nechtel sem zacinat nove tema tak to soupnu sem.Predelavam D1 a momentalne vyrezavam total shnile podlahy,prahy a popraskali mi tam pod podlahou shnile brzdove hadicky

Moderátor: Miky_CZ
Najlepsie brzdovymi hadickami a trubkami...Limi píše: popraskali mi tam pod podlahou shnile brzdove hadicky.Poradte prosim cim je nahradit
daji se uz koupit s koncovkama, nevim odkud jsi, ja sem byl v patek tady http://www.bekas.cz/cz.html" onclick="window.open(this.href);return false;Limi píše:Jasny diky za odpoved,daji se tedy koupit uz naohybany s koncovkama,nebo se to musi delat na miste na miru?popripade co k tomu clovek potrebuje?diky
ta trubicka se da ohybat, ale mozna bude aji nekde u tebe naka firma co dela brzdyLimi píše:to jsou brzdovy hadicky,ale co trubicka co vede pod podlahou,ta je pevna,musi se vyrabet na miste?
kardanove krize?stracci píše:Skusim tu, dufam ma zakladatel vlakna nezahluši![]()
Takže moj problem je takyto...už asi dva mesiace mi štrngaju brzdy, pravdepodobne strmene, ako som nato prišiel?...počas jazdy v terene, pri otvorenom okne počujem niečo štrngat, ked jemne pribrzdujem, neštrnga nič. Pri prudšom zošiliapnuti brzdoveho pedalu, počut dost silne klepnutie(buchnutie) pravdepodobne platničiek ktore pritlačia na kotuč.
Neriešil som to, auto brzdi dobre, no už asi tyžden sledujem, že ked idem dole kopcom a snažim sa pribrzdievat, tak mi blika kontrolka ručnej brzdy. To iste plati aj pri zapnutej redukcii, a pritom vobec nebrzdim, a kontrolka ručnej brzdy blika.
Niečo určite nieje v poriadku, lebo už aj rychlosti sa tažšie radia, a ked je rychlostny stupen v zabere najčastejšie...3,4,5 tak počut od prevodovky taky zvlaštny zvuk ako nejake šuštanie alebo niečo podobne.
Mate niekto podobne skusenosti s takymito neprijemnostami?
ABS nemam, je to DI r.v. 98.
Kardanove križe menene tušim minuly rok nejak v lete(pukot, praskot)tak sa prejavovali u mna kardanove križe.gibson píše:kardanove krize?stracci píše:Skusim tu, dufam ma zakladatel vlakna nezahluši![]()
Takže moj problem je takyto...už asi dva mesiace mi štrngaju brzdy, pravdepodobne strmene, ako som nato prišiel?...počas jazdy v terene, pri otvorenom okne počujem niečo štrngat, ked jemne pribrzdujem, neštrnga nič. Pri prudšom zošiliapnuti brzdoveho pedalu, počut dost silne klepnutie(buchnutie) pravdepodobne platničiek ktore pritlačia na kotuč.
Neriešil som to, auto brzdi dobre, no už asi tyžden sledujem, že ked idem dole kopcom a snažim sa pribrzdievat, tak mi blika kontrolka ručnej brzdy. To iste plati aj pri zapnutej redukcii, a pritom vobec nebrzdim, a kontrolka ručnej brzdy blika.
Niečo určite nieje v poriadku, lebo už aj rychlosti sa tažšie radia, a ked je rychlostny stupen v zabere najčastejšie...3,4,5 tak počut od prevodovky taky zvlaštny zvuk ako nejake šuštanie alebo niečo podobne.
Mate niekto podobne skusenosti s takymito neprijemnostami?
ABS nemam, je to DI r.v. 98.
najprv by som vyhodil jeden kardan a potom druhy aby si vedel ktory to je
Kontrolka ruční brzdy může signalizovat i nízkou hladinu brzdové kapaliny v nádržce hl.válce. Blikat může jak se v náklonu auto hýbe (je tam plováček).stracci píše: No viac ma zaujima ta kontrolka ručnej brzdy, prečo mi blika, ked brzdim dole kopcom, aleboked mam zapnutu redukciu? to ma viac trapi ako ten štrngot.
Brzdovej kapaliny je dost, pozeral som to. A čo ma spoločne ručna brzda s brzdovou kapalinou? Možno blba otazka, ale ručna je cez lanko ak sa nemylim. No neham si radšej poraditPiskot píše:Kontrolka ruční brzdy může signalizovat i nízkou hladinu brzdové kapaliny v nádržce hl.válce. Blikat může jak se v náklonu auto hýbe (je tam plováček).stracci píše: No viac ma zaujima ta kontrolka ručnej brzdy, prečo mi blika, ked brzdim dole kopcom, aleboked mam zapnutu redukciu? to ma viac trapi ako ten štrngot.
Vdaka za radu Madtom, dnes som dolial asi za štamprlik kapaliny a kontrolka už nesvietiMadTom píše:Společnou mají kontrolku - když je málo brzdové kapaliny, tak se rozsvítí stejná kontrolka, jako když se zatáhne ruční brzda. Takže pokud nebylo zkontrolováno, tak zkontrolovat nejenom množství kapaliny, ale-i stav čidla ve víčku nádobky a drátů k němu.