Poraďte mi prosím se závadou podsvícení
displejů rádia a stavu kilometrů.
Budíky svítí ale displeje ne
Díky
Stanley
Podsvícení displeje rádia a km.
Moderátor: Safraporte
- jeanes
- auto: Freelander TD4 2005
Re: Podsvícení displeje rádia a km.
A co te napada jako prvni mozna zavada? Me osobne napadaji treba pojistky?
Jak se do lesa volá,...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
Díky za reakci na dotaz.
Mám německý manuál, ale v něm není přesně
specifikována pojistka pro toto osvětlení.
Buď je probrat postupně, ale nevím co na to
bude říkat auto, jestli se nesekne radio, nebo něco jiného....
Myslím že to bude žárovečkou. Ale jak na ní
a kudy?
St.
Mám německý manuál, ale v něm není přesně
specifikována pojistka pro toto osvětlení.
Buď je probrat postupně, ale nevím co na to
bude říkat auto, jestli se nesekne radio, nebo něco jiného....
Myslím že to bude žárovečkou. Ale jak na ní
a kudy?
St.
- jeanes
- auto: Freelander TD4 2005
To by musela bejt celkem dost nahoda, aby praskly zaroven 2 zarovky (radio a kilometry)...Podivej se do pojistkovy skrinky a tam byva na tom deklu obrazek na kterym je nakres co ktera pojistka jisti... Pokud to tam neni tak bych vzal baterku a postupne je projel... Myslim si ze na 90% bude spatna pojistka... Nikdy jsem nevidel rozebrany budiky u Free ale obcas to byva tak, ze ac je cele podsviceni auta rseno pomoci zarovek tak na budikach jsou SMD LED diody, ktery jen tak neprasknou... Ale Free neni interierem nijak extra pokrokovy a inovatovni, takze bych predpokladal, ze podsviceni je reseno komplet pomoci obyc zarovek...
Podsviceni displaye kilometrovniku...
No takze odstrojit ten dekl kolem volantu, pak plasty kolem budiku a vyjmout budiky... Zezadu budou sroubky, ktery odsroubujes, cely to "rozpulis" a mel bys byt u zarovek, ktery vymenis (pokud teda nezjistis, ze tam jsou misto zarovek ty SMD LEDky a zes to cely delal na ho*no;) ) a pak obracenym postupem smontovat...
Doporuceni: Uz jsem to tady jednou nekde psal, takze se budu opakovat. Kdyz uz to budes mit rozebrany, tak bych tam misto obyc. zarovek dal obyc. LEDky, ktery ti uz neprasknou...
Podsviceni displaye radia...
Jaky mas radio?
Kazdopadne postup stejny - rozebirat tak dlouho dokud se nedostanek k tem vadnym zarovkam a vymenit...
Doporuceni: viz. to same jako to prvni
Podsviceni displaye kilometrovniku...
No takze odstrojit ten dekl kolem volantu, pak plasty kolem budiku a vyjmout budiky... Zezadu budou sroubky, ktery odsroubujes, cely to "rozpulis" a mel bys byt u zarovek, ktery vymenis (pokud teda nezjistis, ze tam jsou misto zarovek ty SMD LEDky a zes to cely delal na ho*no;) ) a pak obracenym postupem smontovat...
Doporuceni: Uz jsem to tady jednou nekde psal, takze se budu opakovat. Kdyz uz to budes mit rozebrany, tak bych tam misto obyc. zarovek dal obyc. LEDky, ktery ti uz neprasknou...
Podsviceni displaye radia...
Jaky mas radio?

Doporuceni: viz. to same jako to prvni

Jak se do lesa volá,...
Jasný, ...tak něják jsem si to myslel.
Ale budíky svítí, tj rychloměr palivoměr teplota.
aAe displej radia ten
u čelního skla včetně ukazatele kilometrů pod budíkama
/to jsou ty- jak to nazvat tekuté krystaly?/
to mi nesvítí. Takže večer nevidím stav km ani
displey pod čelním oknem. Radio normál hraje je originál LR.
S těma ledkama jsem to už tady četl.
Určitě to preventivně vyměním.
Díky.
St
Ale budíky svítí, tj rychloměr palivoměr teplota.
aAe displej radia ten
u čelního skla včetně ukazatele kilometrů pod budíkama
/to jsou ty- jak to nazvat tekuté krystaly?/
to mi nesvítí. Takže večer nevidím stav km ani
displey pod čelním oknem. Radio normál hraje je originál LR.
S těma ledkama jsem to už tady četl.
Určitě to preventivně vyměním.
Díky.
St