Problém s brzdama

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Zpráva
Autor
Oldman
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s brzdama

#21 Příspěvek od Oldman » 17 pro 2010 11:17

Au... deset tisíc před Vánocema za kompletní výměnu brzd... Zadní byly sjeté, ručka nefungovala, vepředu se jedna kousla, zůstávala přibržděná a když se ojela, kov mi zničil rok starý kotouč... takže oba nové včetně destiček :(

skid1
auto: Freelander 2,0 1999

#22 Příspěvek od skid1 » 20 pro 2010 07:21

Zdarec, teda musím nějak pořešit ten internet doma, protože surfovat jen v práci je dost nepohodlný a i pomalý :-(
Takže k posilovači - objednal jsem starší přes Elliota stál 2700 i s dopravou, za novej chtěli tady v Plzni v Dajbychu cca 7200, jinka celá oprava brzd s výměnou pár součástek a nový stabilizační tyče mě stála asi 12 jo a je v tom i novej olej, takže před vánoci trošku dírka do rozpočku ale myslím že na některejch věcej se prostě nedá ušetřit, jinka teda s posilovačem to brzdí TROŠKU jinak :hmm:
fajn den

jeanes
auto: Freelander TD4 2005

#23 Příspěvek od jeanes » 20 pro 2010 19:10

Nerad bych tady nekomu lezl do zeli, ale docela zajimavy ceny ma jeden pan z Praglu... Telefon na nej ted asi nemam, ale kdyz napisete maila na novedily@seznam.cz, tak vam cca do druheho-tretiho dne odpovi... Do mailu nejdriv uvedte o co mate zajem a pak info o aute - znacka, typ, verze, rok vyroby, motor, vykon a idealne jeste VIN... Bral jsem od nej treba predni brzdy - kotouce (Brembo) a desky (TRW) (ne na LR) a kotouce vysli na 900/ks a desky na 850/sada... tatka bral loni na VW T4 2,5TDI rv 2003 taky predni brzdy (kotouce Brembo a desky TRW) a vyslo to +- na stejnou cenu (ma to na aute rok a najel na tom cca 20000km a bez problemu)... Pak jsem od nej bral vyfuk (koncovy + stredni dil - oboji znacka Walker) a kazdy dil vysel cca na 8 kil... Ty ceny jsou dost zajimavy a tyhle dily jsou bezne 2-3-krat drazsi! Na aute jsem to mel cca rok a pul a cca 15000 km (pak jsem auto prodal) a po ty dobe brzdy v naprostym poradku a vyfuk bez jedinyho kousku rzi... Jak je to s originalitou nevim, ale kvalitove to rozhodne spatny neni (viz. udaje co jsem psal)...
Jak se do lesa volá,...

Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...

PatrikM
tel.: 0911480494
auto: FREE 2.0 ,D1(300tdi)

#24 Příspěvek od PatrikM » 19 bře 2011 18:38

Nazdar chlapi potrebujem poradiť ohladom brzdových svetiel pretože mi nesvietia , poistka je v poriadku , spinač je tiež v poriadku nevem este som rozmyslal ci tem nie je niekde relé ,ale uz vazne neviem co robit preto Vás žiadam o pomoc DIK
OK
Ex .FREELANDER 2.0Di-lift 2",nájazďak,Hella,nav.5000lb+blbosti navyše,
Discovery http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 30&t=20254" onclick="window.open(this.href);return false;

Safraporte
tel.: 739634575
auto: noLR

#25 Příspěvek od Safraporte » 20 bře 2011 18:46

Dotaz na ty, co měli problém s tuhostí brzdy:
dnes z ničeho nic mi ztuhnul pedál u brzdy, jako by vypnul posilovač. Auto sice zabrzdí, ale musím mu hodně silově šlápnout.
Kontrolka mi žádná nesvítí, všechno po nastartování pozhasíná jak má. A pedál je tvrdý hned po startu, nepropadá se ani nemusím našlapat. Louže pod autem žádná, absolutně čisto, nikde ani flíček.
Tohle vám dělalo před výměnou posilovače?
Případné kontakty kde jste to nakoupili a nebo nabídky s cenou prosím do SZ. Klidně použitý díl.
Díky

Odpovědět