Zámek.
Moderátor: Safraporte
-
- tel.: 00420603763485
- auto: FREE 2.0 D 2000
Zámek.
Frelander r.v.2000 3dv. Mám dotaz nejdou mi otevřít dveře klíčkem v zámku ani přední ani zadní pouze DO. Hledám asi čtrnáct dní jestli jsem, se blbě díval tak přijměte mou omluvu dík Jarda.
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
Re: Zámek.
Tak na tohle bych také uvítal odpověď, než se v tom začnu vrtat 

ahoj, v zadních-pátejch je koncáček, to jsem měl sundaný ale vepředu nevím.
FREE 1,8i r.99
-
ahoj tak to je tak. jak sundaš to co jest plasove na dveřich a odsrubuješ zamek je tam taki plast z dirkou, musiš to dat na levou sroubku zamku jen.opatrne abys toho ne urval je to udělane schvalne ačkoliv nevim proč
-
zadní dveře jsem měl rozebrané, koncáky jsou tam dva, jeden na ruční otevření (madlo) a druhý na otočení klíče ... ale ten na klíč mi nereagujegeršák píše:ahoj, v zadních-pátejch je koncáček, to jsem měl sundaný ale vepředu nevím.

otvírání madlem mi fachá, ale mechanické otevření klíčem ne (vytrestalo mne to teď v Chorvatsku, když jsem se vykoupal s klíčema

setkal se někdo s tím, že by mu odešel ten koncáček? a čím ho nahradit?
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Tím zadním zámkem nejde auto ani zamykat ani odemykat. Ten zadní zámek slouží jen a pouze na vytáhnutí zadního okna nahoru. Když necháš otevřené to zadní okno a otočíš tím klíčkem, tak ho tím vytáhneš nahoru. To je jediné na co ten zadní zámek slouží.
Klíčkem jde odemykat a zamykat auto pouze od řidiče, jinak odnikud. Pak jenom dálka.
K
Klíčkem jde odemykat a zamykat auto pouze od řidiče, jinak odnikud. Pak jenom dálka.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
A pokud máš dálkáč nastavenej, že nejprve otevírá dveře řidiče a až druhým zmáčknutím zbytek auta, tak klíčem otevřeš jen dveře u řidiče.
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
Maxseli i když máš nastavení takové jak uvádíš (je to původní nastavení z fabriky), tak jedním otočením klíčku otevřeš dveře řidiče a druhým otočením ostatní. Zadní zámek slouží pouze k tomu jak píše Karel.
ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem to doplnit, protože jsem jednou také řešil otevírání klíčem a také jsem otevřel jen dveře u řidiče. Jdu to vyzkoušet.BeerRudolf píše:Maxseli i když máš nastavení takové jak uvádíš (je to původní nastavení z fabriky), tak jedním otočením klíčku otevřeš dveře řidiče a druhým otočením ostatní. Zadní zámek slouží pouze k tomu jak píše Karel.
Jo jo, Disco mám dokonce už druhou. První jsem měl loni 3.5 V8 a teď 300tdi. Koupil jsem jí jako auto na hraní, protože jsem měl offroadovej absťák. Některý plechy už mají dost, ale mechanicky je OK. Předminulý týden absolvovala Rumunsko.Hunter píše:Trochu OT - Ty mas jiz Disco?Maxsel píše:...
-
Free I dveře u řidiče
Již nějakou dobu mi nejdou zamykat ani odemykat klíčem (pouze dálkovým) a teď mi už nejdou ani otevřít zvenku (zevnitř ano).
Odhaduji to na nějaké vypadlé táhlo nebo nějakou prasklou objímku ...
Už jste to někdo rozebíral? Rada? Plánek?
Budu vděčný za cokoli co mi pomůže opravit to v tomhle počasí co nejrychleji
Již nějakou dobu mi nejdou zamykat ani odemykat klíčem (pouze dálkovým) a teď mi už nejdou ani otevřít zvenku (zevnitř ano).
Odhaduji to na nějaké vypadlé táhlo nebo nějakou prasklou objímku ...
Už jste to někdo rozebíral? Rada? Plánek?
Budu vděčný za cokoli co mi pomůže opravit to v tomhle počasí co nejrychleji

- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Uklid v garáži zatop a holt rozeber, nic jiného nejde
ale jak to popisuješ možná to to táhlo bude.

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Tam kde sa strka kluc, to je iba cylinder z ktoreho ide dozadu tiahlo do spinaca. Bud je vadny ten, alebo jeden z tych dvoch motorcekov vo vnutri zamku.
Ten zamok je zurka, dostat ho von ale hlavne dnu.
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =7&t=11071" onclick="window.open(this.href);return false;
Ten zamok je zurka, dostat ho von ale hlavne dnu.
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =7&t=11071" onclick="window.open(this.href);return false;