disco2 td5 dekl na motor...

Moderátor: stan

Zpráva
Autor
ufo

disco2 td5 dekl na motor...

#1 Příspěvek od ufo » 29 pro 2010 18:02

disco2 td5 dekl na motor...776653319
Přílohy
havárky 011.jpg
havárky 011.jpg (110.73 KiB) Zobrazeno 4102 x

cyril
tel.: iphone
auto: D4,110,130,90,F2,107

Re: disco2 td5 dekl na motor...

#2 Příspěvek od cyril » 29 pro 2010 18:19

ufo píše:disco2 td5 dekl na motor...776653319
to samý ...kosmonaute.

ufo

.

#3 Příspěvek od ufo » 29 pro 2010 18:35

. :yes
Naposledy upravil(a) ufo dne 30 pro 2010 17:35, celkem upraveno 2 x.

Acon
tel.: 00421910600711
auto: DII TD5 1999

#4 Příspěvek od Acon » 30 pro 2010 00:01

nemyslím, že má problém, no tiež som to nepochopil.
A ten zbytok znamená, že ako mnoho iných členov má uvedené aké auto vlastní. A vymenovať 10ks sa jednoducho nezmestí. No myslím, že je tu v tomto smere aj väčší borec :wink:
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.

cyril
tel.: iphone
auto: D4,110,130,90,F2,107

#5 Příspěvek od cyril » 30 pro 2010 00:20

Acon píše:nemyslím, že má problém, no tiež som to nepochopil.
A ten zbytok znamená, že ako mnoho iných členov má uvedené aké auto vlastní. A vymenovať 10ks sa jednoducho nezmestí. No myslím, že je tu v tomto smere aj väčší borec :wink:
zde je moje skromné vysvětlení.... :mrgreen:
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 09#p155709" onclick="window.open(this.href);return false;

Tonny
auto: Def 110

#6 Příspěvek od Tonny » 30 pro 2010 10:51

to samý ...kosmonaute.
co "to samý" co máš za problem borče......"auto: 10 x LR+Jaguar XKR "
problém se ti možná osvětlí po přečtení pravidel tohoto fora
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... f=2&t=6405

konkrétně toto:
9. Komerční nabídky na prodej náhradních dílů a příslušenství může umisťovat pouze uživatel, který již napsal minimálně 100 hodnotných příspěvků (smyslem našeho fóra je hlavně zpřístupnění technických informací a rad o LandRoverech nikoliv podpora obchodníků)

a vzhledem k tomu že 100% tvé aktivity na foru je v sekci bazar, reakce Cyrila je naprosto v pořádku... příspěvek bude nahlášen k řešení správci fora
Def 110 ???, RR 3,6 TDV8, EX D2 TD5, EX Def 90 300TDi, EX Disco 300TDi
https://nove.landroverforum.cz/forum/vi ... hp?t=29054

ufo

#7 Příspěvek od ufo » 30 pro 2010 11:08

Tonny píše:
to samý ...kosmonaute.

konkrétně toto:
9. Komerční nabídky na prodej náhradních dílů a příslušenství může umisťovat pouze uživatel, který již napsal minimálně 100 hodnotných příspěvků (smyslem našeho fóra je hlavně zpřístupnění technických informací a rad o LandRoverech nikoliv podpora obchodníků)

a vzhledem k tomu že 100% tvé aktivity na foru je v sekci bazar, reakce Cyrila je naprosto v pořádku... příspěvek bude nahlášen k řešení správci fora
no jo,ale psát něco o tom ,co už tady v několika různých přízpěvcích je,považuju za zbytečné a nebo o tom jak "se auto tahalo z bahna" a podobně.....a co je komerčního na nabídce jetého dílu...

Tonny

#8 Příspěvek od Tonny » 30 pro 2010 11:17

ufo píše:no jo,ale psát něco o tom ,co už tady v několika různých přízpěvcích je,považuju za zbytečné a nebo o tom jak "se auto tahalo z bahna" a podobně.....a co je komerčního na nabídce jetého dílu...
to ať si s tebou vyřeší admin, příspěvek již někdo nahlásil přede mnou...

matooo
tel.: 775555656
auto: puma

#9 Příspěvek od matooo » 30 pro 2010 11:19

muj nazor na to je ze sice pravidla fora plati ale zase trochu pochopeni pro ufa mam bo tady prodava par veci ktere by mozna nekomu sedeli za good peniz.

Spis nechapu jak tady do sebe vsichni sekate ze je ta debata dost agresivna a mrzi ma to bo si myslim ze LR Forum je o ludoch ktory miluju anglicke zmetky :-) a uroven tu bola vzdy slusna.

Tak ufo sedni k pc napis nejake hodnotne prispevky jak ja :rofl :rofl :rofl a mas klid to zvladnes za jedno dopoledne :yes :yes

matooo :dance :dance

ufo

#10 Příspěvek od ufo » 30 pro 2010 11:41

matooo píše:muj nazor na to je ze sice pravidla fora plati ale zase trochu pochopeni pro ufa mam bo tady prodava par veci ktere by mozna nekomu sedeli za good peniz.

