Myslis Patrika s D90 200Tdi...to ano ale on tam nema seriove pruziny aspon co mne vravel a ma este opacne otocene mysky pod pruzinami..jezbera píše:Poznam Defa, kt. jazdi na seriovom podvozku + 2" podlozky pneumatiky 35" Simex Extrem Trekker a nikde mu to neskrta. Je to vsak celkom slusny extrem. Ja keby som si obuval svojho "virtualneho" Defendera, tak by to bol rozmer 255/85 R16 a seriova vyska podvozku. Nie som zastancom sirokych pneu.
Nac pisat vsetko jasne z obrazku...pneu BF Goodrich Mud-Terrain 285/75R16 a disky Mangels.MOPADŽI píše:Tak to je onoPřesně má představa
. Jestli můžeš, napiš mě typ a výrobce disků a pneu
. Nebudu muset sáhodlouze pátrat hledat
Ja jsem to tu taky uz nekde psal: Rozsireni jsem resil vetsim ET na Mangels a vysku diferaku nad zemi BFG 255x85x16 MT. Jezdi to v blate o tridu lepe nez 235x85x16, ktere jezdim v BFG a Matadot Wissenta.DanoDEF píše:Nac pisat vsetko jasne z obrazku...pneu BF Goodrich Mud-Terrain 285/75R16 a disky Mangels.MOPADŽI píše:Tak to je onoPřesně má představa
. Jestli můžeš, napiš mě typ a výrobce disků a pneu
. Nebudu muset sáhodlouze pátrat hledat
Aha, na to som zabudol, pardon, pruziny ma OME a ci ma otocene misky to neviem. Ale konstatujem, ze to je uz celkom extrem, ale nesucha mu to.DanoDEF píše: Myslis Patrika s D90 200Tdi...to ano ale on tam nema seriove pruziny aspon co mne vravel a ma este opacne otocene mysky pod pruzinami..
Jak hovorim spravne disky ( tie ma z RR ) a vhodna sirka pneu. On ma 35x10,5R16. Tie otocene misky tiez robia svoje. Jeho rocnik patri do kategorie kedy este kinetaky a poloosi ( 10 drazkove ) boli OK. Myslim, ze moj rocnik Defa ( 2004 ) by to moc nezvladal.jezbera píše:Aha, na to som zabudol, pardon, pruziny ma OME a ci ma otocene misky to neviem. Ale konstatujem, ze to je uz celkom extrem, ale nesucha mu to.DanoDEF píše: Myslis Patrika s D90 200Tdi...to ano ale on tam nema seriove pruziny aspon co mne vravel a ma este opacne otocene mysky pod pruzinami..
Co je to presne za ET to ti nepoviem (na diskoch to nie je napisane)...viac o Mangelsoch, ktore su k dispozicii by ti mohol napisat Admin.Kocur píše:Dano vypada to fakt pekne, musim chvalit. Ja mam ted na svou disko obednanej 2" lift, tak bych ji chtel taky rozsirit, chci mangelsy triangular, nevim ale jaky ET-to tvoje se mi libi, co je to za Et? Do budoucna tam chci dat 235/85 R16, tak prosim poradte co by bylo nejepsi? Dik
Aj na tuto otazku ti vie odpovedat admin nakolko u mangelsa je moznost vybrat si iba z dvoch moznosti tusim a to jak pre 15" tak pre 16 disky. Niekde to tu aj bude napisane ale teraz neviem v ktorej teme.MOPADŽI píše: ...Nevíte někdo jakou mají Black Modular a Mangels ET![]()
![]()
Je shodná nebo rozdílná
![]()
![]()