Stresny ram
Moderátor: Safraporte
Stresny ram
Zdravim.Aby rec nestala,chcem sa opytat, je k niecomu takyto stresny ram na Free? Da sa na to nejak pripevnit napr. maliarsky rebrik?
- Přílohy
-
- stresny ram.jpg
- (177.65 KiB) Staženo 507 x
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stresny ram
To je to samé co hagusy. Lupneš na to příčníky a na ně už dáš co chceš. Třeba žebřík...
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Hagusy,to je normalne ako nosic?Ako to vyzera?Nebude to uz moc nanahnane hore?A este na to nieco prichytit.Zda sa mi,ze uz tento ram je vysoko,a ked sa da este na to nosic a na nosic rebrik,tak to bude ako elektricka,alebo trolejbus.Ten ram vyzera iba tak na paradu.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
Hagusy jsou stejne jako ta vrchni cast toho ramu, jen u 3 dverovyho free je ten ram uchycenej az na zadku auta. Hagusy na petidverove jsou uchycene jen na strese a jsou asi tak stejne vysoko jako na tom obrazku ta vrchni cast toho ramu..dandee píše:Hagusy,to je normalne ako nosic?Ako to vyzera?Nebude to uz moc nanahnane hore?A este na to nieco prichytit.Zda sa mi,ze uz tento ram je vysoko,a ked sa da este na to nosic a na nosic rebrik,tak to bude ako elektricka,alebo trolejbus.Ten ram vyzera iba tak na paradu.
Jako tady na 3 a 5 dverovem:

Takze hagusy , to je ten ram , co som dal hned na prvej fotke,neviem,ci si si vsimol. No a na to treba dat este nejaky nosic,napr.Tule,aby sa dam dal upevnit pozdlzne rebrik. Nie?
Hagusy su iba pozdlzne a tam nic neupevnis.
Muzes ten zebrik prece upevnit na sirkudandee píše:Takze hagusy , to je ten ram , co som dal hned na prvej fotke,neviem,ci si si vsimol. No a na to treba dat este nejaky nosic,napr.Tule,aby sa dam dal upevnit pozdlzne rebrik. Nie?

http://stresni-nosice-prikryl.cz/_c9_l2 ... fault.aspx
Jasne,Thule mam,ale ten ram nemam este /hagusy/. Asi niekde na vrakovisku pozhanam.
- Jarda D4
- auto: Def 90 new
- Kontaktovat uživatele:
Ten rám, pokud se na něj dají pořádné příčníky, vydrží i 60 kg Maggiolinu na dunách a na spaní + 2 chlapy
- Přílohy
-
- PICT0371.JPG
- (152.59 KiB) Staženo 372 x
Naposledy upravil(a) Jarda D4 dne 03 led 2011 09:45, celkem upraveno 2 x.
Ex: FI, FII, D3, D4, D Sport............. http://www.mujsklad.cz
Tak to potom znesie jedneho chlapa a dve baby 

- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Až ho budeš shánět po vrakáčích, tak nezapomeň i na upevňovací prvky, které na autě normálně nejsou. Lepší je zkusit to zde na fóru v inzerci. Je tu pár lidí, kteří se rozebíráním vraků také živí a můžeš jim věřit.
Ja som to mal aj niekde katalog na PC,len uz neviem kde ho mam,kde bol cely komplet tohoto zariadenia /pack,alebo ako to volaju/ . Alebo to bolo v RAVE?
Inac,ked kukam na tie zabery z exotickej Afriky na piesocnych dunach s Freeckom, neni to dost haklive auto na taketo huntovanie ,podla fora aj podla skusenosti,ze stale sa nieco rozsvieti a uz to nefunguje ako ma? Ja teda dalej od mojho bydliska a od nasho znackoveho servisu LR radsej nejdem...keby nahodou sa nieco posralo. Akcny radius 40 km neprekrocim. Cim dalej sa zacitavam do fora , tym viac mam pochybnosti. Jazdim radsej po rovnych cestach,maximalne mierne narocny teren. Na extra hard teren mam Suzuki 4x4 s klasickou mechanickou uzavierkou, nesmiem ho chvalit,lebo ako som niekedy uz uviedol,zakonite po chvaleni nastane nejaka porucha.
Ale LR Freelander sa mi paci ako z estetickeho hladiska,preto som si ho zaobstaral a je asi najkrajsi terenny automobil. Len tak zhodou okolnosti isliel Freelander pred vianocami dlhsiu dobu v reklame v jednej slov. telke a moc mi to robilo dobre.
/Ale susedom asi nie/
Ale LR Freelander sa mi paci ako z estetickeho hladiska,preto som si ho zaobstaral a je asi najkrajsi terenny automobil. Len tak zhodou okolnosti isliel Freelander pred vianocami dlhsiu dobu v reklame v jednej slov. telke a moc mi to robilo dobre.

- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Jezdím 40 000 km ročně a všude .D co víc napsat, je to jen o udržbě vydrží dost neboj 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Taka podpora nie je k zahodeniu....
.Ja teda pristupujem k autu ako k zivej bytosti,takze u mna vzdy auta rozkvitnu...nemyslim hrdzou
. Uz sa tesim na teple letne dni,kedy budem odstrojovat plachty, strechy, a potom hura k vode... kua , to bude amerika. I ked niekedy bude treba vychladit si mozog klimou. Myslim,ze tato trojdverova plachtova varianta je najvacsia vychytavka u tohoto typu LR.
Kde som bol,ked som zhanal bakelitovu verziu....

doma opravil a za 3 dni som tam bol znova a už nesklamal.....

Discovery3 2,7 TDV6 HSE, automat,
Fuha,nebol po ceste servis?
- Jarda D4
- auto: Def 90 new
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím, je to fešák - a jezdí dodnes bez problémů i po Africe, a jiných dobrodružstvích, já na něj nenadávám a on mě vozí a vozí všude...dandee píše:Taka podpora nie je k zahodeniu.....Ja teda pristupujem k autu ako k zivej bytosti,takze u mna vzdy auta rozkvitnu...nemyslim hrdzou
. Uz sa tesim na teple letne dni,kedy budem odstrojovat plachty, strechy, a potom hura k vode... kua , to bude amerika. I ked niekedy bude treba vychladit si mozog klimou. Myslim,ze tato trojdverova plachtova varianta je najvacsia vychytavka u tohoto typu LR.
(střechy mám obě)

Ex: FI, FII, D3, D4, D Sport............. http://www.mujsklad.cz