Moderátor: Acon
A)default píše:Zrovna jsem se chtel podivat po nejakych zimnich gumach. Kdyz mi je ani treti pneuobchod na netu nenasel, zacal jsem mit podezreni ze je neco spatne. A ejhle - ve velkem technicaku mam napsane jine gumy nez v navodu (nemeckym, ale) ty gumy podle velkeho TP proste neexistuji...
A) rad bych vedel co skutecne podle vyrobce patri na DII 1999 manual, 7mist,
B) co mam delat s tim zapisem ve velkem TP???
nemuzu prece mit na jednom rafku dva ruzne vyskove rozmery - co by to delalo s tachometrem???discover píše:Tento vycet rozmeru je spravny, ty muzes mit i jako alternativu. Snad jen, ze ti chybi 7Jx16 215/75 R16.
To jsou spravne boty pro tvoji DII.![]()
![]()
![]()
Standa
a) To číslo 8J znamená, že ráfek je 8 palců široký?Admin píše: A)
Disk 7J x 16 - 235/70 R16
Disk 8J x 16 - 255/65 R16
Disk 8J x 18 - 255/55 R18
Tady bychom jsme se mohli zeptat Danodef, ktery jezdi tak siroke gumy a na 7" MangelsJarys píše:a) To číslo 8J znamená, že ráfek je 8 palců široký?Admin píše: A)
Disk 7J x 16 - 235/70 R16
Disk 8J x 16 - 255/65 R16
Disk 8J x 18 - 255/55 R18
b) Myslíte, že by mi rozměr pneu 285/60/R18 na tomto ráfku mohl dělat problém? Je o tři cm širší a o tři cm na poloměr vyšší. Auto je přizvedlé OME... Hlavně mi jde o to zjistit zda není problém ta šířka??? Výšky se nebojím!!!
Praveze ja ma 16" a tu sa bavite o 18" co je 15% rozdiel vo vyske gumy a to uz by mohol byt problem...erik píše:Tady bychom jsme se mohli zeptat Danodef, ktery jezdi tak siroke gumy a na 7" MangelsJarys píše: a) To číslo 8J znamená, že ráfek je 8 palců široký?
b) Myslíte, že by mi rozměr pneu 285/60/R18 na tomto ráfku mohl dělat problém? Je o tři cm širší a o tři cm na poloměr vyšší. Auto je přizvedlé OME... Hlavně mi jde o to zjistit zda není problém ta šířka??? Výšky se nebojím!!!
Mam jednu sadu takych pneu ale v rozmere 265/76R16 co je rovnaka vyska ako 235/85R16. Bez problemu sa dali vyvazit (malo zavazia) velmy dobry zaber a v pohode sa s nimi da ist aj po ceste ak niekomu nevadu hluk vrtulnika...Anonymous píše:To na co se ptám není výroba Vraník.Ten je pouze prodává.
hmm..DanoDEF píše:na Defa vojdu...motohanz píše:mam ted navic jedny gumy 275/70/16 tak uvidim jestli se mi tam vejdou....