Moderátor: Miky_CZ
Hoj, hoj... asi pojedu mrknout na sestru do Lanškrouna a to už je kousek abych se přijel taky podívat na tu srandu. Bohužel nemohu sehnat pneu, tak si moc nepojezdím. Ten sraz na nějakém významnějším místě by pomohl. Už nemám čas si někde půjčovat navi. Nebo sem alespoň hoďte nějakou mapku či popis příjezdu...DjALF píše:Zdar vsichniJen potvrzuji ucast
![]()
Pokud by nekdo z prespolnich nechtel bloudit a hledat tak dame sraz na kraji OL a ja vas tam dovedu,kdyz nekdo bude chtit.
Tak,uz se na vas tesim
Ahoj, to misto neni problem.Potom to sem soupnu kde se potkame i s telefonem na me pokud nenajdu tu mapku nekdeJarys píše:Hoj, hoj... asi pojedu mrknout na sestru do Lanškrouna a to už je kousek abych se přijel taky podívat na tu srandu. Bohužel nemohu sehnat pneu, tak si moc nepojezdím. Ten sraz na nějakém významnějším místě by pomohl. Už nemám čas si někde půjčovat navi. Nebo sem alespoň hoďte nějakou mapku či popis příjezdu...DjALF píše:Zdar vsichniJen potvrzuji ucast
![]()
Pokud by nekdo z prespolnich nechtel bloudit a hledat tak dame sraz na kraji OL a ja vas tam dovedu,kdyz nekdo bude chtit.
Tak,uz se na vas tesim
Alesak píše:Ahoj, jsem v oblasti offroad absolutní nováček, ale zkusím se zastavit. Znamená to, že sraz u Olomouce je dvoudenní? Díky za info
PS: Díky RudoviK za vynikající kontakt na Petra. Včera jsem jej navštívil. Video z Islandu je dost super. Navijáček už je "v běhu"
Tak Diskošku jsem protáhl WapkouRudaK píše:Jo a Milošovi to sušení nevěřte.Říkal ze chtěl stejně natírat ten dekl na naftovém čerpadle na nádrži.![]()
![]()
Prosím tě ty naděláš.Miloš II píše:Tak Diskošku jsem protáhl WapkouRudaK píše:Jo a Milošovi to sušení nevěřte.Říkal ze chtěl stejně natírat ten dekl na naftovém čerpadle na nádrži.![]()
![]()
ten letitej prach a bordel pod tapicirunkem stejně potřeboval vyčistit. No ale podruhý bych to asi nechtěl absolvovat teda tu rozborku
![]()
Miloš II