visco
Moderátor: Safraporte
-
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
visco
Protože chumelí tak se mně nechtělo do Žiaru n/Hronom a když se jeden účastník fora divil,že se v Čechách nenajde nikdo kdo by udělal repasi visco spojky tak jsem to zkusil.Protože auto
začalo od 60km v hod. trochu od spodu vibrovat tak jsem to zvedl a vyměnil domečky na kardanové hřídeli a všechny 3 silentbloky co drží kardan. byly skutečně "unavený" .A když to bylo dole tak jsem si řekl, že max. přijdu o 13 000 kč za novou visco spojku což je lepší než ztratit milenku.Tak jsem to navrtal a vyfoukal jsem z ní neskutečné s..... .Něco jako vazelína. Je jasné ,že vše má svoji životnost a tak po 10 letech se změnila konzistence náplně k nepoznání.
Sehnal jsem náplň , vyvrtal dvě dirky, propláchl ,nalil novou náplň a obě díra zavařil.Zdá se to O.K.Uvidím po 500 km. Dám vědět Laco . Jinak na Freeladera nedám dopustit a to jsem měl 24 aut do mých 67 let.
začalo od 60km v hod. trochu od spodu vibrovat tak jsem to zvedl a vyměnil domečky na kardanové hřídeli a všechny 3 silentbloky co drží kardan. byly skutečně "unavený" .A když to bylo dole tak jsem si řekl, že max. přijdu o 13 000 kč za novou visco spojku což je lepší než ztratit milenku.Tak jsem to navrtal a vyfoukal jsem z ní neskutečné s..... .Něco jako vazelína. Je jasné ,že vše má svoji životnost a tak po 10 letech se změnila konzistence náplně k nepoznání.
Sehnal jsem náplň , vyvrtal dvě dirky, propláchl ,nalil novou náplň a obě díra zavařil.Zdá se to O.K.Uvidím po 500 km. Dám vědět Laco . Jinak na Freeladera nedám dopustit a to jsem měl 24 aut do mých 67 let.
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Re: visco
Co jsi použil jako náplň, pokud to není výrobní tajemství?Ladislav Hynek píše: Sehnal jsem náplň , vyvrtal dvě dirky, propláchl ,nalil novou náplň a obě díra zavařil.Zdá se to O.K.Uvidím po 500 km. Dám vědět Laco . Jinak na Freeladera nedám dopustit a to jsem měl 24 aut do mých 67 let.
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
- jeanes
- auto: Freelander TD4 2005
No vida, konecne nekdo, kdo o tom jen nekeca ale dela!
Pokud to bude ok, tak se hlasim na repasi... Jsem z Cesky Skalice, takze to k tobe mam "co by kamenem dohodil". 

Jak se do lesa volá,...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
V Čechách repasuje visca a vše na Free(poloosy, IRD, diferenciály...) pan Procházka z Protivína již několik let a už jich má na kontě několik desítek. Já mám od něj zrepasovanej celej kardan včetně teď visco spojky a jsem na výsost spokojený. Telefon na pana Procházku 777 070 016.Je velice ochotný.
Ha! ze by nejakej cech?revírník píše:V Čechách repasuje visca a vše na Free(poloosy, IRD, diferenciály...) pan Procházka z Protivína již několik let a už jich má na kontě několik desítek. Já mám od něj zrepasovanej celej kardan včetně teď visco spojky a jsem na výsost spokojený. Telefon na pana Procházku 777 070 016.Je velice ochotný.

Za visco jsem platil 4 000kč, ale nedělá to na počkání jako pan Baláž. Možná že to dělá jiným způsobem, protože mi tvrdil, že dřív jak za 2 dny se to nedá udělat. Tady v jižních čechách je vyhlášenej i já jsem byl spokojenej, díky němu mám "nové" Free za rozmnou cenu. Nejdřív mi dělal kloub na předním díle kardanu před 2lety. Najel jsem 50 000km a teď jsem ho měl rozebranej jak jsem dělal tu visco a kloub je netknutej! Tvrdil mi že ho posílil, že originál je trochu poddimenzovaný.
- zalab
- tel.: 0907813134
- auto: Freelander 1999

Repas prvej visko nam trvala tiež 2 dni

- tel.: 0907813134
- auto: Freelander 1999

dzordzi:Si u nás

- tel.: 00420603763485
- auto: FREE 2.0 D 2000
To tak asi je. Jardamajkro píše:Hele a nevozi to k tobe na slovensko, kdyz mu to tak trva? Ty to delas za 100Eur, jeho cesta bude stat 1000KC a 500 si vydela
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Jo ložiska jsou děs, je to kus od kusu
Zkontroluj si at je máš co nejlépe nasazená( nejsou v tahu) pak je to s vydrží lepší 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.