Zadní světla
Moderátor: Safraporte
Zadní světla
Ahoj vsem, az do vcera jsem netusil, ze budu resit Freelandera, ale stalo se a jako novacek mam na uvod asi pro Vas zcela stupidni dotaz:
Mame 1998 rok, a sviti mu pouze zadni svetla v narazniku, ta horni jsou jako by odpojena. Predpokladam, ze je to tak spravne asi kvuli vyhlasce?
Jde o to, ze pojedeme na STK a tak nechci byt za blba. Diky.
Mame 1998 rok, a sviti mu pouze zadni svetla v narazniku, ta horni jsou jako by odpojena. Predpokladam, ze je to tak spravne asi kvuli vyhlasce?
Jde o to, ze pojedeme na STK a tak nechci byt za blba. Diky.
Re: Zadní světla
ja som tiez zapojil ti hmlovky na zadne a este som do cuvaciek natiahol aj smerovky.
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Dobrej nápad, ty spodní světla mnohem víc trpí. Myslím, že pokud odpojíš ty spodní a necháš svítit vršek, nikdo to nezjistí. Dnes mají některá auta světla i ve sloupcích a vše je OK.Kuťas píše:Mi svítí spodní i horní. Jednou jsem se nudil, tak jsem natáhl dráty i do těch horních a přidal tam 5W žárovky. Ale na STK je asi vytáhnu
- jeanes
- auto: Freelander TD4 2005
Re: Re:
Proc myslis ze trpi?Maxsel píše:Dobrej nápad, ty spodní světla mnohem víc trpí...Kuťas píše:Mi svítí spodní i horní. Jednou jsem se nudil, tak jsem natáhl dráty i do těch horních a přidal tam 5W žárovky. Ale na STK je asi vytáhnu
Jak se do lesa volá,...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zadní světla
Teda přesněji řečeno, trpí u nás, co se s nima sem tam porochníme v bahně nebo ve vodě.