Spis nechapu jak tady do sebe vsichni sekate ze je ta debata dost agresivna a mrzi ma to bo si myslim ze LR Forum je o ludoch ktory miluju anglicke zmetky :-) a uroven tu bola vzdy slusna.

Tak ufo sedni k pc napis nejake hodnotne prispevky jak ja :rofl :rofl :rofl a mas klid to zvladnes za jedno dopoledne :yes :yes

dík za normální ohlas..s těma dílama je to tak jak píšeš.....já jsem fanda land rovera od roku 95 a rád si přečtu ohlasy k této značce...a s některýma chlapama se tu znám dlouho osobně....ale tady si nekteří koupí LR a myslí si že od toho dne se točí svět kolem nich....pokud se chce nekdo neco o autě dozvědět,bez problemů a arogance a urážek mu poradím a nemusím z toho dělat "vědu" ale tady těch přízpěvků k problematice je dost,tak proč psát o napsaným.....no a nikdy nepíšu žádný vulgárnosti a neposílám někam ....jako ten suveréní boreček
Naposledy upravil(a) ufo dne 30 pro 2010 17:32, celkem upraveno 2 x.

ufo

#11 Příspěvek od ufo » 30 pro 2010 12:23

Tonny píše:
to samý ...kosmonaute.

konkrétně toto:

co je na tech čtyřech jetejch věcech co nabízím komerční?? nenabízím tu auta na díly a podobně,to je snad větší komerce,nebo ne?...nebo nekeří jsou "vyvolení" a jiní ne?...když píšeš"smyslem našeho"...kdo jako jste?

Tonny

#12 Příspěvek od Tonny » 30 pro 2010 12:46

matooo píše:muj nazor na to je ze sice pravidla fora plati ale zase trochu pochopeni pro ufa mam bo tady prodava par veci ktere by mozna nekomu sedeli za good peniz.

ufo píše:co je na tech čtyřech jetejch věcech co nabízím komerční?? nenabízím tu auta na díly a podobně,to je snad větší komerce,nebo ne?...nebo nekeří jsou "vyvolení" a jiní ne?...když píšeš"smyslem našeho"...kdo jako jste?
jen jsem reagoval na Cyrilův příspěvek a dal ti vysvětlení proč asi se mu tvá inzerce nelíbí.. příspěvek byl nahlášen již někým jiným, tak předpokládám že se k tomu admin, až bude mít čas, vyjádří...
Osobně si nemyslím že na tvé inzerci by bylo něco špatného, ale jsou tady určitá pravidla, která mají svůj důvod... nevidím důvod proč by se u tebe měla dělat vyjímka, když všichni ostatní tyto pravidla dodržují :nech

ufo

#13 Příspěvek od ufo » 30 pro 2010 17:04

Tonny píše:

ufo píše:co je na tech čtyřech jetejch věcech co nabízím komerční?? nenabízím tu auta na díly a podobně,to je snad větší komerce,nebo ne?...nebo nekeří jsou "vyvolení" a jiní ne?...když píšeš"smyslem našeho"...kdo jako jste?
jen jsem reagoval na Cyrilův příspěvek a dal ti vysvětlení proč asi se mu tvá inzerce nelíbí.. příspěvek byl nahlášen již někým jiným, tak předpokládám že se k tomu admin, až bude mít čas, vyjádří...
Osobně si nemyslím že na tvé inzerci by bylo něco špatného, ale jsou tady určitá pravidla, která mají svůj důvod... nevidím důvod proč by se u tebe měla dělat vyjímka, když všichni ostatní tyto pravidla dodržují :nech
a tak co teda...já co nabízím 4 jeté věci ,jsem ten co všecko porušuje a ti co tu mají 10inzerátů a mraky věcí a aut na prodej jsou ti,co nic neporušujou??.....

ufo

#14 Příspěvek od ufo » 30 pro 2010 17:17

Tonny píše:
ufo píše:no jo,ale psát něco o tom ,co už tady v několika různých přízpěvcích je,považuju za zbytečné a nebo o tom jak "se auto tahalo z bahna" a podobně.....a co je komerčního na nabídce jetého dílu...
to ať si s tebou vyřeší admin, příspěvek již někdo nahlásil přede mnou...
je třeba všecko nahlásit!!! :ty jeden...: .(nejlépe na uličním výboru ksč a schůzi ssm a roh)...............to je teda neco :clap

eliott
tel.: +420608021838
auto: několik
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od eliott » 30 pro 2010 20:22

Když už se to tady zvrhlo na debatu o pravidlech inzerce, tak něco přidám.

Přístup Ufa se mi moc nezamlouvá, jeho tajné inzeráty bez ceny jsou dost neprůhledné, a že je na ně pohlíženo jako na komerční chápu a souhlasím s tím. Pokud byla nastavena pravidla, mají se dodržovat. Přístup administrátorů je ovšem obecně velmi laksní, protože smazat někomu inzerát za 10 dní, tedy nejspíš po té, co splnil svůj účel, je na nic.

