně, ale neznamená, že pokud se někomu něco nelíbí musí to nutně umět udělat líp.knedlousek píše:.... ale zajímalo by mě kolik z lidí co řekli že grafika je špatná by udělali lepší.
Jsme na tom v podstatě stejně, malovat neumím, fotím taky. Asi sem to fakt přehnal.masar píše:Neber to osobně, ale neznamená, že pokud se někomu něco nelíbí musí to nutně umět udělat líp, ale jen má lepší představivost kterou však nedokáže třeba zachytit - nápř. já neumím kreslitknedlousek píše:.... ale zajímalo by mě kolik z lidí co řekli že grafika je špatná by udělali lepší, já nechci přidělávat adminům práci a potíže, takže pokud to neuspěje tak to enuspěje a bude., proto radši fotím (netvrdím, že to mi jde, ale na fotce aspoň každý pozná co na ní vlastně je
).
No to má taky něco do sebe jako ten názor) Ale třab RudaK To rozlousklstan píše:nějak mi to připomíná vztah některých členů k modernizaci LR - série, D1, D2, P38 a co je novější, to stojí za hovno...
pánové doba jde dopředu a i tyhle stránky si zaslouží postup a vylepšení...
já pamatuju začátky internetu v textovém režimu, nostalgicky na to vzpomínám, ale jsem rád za to, kde je to v současné době...