Webasto, Ateso - nezavislá topení
Moderátor: Acon
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Re: Webasto, Ateso - nezavislá topení
...presne tak,bude to neprijemny na kolena.Ja dlouho laboroval az jsem spokojenej a jsem rad ze nemam topeni po c.boxem.
Bych se z toho pomat to mit u hlavy a i kdyz je defik hlucnej ,tak tohle je neco navic.
H.
Bych se z toho pomat to mit u hlavy a i kdyz je defik hlucnej ,tak tohle je neco navic.
H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
Tak dnes mne montuji topeni. Nechal jsem ho dat za sedadlo ridice. Jelikoz dealer Eberspacheru u nas ve meste je firma sidlici v pristavu a specializujici se na lode, tak jsem je otazkou, zda bude vadit, kdyz podvozek auta bude pod vodou/ pri prejezdu reky,../ trochu zaskocil. Musim udelat jeste neco navic, nebo tlak vzduchu v systemu nedovoli vode natect dovnitr?
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Jednoduše zašpuntovat výfuk a je tokamca píše: Musim udelat jeste neco navic, nebo tlak vzduchu v systemu nedovoli vode natect dovnitr?

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
To jako faktRudaK píše:Jednoduše zašpuntovat výfuk a je tokamca píše: Musim udelat jeste neco navic, nebo tlak vzduchu v systemu nedovoli vode natect dovnitr?.

jo, jinak ti to to topeni znici, je plny elektroniky. Musis to nejak vymyslet, hlavne dat sani nekam vysoko a ten vyfuk doresit.
Doprava zboží a doplňků z a do Evropy - http://www.complexcargo.cz
tel:603145905
complexcargo@razdva.cz
tel:603145905
complexcargo@razdva.cz
Zitra si auto vyzvednu a dam fotky jak to vypada a snad poradite co mam zaspuntovat ci nejak upravit. Predem diky 

Před 14 dny jsem na Šumavě brodil docela širokou řeku se zapomenutým zapnutým topením a zaplaťbůh funguje. Ale nedoporučuju, spíš jsem měl víc štěstí než rozumu

To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
- RudaK
Pravda je,že sání je hned vedlekamca píše:Zitra si auto vyzvednu a dam fotky jak to vypada a snad poradite co mam zaspuntovat ci nejak upravit. Predem diky

Jednou se mě stalo to,že jak to mám za kolem,tak se výfuk zacpal blátem,jak to lítalo od kola - tak klacík,vyšťárat a zas to topilo .
Balónek pro taťky by možná taky stačilRudaK píše:.Jinak bych se nebál na to nasunout třeba nafukovací balónek pro děti a gumičku na to .

To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
- RudaK
Taky mě to napadlopablo.gs píše:Balónek pro taťky by možná taky stačilRudaK píše:.Jinak bych se nebál na to nasunout třeba nafukovací balónek pro děti a gumičku na to .

tak Vas vsechny sklamu topeni a montaz odskousene a parada pruduchy nasmerovane a netopi to pekelne ani noha nehori
chvili mi to hlasilo hlasku ze nejede pak jak si nasalo naftu parada. Uf mel jsem strach ze mi budou horet nohy jak ste psali ale v pohode. akorat to trochu smrdi od laku cojsem to natrel jeste to asi nezaschlo prece jen den je asi malo
matooo

matooo
Tak to gratuluju, prijed se ukazat az budes mit cas, nebo sjedu pod kopec ja
Uvidis jak to bude topit po delsi ceste.

- RudaK
Sorry ,zapoměl jsem,že to máš vevnitř jak na větrné hůrce .....matooo píše:tak Vas vsechny sklamu topeni a montaz odskousene a parada pruduchy nasmerovane a netopi to pekelne ani noha nehorimatooo

Jo budu se snazit vode a nejakemu tezsimu terenu vyhybat. Tak sebou vemu ty gumicky pro tatky a pokud je nepouziju na utesneni topeni, tak se vyborne hodi na noseni vody misto kanystruRudaK píše:Pravda je,že sání je hned vedlekamca píše:Zitra si auto vyzvednu a dam fotky jak to vypada a snad poradite co mam zaspuntovat ci nejak upravit. Predem diky,ale jsem ho nešpuntoval a přes ten molitan,či co tam v to je ,nic nenateklo . Teda topení funguje . Možná jsem měl taky štěstí
.Jinak bych se nebál na to nasunout třeba nafukovací balónek pro děti a gumičku na to . Stejně zas až tak ve vodě jezdit nebudeš. Nějak to zadělat akorát na dobu toho brodu a fertik ....
Jednou se mě stalo to,že jak to mám za kolem,tak se výfuk zacpal blátem,jak to lítalo od kola - tak klacík,vyšťárat a zas to topilo .

- RudaK
Sice nebudeš tvrdý ofrouďákkamca píše: Jo budu se snazit vode a nejakemu tezsimu terenu vyhybat. Tak sebou vemu ty gumicky pro tatky a pokud je nepouziju na utesneni topeni, tak se vyborne hodi na noseni vody misto kanystru

- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
JO jo Rudo moje řeč, na kravení speciál, jinak na práci i cesty stačí upravit a nekravit
Pak nemusí být o spolehlivosti pochyb při pořádném starání se o vůz.
A stejně co naděláš čert nikdy nespí
Po... se může vždy něco,ale ,,Vo tom to je" 

A stejně co naděláš čert nikdy nespí

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Presne tak, jedeme se kochat a uzit si to. Diky moc vsem za pomocRudaK píše:Sice nebudeš tvrdý ofrouďákkamca píše: Jo budu se snazit vode a nejakemu tezsimu terenu vyhybat. Tak sebou vemu ty gumicky pro tatky a pokud je nepouziju na utesneni topeni, tak se vyborne hodi na noseni vody misto kanystru,ale jako cestovatel dobrý
( není nutný kravit daleko od domova - prostě pravidlo šťastného návratu ) držím palce

- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Nebo udělat rovnou 2 šnorchly
to chci já a bude klid
nebude se ti tolik zas... filtr v kabině pískem a prachema nenabereš vodu, leda že to utopíš celé a pak je to už jedno

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...jezis tagr,ja uz pres ty smajliky vubec nevim co myslis vazne a co je fakt humor.Davas ji vsude moc a ja jsem pak zmaten
Budes davat choboty na free?
H.

Budes davat choboty na free?
H.
It´s not broken, it´s british !