Dakujem
elektroventil turbomychadla, egr ventil, vaha vzduchu
Moderátor: Miky_CZ
elektroventil turbomychadla, egr ventil, vaha vzduchu
Zdravim vas clenovia. Na diagnostike mi vypisuje tieto tri problemy staly (elektroventil turbomychadla, egr ventil, vaha vzduchu) chyba sa neda vymazat a pise ze je ROZPOJENY OKRUH. Stale su chyby aktivne. Elektroventil turbomychadla som dal novy a stale to tam vipisuje
Mal uz dakto taky problem co moze byt chyba? Mal som aj riadiacu jednotku vonka, vycistil som ju bola kusok od oleja. Jedna sa o discovery 2 99rok, Td5 auto ide normalne pocas prevadzky snad ma mozno mensi vykon o daco ale nejak to uz ani nepocitujem.
Dakujem
Dakujem
Re: elektroventil turbomychadla, egr ventil, vaha vzduchu
skontroluj kablovy zvezok...
Dik kablovacku som skontroloval. ziadne ine napady co by to mohlo byt?
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
ake chyby presne (chybove kody) hlasi?
hlasi ze je rozpojeny okruh a ked a chyba sa neda vymazat lebo je to stale aktovne. Fakt neviem kde mam hladat chybu. Nikto nevie ? 
co ma s tym robit prosim. Musel mat uz niekto taky problem.
Auto ide ale nejde do vykonu tak ako ma.... Na diagnostike vypisuejtieto tri chyby a ze je rozpojeny okruh.
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Zkontroluj pojistku v motorovém prostoru. Je tam jedna na Váhu vzduch, EGR, Ventil turba . Má 15A a je To F2.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
OOO dakujem hubert je to naozaj ono. Nedalo mi ist sa pozriet sa na to aj ked je jedna hodina po polnoci. Zajtra ju vymenim a uvidim ako pojde disco.
Ale jedna vec je ista automechanici v servise sa mozu hambit, pozerali len kable a jedine co zistili je ze je olej v RJ, ale poistku ich nenapadlo skontrolovat.
Takze este raz diky moc moc
Ale jedna vec je ista automechanici v servise sa mozu hambit, pozerali len kable a jedine co zistili je ze je olej v RJ, ale poistku ich nenapadlo skontrolovat.
Takze este raz diky moc moc
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Já kouk sem na schéma a ta hláška o rozpojeném okruhu a už sem tušil co to je.
Hlavně aby to pomohlo a bylo to fakt ono. Sama od sebe se nespálila.
Hlavně aby to pomohlo a bylo to fakt ono. Sama od sebe se nespálila.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
No je to ono auto ide teraz ako nachipovane