Ložiska kardan
Moderátor: Safraporte
Ložiska kardan
zdravim. dnes som zhodil kardan z free a zistil som že to čo mi hučalo je ložisko na kardanu, druhe je ešte celkom fajn. predne je rosipane. chcem sa spitat či tie ložiska su obe rovnake či su to nejake rozdielne?? a neviete kde by som to upil za dobru cenu??? dakujem
- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
Su rovnake a kupis ich bars kde, aj u admina http://www.landroverforum.cz/eshop/?p=p ... =20&page=5
Zdravim Vlado.
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
skino: pri cem se ti to huceni projevovalo? Me ze zadu zacne hucet pri zhruba 3500 otackach, ale kdyz je prekonam, tak to prestane, na petku to dela mezi 110-120 km/h pak to prestane, vypada to taky na ty loziska, jak moc prace to je shodit ten kardan a vymenit loziska, zvladnu to doma bez velkeho heveru ??
Já jsem sundaval v leže kardan a můžu říct že je to hrůza.Montáž uložení kardanu a viskospojky jsem nechal raději namontovat v servisu ale není to nějaká velká věda.Nákup dílů jsem provedl v UK
Nicméně-Hučení ložiska rozhodně nebude odvislé od otáček motoru ale od rychlosti,jakou auto jede.

Nicméně-Hučení ložiska rozhodně nebude odvislé od otáček motoru ale od rychlosti,jakou auto jede.

FREE 1,8i r.99
Re: Ložiska kardan
to iste z loziskami som mal aj ja.2x som ich menil,a to predne je vzdy na totalku vybite.teraz som kupil tie original a uvidim ze kolko to vydrzi.