Rozebrani packy ovladani sterace
Moderátor: Safraporte
Rozebrani packy ovladani sterace
Hoja, nevite jeslti je nejaka moznost jak rozebrat pravou packu u volantu? Nefunguje mi obladani sterace jak by melo, rozchazi se mi kontakt pro sepnuti s aretaci. Nechce se mi kvuli jednomu pootocenymu plisku utracet prachy za novou packu (kdyby stala petikilo, tak nereknu).
Re: Rozebrani packy ovladani sterace
Ahoj.
Kluk má rover 825 a měl problém s cyklovačem,nevraceli sedo výchozí polohy.Rozdělali jsme na převodovce stěračůvíčko ,pod kterým vjsou kontakty a přihnuli jsme je.Od té doby OK. Koukni na to třeba mají stejný pohon.Mám FREE a hodně věcí je stejných.
Kluk má rover 825 a měl problém s cyklovačem,nevraceli sedo výchozí polohy.Rozdělali jsme na převodovce stěračůvíčko ,pod kterým vjsou kontakty a přihnuli jsme je.Od té doby OK. Koukni na to třeba mají stejný pohon.Mám FREE a hodně věcí je stejných.
Re: Rozebrani packy ovladani sterace
Hoj, to me se vraci, ale ja musim posunout to ovladani az za aretovanou polohu na pacce, tam to teprv sepne. Packa se zda byt v haji.pavel.v píše:Ahoj.