Ložisko pumpa
Moderátor: Miky_CZ
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Ložisko pumpa
Má někdo přehled o tom jak vyměnit ložisko na pumpě na které ještě visí vrtule s viscospojkou? Je třeba sundat prsa motoru to je jasný ale co všechno s tím ještě souvisí? Hlava? Vana? To by byl problém.
Jo a zároveň dávám nový ložisko na napínací kladce. Už se taky tu zemědělskou vůli. Dám vedět rozměr. Miloš II
Jo a zároveň dávám nový ložisko na napínací kladce. Už se taky tu zemědělskou vůli. Dám vedět rozměr. Miloš II
- Přílohy
-
- Napínák.jpg
- (48.52 KiB) Staženo 3806 x
-
- Setrvák.jpg
- (90.64 KiB) Staženo 3806 x
-
- Příruba pumpa.jpg
- (59.48 KiB) Staženo 3805 x
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Kladka
Tak ta byla bez problémů rozebraná jsou to dvě snýtované půlky mezi nima ložisko koupil jsem ho za 185,. s DPH číslo je 6203-2RSH/C3 Miloš II
- Přílohy
-
- Rozebraná.jpg
- (39.62 KiB) Staženo 3746 x
-
- Kladka orig.jpg
- (31.55 KiB) Staženo 3744 x
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Olej
No ještě přemejšlím o tom guferu na klice za setrvákem, protože to olejový čerpadlo je dodrý sundal jsem řemenici a ta dyla suchá. Podle fota je olej kolem setrváku. Miloš IIPotapěč píše:Zdarec Milošů! Tak to bylo jednoduché jak facka.Ta vůle vypadala hrozivě.
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Přípravek
Tak na vytažení toho ložiska jsem si udělal přípravek, ale musím ho ještě trochu vychytat. Dalo by se říc, že fy LR ta ložiska pěkně fláká. Už jsem měnil skoro všechny ložiska tedy kladku, samonapínací kladku (ta jediná měla gumové krytí ložiska) a teď ložisko vrtule. Miloš II
- Přílohy
-
- Přípravek.jpg
- (45.66 KiB) Staženo 3692 x
-
- Ložisko.jpg
- (46.25 KiB) Staženo 3696 x
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Hotovo
Tak jsem to piánko dorazil motor si jenom ševelí. Vyrobený přípravek se plně osvědčil jak na vytažení ložiska tak i na povolení hlavní řemenice na klice. Zajistil jsem všechny šrouby lepidlem, aby sem nestrati setrvák nebo jiné drobnosti motoru. Gufero za řemenicí vybrousilo drážku na setrváku tak uvidím jestli bude držet a nebude pouštět olej.Je vidět že bláto a prach se dostane všude. Ještě přetěsním gumovou zátku na hlavě a bude po drobných opravách a už jenom vyrazit
Miloš II

- Přílohy
-
- Řemenice gufero.jpg
- (43.9 KiB) Staženo 3623 x
-
- Lepení šroubů.jpg
- (24.91 KiB) Staženo 3624 x
-
- Gufero klika.jpg
- (39.86 KiB) Staženo 3627 x
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Víčko rozvodového kola
Tak hotovo dělal jsem to LOCTITE 5926 a skusil jsem rím přilepit i odvzdušňovák Miloš II
- Přílohy
-
- Lepidlo.jpg
- (26.75 KiB) Staženo 3583 x
-
- Vytažené víčko.jpg
- (51.78 KiB) Staženo 3587 x
-
- Odvzdušňovák.jpg
- (28.56 KiB) Staženo 3584 x
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Ahoj bejvalej kamaráde!!!Stavros píše:Milosi, cim budes pretesnovat tu mrazovku? Ja mam od ni taky celej predek motoru zaolejovanej.
Zas na druhou stranu co je mastny, to nerezne.
Kazdopadne jsem smutnej z toho, kdyz koupim pristi rok tu Toyotu LC 75, ze nebudu mit v cem se vrtat a nebudu vedet co s volnym casem.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
Re: Ložisko pumpa
Nezkoušeli jste někdo místo visky vymyslet elektrickou vrtuli?
Re: Ložisko pumpa
miloš a nepametaš si ake je čislo toho ložiska čo je nalisovany v prsiach ?
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk