Ten Pidibi je podle Avataru ale debil
Moderátor: Miky_CZ
-
- auto: RR L322 TD6
Re: Ten Pidibi je podle Avataru ale debil
Pidibiho humor je možná trochu drsnej, ale aspoň si na nic nehraje...
Já bych řekl,že to ani není humor,ale absence elementární slušnosti...Spousta lidí si hraje na to,že jsou tvrdí,upřímní,nebojí se říkat pravdu (hlavně za klávesnicí,z očí do očí už je to horší),ale hlavně si nevidí do huby a neustále všechno hrotí.
Já bych řekl,že to ani není humor,ale absence elementární slušnosti...Spousta lidí si hraje na to,že jsou tvrdí,upřímní,nebojí se říkat pravdu (hlavně za klávesnicí,z očí do očí už je to horší),ale hlavně si nevidí do huby a neustále všechno hrotí.
Už to nechte na pokoji, nikam to nevede. pidibi smazal všechny své příspěvky ve skupině vláken "Připomínky a zlepšení" a na rozloučenou si změnil obrázek, což chápu, že asi má být vzkaz typu vztyčeného prostředníčku tomuto foru. Nechme ho, ať si to užije.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Už se na něj vyserte. Splnilo se co si přál. Mluví se o něm.
Howg.

Howg.
- J. Pavlovský
- tel.: 603471521
- auto: Discovery I - 200Tdi
- Kontaktovat uživatele:
Cyrile Klekipetra říkal HOWGH. ....ehm pokud se tedy nepletu....
...take it easy....
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Pleteš se, to říkal Vinetou ......lukes píše:Cyrile Klekipetra říkal HOWGH. ....ehm pokud se tedy nepletu....

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
...nepletu.. samozřejmě to říkal i Vinetů i když méně, protože Vinetů byl komunikativnější a většinou neukončoval konverzaci rázným HOWGH po kterém už nešlo vzít slovo zpět, a Klekipetra mi sedí k Cyrilovi líp.... :-D 

...take it easy....
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
lukes píše: Klekipetra mi sedí k Cyrilovi líp.... :-D

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
Mě se líbí, že Slámič toho moc nenakecá, ale většinou to sedí
Na druhou stranu, škoda že jste udělali přesně to co se očekávalo a teď to bude podáváno jako hrdinský čin na offroad fóru
Jsem též pro smazání ... a nebo uzamčení po prvním příspěvku a smazání zbytku

Na druhou stranu, škoda že jste udělali přesně to co se očekávalo a teď to bude podáváno jako hrdinský čin na offroad fóru

Jsem též pro smazání ... a nebo uzamčení po prvním příspěvku a smazání zbytku

- paramount2
- tel.: 775958013
- auto: LR DI 300, 200
A ty je znáš? Potkal ses s ním někdy? Znáš ho? Nebuď tajemnej a pusť to do světa, co za tím vězí...když to nejsou ani kočky ani eliot...Acon píše:nepoznáš súvislosti. Za iných oklností sa s Tebou dá absolútne súhlasiť. No tu nejde o jeho humor. Je to cielené správanie. Mačky sú len taký zlatý kliniec do rakvy v ktorej pochoval dobré vzťahy. To len on všetko obrátil tak, aby to vyzeralo, že sme tu všetci pobúrený kvôli poznámke o mačkách. Ale tu vôbec NEJDE O MAČKYparamount2 píše:.....
....
Pidibiho humor je možná trochu drsnej, ale aspoň si na nic nehraje...
...
Myslím, žeaj toto vlákno si časom naozaj zaslúži rakvu.

-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Gentleman ignoruje jeho chování a příspěvky.
Prosím smazat toto vlákno,je to ostuda fóra i když je to čů ráák.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Běžně se do diskusí nemotám, ale PROSÍM NĚKOHO ZODPOVĚDNÉHO O UZAMČENÍ, NEBO SMAZÁNÍ. Fakt je to zbytečné.
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Ano, poznám. Pidibi zanášal svoj problém s eliottovou GO do každého vlákna kde prispel. Bol otravný egoista, ktorý si myslel, že sa všetko a všetci točia len okolo jeho auta. Založil na to tému, čo je OK. No rozširoval ju ako mor všade. Mačky bol len bonus, dopadlo by to rovnako aj bez mačiek.paramount2 píše:.....
A ty je znáš? Potkal ses s ním někdy? Znáš ho? Nebuď tajemnej a pusť to do světa, co za tím vězí...když to nejsou ani kočky ani eliot...
prikláňam sa celé vlákno zmazať
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Pod toto se podepisujiLuboš M. píše:Gentleman ignoruje jeho chování a příspěvky.

Free Td4 2004 HSE automat
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Také jsem pro vymazání. Každý pacient navštěvující toto forum si musel do teď udělat svůj názor. Další pitvání se v tomto bahně určitě nebude ku prospěchu fora a spíš mu uškodí. Určitě jsou zajímavější problémy k řešení a rozptýlení.Acon píše:paramount2 píše:.....
prikláňam sa celé vlákno zmazať[/b]
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Jděte všichni do prde.... Já mám Tatara strašně rád. I Lowa a to radši smažte, aby se to neprovalilo. K 

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Ano, kazí nám to reputáciu vo svete

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- jeanes
- auto: Freelander TD4 2005
Nic nemazte a jedte dal - me se to libi!
...

...

Jak se do lesa volá,...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ztratil jednoho ze "sešroubovaných" kamarádů, kteří chodili na toto fórum
Škoda ho vocase
ale s tím servisem, s tím má asi pravdu a případů napříč tímto fórem, by bylo mnohem víc. To je ale život.
Jedem dál

Škoda ho vocase

Jedem dál

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Hele, nechci si tu hrat na psychologa, ale ja kdyz mam s nekym problem tak mu taky nedelam reklamu a Pidibi se holt citil Eliottem podvedenej. Jak to resil s reklamaci je vec druha. Tolik ke sporu Podibi x Eliott.
Vzhledem k tomu ze se nenasel nikdo kdo by snim souhlasil, tak zacal byt protivnej a to se projevilo i ve vlakne o kockach.
Poboureni jaky to vyvolalo bylo mozna az neprimereny nejapnymu ftipu-nikomu se nestalo ze by prestrelil? No a tak se proste sprajcnul a rejpe. Ten avatar je v danym kontextu celkem primerenej ftip.
Todle vlakno bych dal do haje at se v tom nerejpem jak klacikem v hov... a resil bych zajimavejsi a radotnejsi veci.
Vic uz to asi komentovat nebudu.
Vzhledem k tomu ze se nenasel nikdo kdo by snim souhlasil, tak zacal byt protivnej a to se projevilo i ve vlakne o kockach.
Poboureni jaky to vyvolalo bylo mozna az neprimereny nejapnymu ftipu-nikomu se nestalo ze by prestrelil? No a tak se proste sprajcnul a rejpe. Ten avatar je v danym kontextu celkem primerenej ftip.
Todle vlakno bych dal do haje at se v tom nerejpem jak klacikem v hov... a resil bych zajimavejsi a radotnejsi veci.
Vic uz to asi komentovat nebudu.
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Range Rover L322 3,0D Vouge