http://www.youtube.com/watch?v=9g6h6nmF2Vo" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátor: Miky_CZ
No asi tak nejak.... uz jen svicky a chlazeny sampicko....PavelU píše:Ty jo, tak tomu se říká zimní romantika...
... hlavne vystrihovou teplotu ...PavelU píše:Tak to jo, navíc 3kW umí udělat "trenírkovou" teplotu i v Defovi...
Nene, na ten stoziar vtom pocasi cosiDanoDEF píše:... no mozno si demontoval stare roztrhane trasykomin píše: Jasne co inelen sa to akosi pretiahlo
Vidim ze to poznas chodievas tam, alebo tam byvas v okoli?
![]()
![]()
Oplotit a chcat do vltavy....Martin_H píše:Ty lana, co lidi vozej, bys stejně prvním pokusem přetrh. Mě dojal jeden pán v úterý, když řek, kdo mu to přervaný lano zaplatí. Jó, Praha je holt Praha
bych mu asi ukop jeho zrcatka...mikedee píše:tak uz mam taky prvni zimni zkusenost: 3 hodiny v CR po navratu z USA a uz nasranej.
Za Lustenicema v protismeru nejdriv Mercedes R a za nim Gcko, oba na uzce protazene silnicce asi kilo. S rkem jsme se v pohode vesli, bohuzel Gcko prez pulku silnice, ja na brzdy ale zrcatko jsem uz nezachranil. Zmetek samozrejme ujel.![]()
Trosku se mi zvedl tep a adrenalin, takze jsem odcouval a otocil a smejda chytil na srankach. Samozrejme se zamknul v aute a vubec se se mnou nechtel bavit, jen gestikuloval a smal se mi do ksichtu.
Nastesti vylezl z auta pred nim jeho znamej a tak jsem dostal aspon vizitku a telefon. Jinak bych asi udelal nejakej pruser.
MadTom píše:Určitě neukopávat. Přivázat vzadu za auto a počkat až vyleze. Ono s přivázaným autem se blbě odjíždí. A nebo pokud by nechtěl vylézt, zavolat policajty.
Uvazat auto je dobrej napadMadTom píše:Určitě neukopávat. Přivázat vzadu za auto a počkat až vyleze. Ono s přivázaným autem se blbě odjíždí. A nebo pokud by nechtěl vylézt, zavolat policajty.
mikedee píše: Snad se pan ridic, majitel prazske betonarky, bude chovat slusne a rizeni pojistoven probehne bez problemu.