disco2 td5 dekl na motor...

Moderátor: stan

Zpráva
Autor
ufo

Re: disco2 td5 dekl na motor...

#21 Příspěvek od ufo » 30 pro 2010 23:06

Acon píše:ufo, pozri, skús sa na vec pozrieť aj inak. Určite si si všimol, že TU je celkom pohoda a "uklizeno" na rozdiel od niektorých iných fór. . Nám sa tá pohoda páči a radi by sme ju zachovali. Chápem Teba a chápem aj cyrila. Ide hlavne o zachovanie tej pohody. Je pravda, že kto už dnes číta pravidlá. To je to isté ako s návodmi. Chlap ich číta až keď všetko ostatné zlyhá. No ateraz všetko zlyhalo, tak treba skúsiť ísť podľa tých pravidiel :D
aha,tady to zrovna píšeš,kdo to vlastně je???...."Nám sa tá pohoda páči a radi by sme ju zachovali".....kteří to jste?? "vi"??...asi podle data zaregistrování ??? nbo co vlastně??...jsou tu snad nejací "nadlidi,bo nadlandroveristi?" ...co to je za blbosti...

Acon
tel.: 00421910600711
auto: DII TD5 1999

#22 Příspěvek od Acon » 30 pro 2010 23:24

ufo píše:...
aha,tady to zrovna píšeš,kdo to vlastně je???........
My všetci. Ty nemáš rád pohodu?
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.

ufo

#23 Příspěvek od ufo » 30 pro 2010 23:33

Acon píše:
ufo píše:...
aha,tady to zrovna píšeš,kdo to vlastně je???........
My všetci. Ty nemáš rád pohodu?
určitě...a copak já dělám nepohodu?....to snad ne??...já jsem naprosto bezkomfliktní člověk a do nikoho se nenavážim,ale blba ze mne snad nikdo nemusí dělat...

Zamčeno