Luboš M. píše:Hele myslím že když na DIII dáš pořádný kola tak Defík nemá šanci. Tohle auto jede opravdu jako tank. Samo že tady ve sněhu by asi zůstalo skoro každé težké auto.Maxsel píše:DIII doslova břichoplaz

Moderátor: Miky_CZ
Luboš M. píše:Hele myslím že když na DIII dáš pořádný kola tak Defík nemá šanci. Tohle auto jede opravdu jako tank. Samo že tady ve sněhu by asi zůstalo skoro každé težké auto.Maxsel píše:DIII doslova břichoplaz
I ty kecko, rychle jsi zapoměl, co dá Defík. I když na tvých oblíbených třiatřícách ve sněhu těžko. Holt Lassa užovky jsou nepřekonatelný.Luboš M. píše:Hele myslím že když na DIII dáš pořádný kola tak Defík nemá šanci. Tohle auto jede opravdu jako tank. Samo že tady ve sněhu by asi zůstalo skoro každé težké auto.Maxsel píše:DIII doslova břichoplaz
Myslím Zbynku,že si s D III nikdy nejezdil. Myslím že ty nevíš o čem mluvíš .zbynek píše: No tak to jsou hodně silná slova, trochu se obávám (ve vší úctě) že netušíš o čem mluvíš......
Ja jsem s DIII neco malo najel a myslim, ze to opravdu projede minimalne stejne jako defik, mozna i vicRudaK píše:Myslím Zbynku,že si s D III nikdy nejezdil. Myslím že ty nevíš o čem mluvíš .zbynek píše: No tak to jsou hodně silná slova, trochu se obávám (ve vší úctě) že netušíš o čem mluvíš......![]()
![]()
( něco málo sem s tím už projel
) Jasně že až se ta elektronika pos.. atp. Ale když funguje
Ale stejně jsem se s ní bál schod u Deftecu vyskočit a srabácky jsem to objel po poli.low píše: Ja jsem s DIII neco malo najel a myslim, ze to opravdu projede minimalne stejne jako defik, mozna i vic
Já tahal jeho :-DKubrtos píše:A tos byl zapadlej ty nebo on? Nebo kdo koho tahal? Normálně bych ho žduchl spátky do škarpy a špagát mu dovezl novej - ať si sežene odtahovku.fidzi píše:Proto já už netahám. Zjistil jsem, že pro dobrotu na žebrotu. Když jsem pánovi v Audi přetrhl tu jeho originální prádelní šňůru a chtěl to po mě zaplatit, tak jsem si řekl, že na ně kašlu
Tak přesně tohle mně tvrdil nějaký maník s Embéčkem Skautem... když jsem ho tahal ze závěje, říkal "normálně ten Scout projde minimálně tolik jako ten váš džíp, spíš víc...", když jsem se ho ptal proč ho teda tahám, tak říkal, že tohle se nepočítá. Takže teď už znám dva supermegaofroudy... DIII a Skaut... Kam se hrabe Def...low píše:...to opravdu projede minimalne stejne jako defik, mozna i vic
Luboši chtělo to víc plynu, nesmíš se toho bát...Luboš M. píše:Tak jsem DIII taky pořádně pokřtil. ....sedla si chuděra na bříško a nakonec musel zasáhnout Pavel a háknout me za DI
lubos jednou za rok vyrazi do terajnu a hned zapadne.PavelU píše:Luboši chtělo to víc plynu, nesmíš se toho bát...Luboš M. píše:Tak jsem DIII taky pořádně pokřtil. ....sedla si chuděra na bříško a nakonec musel zasáhnout Pavel a háknout me za DI![]()
hlavne ze mel lano, to taky nemivalPavelU píše:Jestli měl vůbec dobře navolený terrain response, to v defenderu neměl...
Vidis, to me nenapadlo.PavelU píše:Dušane a bylo opravdu jeho...![]()