Spätné zrkadlo
Moderátor: Safraporte
- zidzo
- tel.: 00421904594512
- auto: freelander
- Kontaktovat uživatele:
Spätné zrkadlo
Ahojte Free, v sobotu sa mi zadarilo rozbiť spätné zrkadlo vodiča. Hladám v LR servisoch v SR a ČR, lebo žiadna náhrada nie je.Trošku ma prekvapila cena a to potrebujem len sklo /1700Sk/. Nemáte niekto jedno navyše v rozumnej cene ???
mam Free TD4 r.v.01 Díky!!!

Re: Spätné zrkadlo
Na ebay je samostatných zrkadiel od 7 do 15 libier nekonečné množstvo. Kompletné stoja do 70 libier za kus. Za socíku sme išli s rozbitým späťákom do sklenárstva a tam nám to zrkadlo vyrezali za smiešných pár korún. Teraz by to mohlo stáť okolo 5 eur max. mikino.
Zdravím. Podarilo sa mi cúvat tak šikovne,že som zachytil zrkadlom plot na strane spolujazdca. Zrkadlo ako také prežilo,len kryt z neho odpadol a ešte som ho aj prešiel. Mám dve otázky:
Dá sa kúpit samostatne plastovy kryt? A druhá otázka sa týka vyhrievania zrkadiel. Doteraz som ani nevedel,že ho mám,tak ma teraz zaujíma,ako sa to zapína. Dakujem.
Dá sa kúpit samostatne plastovy kryt? A druhá otázka sa týka vyhrievania zrkadiel. Doteraz som ani nevedel,že ho mám,tak ma teraz zaujíma,ako sa to zapína. Dakujem.
Zapina sa ked zapnes vyhrievanie zadneho okna. Pravdepodobne.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
vyhřivaní zrcátek se nazapíná přes vyhřiváni ale spínačkou (hřejou i v létě)
Tak to sa im moc nepodarilo. Mal som už vela aut,ale ani jedno v lete nevyhrievalo zrkadlá. Ešte štastie,že aj sedadla nekúria aj v lete
.

- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
přesně takhle mě to funguje (r.v. 2002)dandee píše:Zapina sa ked zapnes vyhrievanie zadneho okna. Pravdepodobne.
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Mam rok 99. Bol som to dnes vyskušat a zrkadlá hreju aj bez zapnutia vyhrievania zadneho okna.