Poraďte

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
Tomik22

#41 Příspěvek od Tomik22 » 25 črc 2007 20:37

Ještě nevim ale pod 80000 to asi určo nebude.... Je miho pořád líto... :cry: :)

Návštěvník

#42 Příspěvek od Návštěvník » 21 zář 2007 21:29

Zdravim pánové takovej dotaz kolik je v D1 místa uvažuju o něčem na tahání podvalníku tlustej nejsem,ale mám 2 metry a chtěl bych to i jako rodinný auto a jak to je s pohodlím na delší cestu díky za odpovědi

Potapěč

#43 Příspěvek od Potapěč » 21 zář 2007 22:30

Místa je habakuk a pohodlí jak v obýváku.

Kocur

#44 Příspěvek od Kocur » 21 zář 2007 23:55

Hmm az na tu levou ruku :? ale to vyresi otevrene okno :lol:

zbynek
tel.: 724258113
auto: DII 99
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od zbynek » 24 zář 2007 09:54

No s místem na zadních sedadlech tedy nic moc a to nastupování do zádu taky teda žádná sláva, ale jinak cestovní pohodlí v předu je pohoda i na delší štreky. Tedy aspoň v případě DII Vlastně co do toho mluvím, když se ptáš na DI
Všechno má svůj čas........

Carp13

#46 Příspěvek od Carp13 » 24 zář 2007 10:32

Faktem zůstává, že Disco je opravdu prostorově hodně velké auto,byl jsem zvyklý na ,Vitaru,Pajero,nivu a teď když se mi v Discu ztratí jezevčík tak ho tam musím hodinu nahánět než ho chytnu. :lol:

Návštěvník

#47 Příspěvek od Návštěvník » 24 zář 2007 20:03

Dík za odpovědi budu muset vyrazit za adminem na Štikov snad tam bude někdy ňákou D1 opravovat abych si do toho mohl sednout nebo je tady někdo z okolí Jičína kdo tento vůz vlastní a chce se pochlubit ?Mohu nabídnout zvedák v mojí klempířské dílně,že bycho provedli takový bližší seznámení?

Admin
Admin fóra
tel.: +420 777 883 488
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Admin » 24 zář 2007 20:29

Pošli mi telefon SZ. Měl bych tam jednu na servis mít. Ještě není dohodnutý termín na servis.

Návštěvník

#49 Příspěvek od Návštěvník » 24 zář 2007 22:22

No, na to jak auto velké vypadá je ve skutečnosti dost malé. Věci ze Škodovky nová Octavia z kufru jsem dozadu za sedadla nedostal... Kočár hračky a kufry se tam prostě nedaly narovnat. Také můj kamarád měří 190cm a po 30km řízení ho bolelo za krkem. Mám to auto rád, ale odpovídám upřimně.

Miloš II
tel.: سوني اريكسون
auto: لاند روفر ديسكفري 2
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Miloš II » 24 zář 2007 22:29

Anonymous píše: Mám to auto rád, ale odpovídám upřimně.
Já jsem ty zadní sedačky vymontil a mám s Diskošky takovej pojízdnej gauč. V pohodě se natáhnu takový mobilní Pendolino :lol: :lol: miloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park

zbynek
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od zbynek » 25 zář 2007 08:14

No jó ale původní dotaz byl zda je to auto vhodné pro rodinu. Já jednoztnačně odpovídám, že nikoliv. Kufr malej sedačky v zadu malý.

Návštěvník

#52 Příspěvek od Návštěvník » 27 zář 2007 21:14

Díky za názory žádnej Jičíňák se nenašel budu muset vyrazit za adminem můžu ti zavolat na to číslo co je E-shopu musel bych se asi přihlásit na tu SZ.