Na druhou stranu uplynula dost dlouhá doba na hodnocení pravidel pro inzerci. Můj názor je, že jsou zbytečná. Jednak pominul hlavní důvod, kdy si nově vzniklý eshop dělal reklamu vkládáním několika inzerátů denně, zadruhé v podstatě nejsou dodržována a pokud je vůbec někomu inzerát smazán pro porušení pravidel, tak jen někomu mimo ''jádro fóra'' (doufám, že toto označení nespustí zase nějakou vášnivou diskusi) a to navíc za delší dobu.
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com

Acon

#16 Příspěvek od Acon » 30 pro 2010 20:28

ufo, pozri, skús sa na vec pozrieť aj inak. Určite si si všimol, že TU je celkom pohoda a "uklizeno" na rozdiel od niektorých iných fór. . Nám sa tá pohoda páči a radi by sme ju zachovali. Chápem Teba a chápem aj cyrila. Ide hlavne o zachovanie tej pohody. Je pravda, že kto už dnes číta pravidlá. To je to isté ako s návodmi. Chlap ich číta až keď všetko ostatné zlyhá. No ateraz všetko zlyhalo, tak treba skúsiť ísť podľa tých pravidiel :D
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.

Acon

#17 Příspěvek od Acon » 30 pro 2010 20:32

eliott píše:Když už se to tady zvrhlo na debatu o pravidlech inzerce, tak něco přidám.

...
Ja si hlavne myslím, že do toho netreba znova rýpať. Buďme radi, že sa to tu po nejakom čase zasa ukludnilo a nerobme si tu z toho IV cenovku.

ufo

#18 Příspěvek od ufo » 30 pro 2010 22:23

eliott píše:Když už se to tady zvrhlo na debatu o pravidlech inzerce, tak něco přidám.

Přístup Ufa se mi moc nezamlouvá, jeho tajné inzeráty bez ceny jsou dost neprůhledné, a že je na ně pohlíženo jako na komerční chápu a souhlasím s tím. Pokud byla nastavena pravidla, mají se dodržovat. Přístup administrátorů je ovšem obecně velmi laksní, protože smazat někomu inzerát za 10 dní, tedy nejspíš po té, co splnil svůj účel, je na nic.

Na druhou stranu uplynula dost dlouhá doba na hodnocení pravidel pro inzerci. Můj názor je, že jsou zbytečná. Jednak pominul hlavní důvod, kdy si nově vzniklý eshop dělal reklamu vkládáním několika inzerátů denně, zadruhé v podstatě nejsou dodržována a pokud je vůbec někomu inzerát smazán pro porušení pravidel, tak jen někomu mimo ''jádro fóra'' (doufám, že toto označení nespustí zase nějakou vášnivou diskusi) a to navíc za delší dobu.
....no počkej,to je zase jen navážení se do mne...v 90% tu nemá nikdo napsané ceny a odpovídá až na dotaz kolik?,takže proč zase "jen já"???? ...a další věc, je skrytá reklama webowek u nekterých inzerátů na nejakej e shop,..copak já jsem takovej strašnej hříšník?..to vše k vůli tady těm ležákům??? občas tu neco dám do inzerce,ale jsou to pořád ty samé věci co mně zůstali...a když mi nekdo náhodou zavolá jestli náhodou ještě nemám to či ono,snažím se nejak poradit popř i odkazuji i na tvůj Eshop....připadá mi to že jsem nejhorší"pirát" na foru....co je to s vama ,nedávno byli lidi vděčni za jakejkoli jetej díl co je daleko levnější jak v předražených obchodech a najednou tu z toho nekdo dělá strašnou vědu??? ......nebo mám pocit že i s tím minimem co tu inzeruju jsem pro nekoho nejaká konkurence??? no to snad ne???

eliott
tel.: +420608021838
auto: několik
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od eliott » 30 pro 2010 22:31

Nemělo to být navážení, já to mám tak zafixované, že jsem u tvých inzerátů nikdy neviděl cenu, mám dojem (ale možná je chybný) že většinou u inzerátů ceny jsou. Nejde o konkurování, ale o dodržování možná zbytečných pravidel.
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com

ufo

#20 Příspěvek od ufo » 30 pro 2010 22:51

eliott píše:Nemělo to být navážení, já to mám tak zafixované, že jsem u tvých inzerátů nikdy neviděl cenu, mám dojem (ale možná je chybný) že většinou u inzerátů ceny jsou. Nejde o konkurování, ale o dodržování možná zbytečných pravidel.
a co jsem nedodržel,??? kontakt u nabídky je,"jak říká pravidlo tohoto fora"...a cena? no ptej se,rád ti cenu napíšu!.no ceny jsem psal,ale vždy se najde nejakej rejpal...a proto k vůli klidu cenu nepíšu!!!!...však máš obchod a víš jak jsou nekteří rádoby cenorádci chytří a chtěli by tě "proškolit"...ale nejlepší cena je dnes asi ZADARMO, podle mnohejch přiblblejch připomínek......řeknu ti to tak,kdysi jsem dal tady za ten dekl 4000kč a dnes mi za něho nedají ani 500,takže co mi poradíš,kontejner?to je snad škoda,ne???..jinač už nevím co teda....

Zamčeno