Diagnostika doma,alebo ako zrusit otravne hlasky?

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Odpovědět
Zpráva
Autor
dandee
auto: Free 1.8 benz 1999

Diagnostika doma,alebo ako zrusit otravne hlasky?

#1 Příspěvek od dandee » 21 pro 2010 13:54

Zakladam znova tuto temu aj pre osviezenie tohoto problemu ale aj z dovodu,ze niekde tu som nasiel dotazy,a ciastocne zodpovedane, ale problem nebol vyrieseny a boli znacne stare, a urcite sa v oblasti dostupnosti nejakych vychytavkovych krabiciek alebo zariadeni pokrocilo.
Takze mam dotaz, ci existuje na trhu nejake zariadenie na tzv. domacu diagnostiku,alebo hlavne na mazanie protivnych hlaseni,ktore nestoji 100 tisic a je urcene hlavne na Land Rover a bude fungovat.Narazil som na rozne univerzalne krabicky,ktore funguju na AUDI,VW a dalsie ,ale nieco pre LR,aby sa nemuselo po 200-300 km chodit na diagnostiku a nieco hladat a nenajst. Proste sa chyba vymaze a jazdi sa dalej.Samozrejme odtial potial.Ak ide o zlyhanie brzd a podobne,tak jednoznacne opravit problem.
Tie skusky s baterkou mne nefunguju,mal som ju 24 hodin odpojenu a kontrolky svietili stale.
Bol som na vymene komplet vyfuku,kde mi majster aj zresetoval chyby,a pojazdil som po poctivom zasnezenom terene a vsetko fungovalo ,ako ma, TC,ABS,HDC som neskusal. Po asi 300 km sa rozsvietili vsetky 3 kontrolky bez nejakeho viditelneho impulzu na dialnici ,a to ma vie dozrat,lebo vsetko bolo OK.
Takze hladam nejakeho borca,ktory na to uz nieco vymyslel.
O servise prosim nehovorit,nemam momentalne cas. Dik.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .

LuCi
tel.: 0905153127
auto: freelander 1

Re: Diagnostika doma,alebo ako zrusit otravne hlasky?

#2 Příspěvek od LuCi » 22 pro 2010 16:40

ahoj ja mam ten isty problem diagnostika ukazala ze vsetko ok aj test sa dal spravit a nepodarilo sa nam zhasnut tie kontrolky podla mna to bude nejaka prkotina:-)mne sa to rozvietilo tiez pri jazde po ceste a neviem preco vsetko co sa tu preberalo som skusal merat a nic som nenasiel:-(

Odpovědět