Příspěvek
od Acon » 07 pro 2010 12:35
jeanes píše:....NEBUDTE VSICHNI TAKOVY ZAPSKLY. VSICHNI SI TADY UPRAVUJETE AUTAKY A TAK BYSTE MOHLI DOPRAT TROCHU TOHO UPGRADU I TOMU NASEMU FORU NE? ...
No, lenže my si ich upravujeme, aby sme sa dostali ďalej, ale úprava fóra môže mať za následok, že sa za istých podmienok mnohí z nás na fórum nedostanú. A to už je skôr downgrade

Ale zasa nie som totálne skostnatený starý chuj. Trocha sviežosti by mi nevadilo, no netrvám na tom. A pokial ide o ten bordel
Rozhodne vic mi tady na foru vadi ten chaos resenych veci, ktery prameni z toho, ze neni forum v podstate nijek rozdelene na nejake podkategorie a vsechno co se resi je nas*any v jednom...
tak už sú kompetencie rozdelené a niečo sa v tejto veci robí. Len to nejde naraz, moderátori nie sú teenagers, ktorí nemajú nič iné na práci. Všetko chce čas. Mne ide hlavne o to, aby všetci členovia mali dosť dobrých dôvodov na toto fórum pravidelne prispievať. Fórum sa myslím dostalo do štádia, kedy v uzavretej komunite došli témy a začína tu byť trochu prázdno. Toto zasa mňa trápi viac.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.