Lebo donútra dám len 2m náklady

Zahrádku budu dělat v lednu, bude na 90% z jeklu, svařená klasicky. Hranatá. Asi bez pochozích plechů, a bude nastříkaná na černo jako mřížky, možná by neškodil zinek.mikulec píše:viem viem, prahy som si tak robil, aj ložnú plochu a teraz je asi ale prvoradejšia zahrádka![]()
Lebo donútra dám len 2m náklady
Z kulatýho profilu je s tím strašná drbačka. Hele ten hliník co má třeba kangarooo je taky jeklmatooo píše:z jeklu neeeee![]()
![]()
![]()
![]()
udelas velkou chybu, mam ji taky a huci to jak Boeing a je to strasne tezke. Uz nikdy jekl jenom kulaty profil.![]()
![]()
![]()
matooo
knedlousek píše:Z kulatýho profilu je s tím strašná drbačka. Hele ten hliník co má třeba kangarooo je taky jeklmatooo píše:z jeklu neeeee![]()
![]()
![]()
![]()
udelas velkou chybu, mam ji taky a huci to jak Boeing a je to strasne tezke. Uz nikdy jekl jenom kulaty profil.![]()
![]()
![]()
matooo
Ne ne, hliníkovky dělá někdo v ČB za 11k nebo tak nějak, tuším.mikulec píše:knedlousek píše:
Z kulatýho profilu je s tím strašná drbačka. Hele ten hliník co má třeba kangarooo je taky jekl
a ten hliník se neodstěhoval do humpolce?
Třeba jo, kdo ví, asi výrobní tajemstvímikulec píše:
tak to bude potom draslík
To je pěkný řešení, ale nech si to stříknou, nebo to natři ať to trochu vypadá. Jinak super.císař píše:Já to řešil sekaným plechem na rámu a myslím že to není špatné.Rámeček jsem svařil ze slabé pásoviny.
To se mi libi nejvic, ten okamzik, kdy se spicka vrtaku dotkne Land Rovera a clovek zmackne spoust (smes pokory, obavy a ocekavani). Clovek vi, ze se zase trochu odlisi od zbytku sveta ve fabiich a oktavkach. Ti lide ke svemu autu nechodi s vrtackou...knedlousek píše:Fotky z monáže a po montáži
Je to tak, je to smíšenej pocit. Jinak díky zas pochvalu. šroubek matka tady dost dobře nejde nahoře se nedá zevnitř dostat do blatníku, bez demontáže čehokoli, čili padlo na možnost totoHanys_a_Kaca píše:To se mi libi nejvic, ten okamzik, kdy se spicka vrtaku dotkne Land Rovera a clovek zmackne spoust (smes pokory, obavy a ocekavani). Clovek vi, ze se zase trochu odlisi od zbytku sveta ve fabiich a oktavkach. Ti lide ke svemu autu nechodi s vrtackou...knedlousek píše:Fotky z monáže a po montáži
Hezka prace![]()
Libi se mi ty hmozdinko-cosi, to jsem neznal do plechu, vsechno nytuju, nebo stroubuju (sroubek matka), ale tohle je celkem nenasilne. Vydrzi to neco? nebo se ta mrizka da cela vytrhnout?
Hanys_a_Kaca píše: Vydrzi to neco? nebo se ta mrizka da cela vytrhnout?
Pěkný, co to nje za barvu? Já mám vypalovanej prášek.mikulec píše:tak prikladám konečne foto aj mojich mrežiek
čierny alkytonknedlousek píše:Pěkný, co to nje za barvu? Já mám vypalovanej prášek.mikulec píše:tak prikladám konečne foto aj mojich mrežiek