Nevidel nekdo z vas takoveto disco?
Moderátor: Miky_CZ
Nevidel nekdo z vas takoveto disco?
Bude to znit jako blbej vtip, pokud nenapisu, ze mi staci podobne, ne primo toto :0)
Narazil jsem na toto auto a presne takove se mi libi, hlavne ten interier..
http://www.autoscout24.eu/Details.aspx?id=lsgfxlekjotb" onclick="window.open(this.href);return false;
Myslite, ze by to nekdo dovezl?
Narazil jsem na toto auto a presne takove se mi libi, hlavne ten interier..
http://www.autoscout24.eu/Details.aspx?id=lsgfxlekjotb" onclick="window.open(this.href);return false;
Myslite, ze by to nekdo dovezl?
Re: Nevidel nekdo z vas takoveto disco?
vyzera velmi dobre a podla vsetkeho je aj chipnuta 125kW/ 170HP...
Byvalka Land Rover Discovery II HSE, r.v. 2003, 2,5TD automat, General Grabber AT 255/65 R16
Ani mi nemluvte, ja na to koukam uz druhej den, skoda ze je tak daleko 

Auto is gechip tuned (dus +- 30pk extra)kris974 píše:vyzera velmi dobre a podla vsetkeho je aj chipnuta 125kW/ 170HP...
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
ten interiér žeriem. Nepodarilo sa mi takú lúpiť. Práve naopak. Mám šedý, čo som chcel najmenej
Tie vonkajšie doplnky už mám v krabici a dialkáče ešte lepšie ako na tejto. Len mi chýba garáž, kde sa zmestím a bolo by tam nad 0.

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
idem na vianoce do NL mozno by sme sa vedeli dohodnut odchadzam v nedelu a pridem okolo 3.1.
ale nejak to ma nizku cenu na NL
v NL funguje databaza kde mas historiu kazdeho auta adresu ti neviem povedat ale ked tam budem tak to mozem preklepnut mi sme tam tak kupili NIssan Micra
v NL funguje databaza kde mas historiu kazdeho auta adresu ti neviem povedat ale ked tam budem tak to mozem preklepnut mi sme tam tak kupili NIssan Micra
Real Land Rover is built, not bought
Kdyby opravdu bylo takove jak se zda a mel jsem v ruce penizky, tak bych do toho asi sel, jediny ktery se mi opravdu moc libi. V CR toho moc podbnyho neni. Jenze podle toho inzeratu je lokace nekde na ostrove.Forsttimber píše:idem na vianoce do NL mozno by sme sa vedeli dohodnut
- Forsttimber
ten ostrov nieje az taky problem len nejak sa mi nezda ta cena lebo ak si to porovnas s D1 v NL tak je tam len maly rozdiel
- paramount2
- tel.: 775958013
- auto: LR DI 300, 200
jj, je to ostrov, z Prahy cca 920 km... 

- Forsttimber
rozdiel je ten ze ja v NL budem aj tak
- zdenek666
- tel.: +420722074098
Interier je super - jestli to není nějaká individual úprava, no 7550 E se mi nezdá až tak málo.
LR Disco II TD5 auto
Mne se to taky zda docela dost, ale pokud je ten stav jakej vypada, tak je ta cena adekvatni..
Cekam az napise elliot, ze mi to doveze
Cekam az napise elliot, ze mi to doveze

- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Človek nemôže stále len porovnávať. Niektoré veci jednoducho chceme a nie je dôležité či sú drahšie ako iné, ale či sú za cenu, ktorú my akceptujeme. AK chcem presne takú Disco s takým interiérom (ktorých som videl ozaj veľmi málo) a som ochotný dať za to 8-9litrov tak nie je čo riešiť. LR si kupujeme pre radosť a vlastná radosť a spokojnosť je nezaplatiteľnázdenek666 píše:Interier je super - jestli to není nějaká individual úprava, no 7550 E se mi nezdá až tak málo.

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Acon píše:Človek nemôže stále len porovnávať. Niektoré veci jednoducho chceme a nie je dôležité či sú drahšie ako iné, ale či sú za cenu, ktorú my akceptujeme. AK chcem presne takú Disco s takým interiérom (ktorých som videl ozaj veľmi málo) a som ochotný dať za to 8-9litrov tak nie je čo riešiť. LR si kupujeme pre radosť a vlastná radosť a spokojnosť je nezaplatiteľnázdenek666 píše:Interier je super - jestli to není nějaká individual úprava, no 7550 E se mi nezdá až tak málo.
Moje rec

- Jan Procházka
pokud jde hlavně o interiér...
http://otomoto.pl/land-rover-discovery- ... 17467.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://otomoto.pl/land-rover-discovery- ... 17467.html" onclick="window.open(this.href);return false;
EX...DII TD5, lift, snorkel, superwinch husky...
Nyní TOYOTA
Nyní TOYOTA
Jde hlavne o auto, to na obrazcich do toho ma daleko a za tu cenu bych to sel leda zapalit.Jan Procházka píše:pokud jde hlavně o interiér...![]()

- Forsttimber
cena je naozaj veeelmi nizka a na holandsko obzvlast tu sa platia nenormalne dane za auto napr zakladna vybava D4 2,7td6 70000E.
uz som v NL tak som ho preklepol a garantujem ze uz by ho nechcel nikto z vas.
NL a jeho pravidlo: cim severnejsie sa auto nachadza tym je jeho cena nizsia pretoze pribuda sol a nielen na cestach
auta z dalekeho severu sa iba velmi zriedka dostanu nizsie na juh
so domacim som sa o nom rozpraval a oni si radsej prinesu auto z D alebo B
NL a jeho pravidlo: cim severnejsie sa auto nachadza tym je jeho cena nizsia pretoze pribuda sol a nielen na cestach
Moc dekuju za info, je to celkem skoda. kazdopadne na fotkach to auto vypda luxusne a interier je moc moc pekny.Forsttimber píše:cena je naozaj veeelmi nizka a na holandsko obzvlast tu sa platia nenormalne dane za auto napr zakladna vybava D4 2,7td6 70000E.