Sam

#53 Příspěvek od Sam » 30 zář 2007 10:16

Anonymous píše:No, na to jak auto velké vypadá je ve skutečnosti dost malé. Věci ze Škodovky nová Octavia z kufru jsem dozadu za sedadla nedostal... Kočár hračky a kufry se tam prostě nedaly narovnat. Také můj kamarád měří 190cm a po 30km řízení ho bolelo za krkem. Mám to auto rád, ale odpovídám upřimně.
:roll: No nevím...mám 190 na 120. Jezdím Oktávkou kombi I a Diskárnou I. V Disko mám jako řidič více místa a i za mnou můžou sedět lidi. V Oktávce se za mnou sedět moc nedá. Když jsem přeskládával plně naloženou Disco na dovolenou do Oktávky - cca 20 % věcí jsme museli nechat doma. Děti (3 ks) to nesly silně s nevolí ... preferují výhradně "Diskošku". Rozdíl je ale v bočním houpání - ve prospěch Oktávky, při sklopení zadních sedaček jdou do Oktávky dál delší věci, 3,5 t ale za Oktávku nepřipojím, 7 lidí tam nedám a v terénu také nic moc .....

zbynek
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od zbynek » 30 zář 2007 20:14

Sam píše:
Anonymous píše:No, na to jak auto velké vypadá je ve skutečnosti dost malé. Věci ze Škodovky nová Octavia z kufru jsem dozadu za sedadla nedostal... Kočár hračky a kufry se tam prostě nedaly narovnat. Také můj kamarád měří 190cm a po 30km řízení ho bolelo za krkem. Mám to auto rád, ale odpovídám upřimně.
:roll: No nevím...mám 190 na 120. Jezdím Oktávkou kombi I a Diskárnou I. V Disko mám jako řidič více místa a i za mnou můžou sedět lidi. V Oktávce se za mnou sedět moc nedá. Když jsem přeskládával plně naloženou Disco na dovolenou do Oktávky - cca 20 % věcí jsme museli nechat doma. Děti (3 ks) to nesly silně s nevolí ... preferují výhradně "Diskošku". Rozdíl je ale v bočním houpání - ve prospěch Oktávky, při sklopení zadních sedaček jdou do Oktávky dál delší věci, 3,5 t ale za Oktávku nepřipojím, 7 lidí tam nedám a v terénu také nic moc .....
Problém je, že k srovnání nemůžeš používat Oktávku, to totiž není moc povedenej kombik. Tam, to německý konstrukter moc nezvládl. Je fakt, že co Discovery chybí na délku a hloubku to dohání výškou.
Hodně mi vadí, že se v tom nedá spát, kufr je i při sklopených sedáčkách krátkej a na výšku bohužel spát nedokážu.

Sam

#55 Příspěvek od Sam » 30 zář 2007 23:05

zbynek píše: .... Je fakt, že co Discovery chybí na délku a hloubku to dohání výškou. Hodně mi vadí, že se v tom nedá spát, kufr je i při sklopených sedáčkách krátkej a na výšku bohužel spát nedokážu.
Souhlasím, délka na spaní pro dospělého (i při vyndaných sedačkách), to je ztráta kytičky (ale děti tam spějí v pohodě). A na předních? Ujde to, ale nohy si nenatáhnu a polohovací sedačku nemám. V RR P38 si natáhnout nohy lze. Kvalita spaní na cestách je odvislá od únavy. Do budoucna to stejně budu řešit Maggiolinou :idea: .

Hunter
auto: Free I Td4 AT
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Hunter » 01 říj 2007 08:19

Anonymous píše:Díky za názory žádnej Jičíňák se nenašel budu muset vyrazit za adminem můžu ti zavolat na to číslo co je E-shopu musel bych se asi přihlásit na tu SZ.
V Jicine, co ja vim, jezdi alespon tri Disca, ale mjitele osobne neznam. Jinak ja bych Ti rad poslouzil, ale mam Free :oops:
Free Td4 2004 HSE automat

Admin
Admin fóra
tel.: +420 777 883 488
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Admin » 02 říj 2007 07:33

Anonymous píše:Díky za názory žádnej Jičíňák se nenašel budu muset vyrazit za adminem můžu ti zavolat na to číslo co je E-shopu musel bych se asi přihlásit na tu SZ.
Ano telefon platí

Celettkář

#58 Příspěvek od Celettkář » 04 říj 2007 19:01

Admine tak jsem se přihlásil doufám,že to nevadí když zatím žádnej LR nemám dneska jsem objevil 200 v Ohavči koukal jsem jen oklo byla bez majitele a docela se mě zamlouvala mam očem přemejšlet.Doufám,že se ten tvůj zákazník ozve abych se mohl pořádně podívat tak na mě nezapomeň. Dík

Sam

#59 Příspěvek od Sam » 08 říj 2007 19:53

Poslal jsem Ti do SZ kontakt. Jezdím občas přes Jičín a bydlím 30 km jižně.

Odpovědět