záklon zvyslích čapov
Moderátor: Miky_CZ
záklon zvyslích čapov
potreboval by som poradiť aký záklon majú mať zvysle čapy na prednej náprave na disku 300tdi.
- muklis
- tel.: NOKIA E51 ;-)
- auto: LR300tdi,UAZ469+452
Re: záklon zvyslích čapov
nejlépe tak nějak akorát 

Discovery 1995 300tdi: 2"lift, BFG MT+USSR MT, navíjedlo RAMSEY, pevnostňák přední+zadní, prahy, šnorch by Hubert, hafl mrkadel :-) ex. zahrádka, střešní alu box, rejček, kryty difů, CB, lednice a ložnice :-)
- marek sk,lm
- tel.: +421908162506
- auto: discovery 1 300tdi
neviem ci to niekto bude vediet s hlavy asi najlepsie pomerat na rovnom povrchu - na origo aute a mozno stupidne - vodovahov a sublerov? 

http://www.drevotuning.sk,www.retrowood.sk
D1 300tdi , HONDA CIVIC 1,6i aerodeck ,"hnisan"almera 1,8i , ford tranzit 2,5 hladky
D1 300tdi , HONDA CIVIC 1,6i aerodeck ,"hnisan"almera 1,8i , ford tranzit 2,5 hladky
Pokud je to stejný s D2 tak ti to můžu najít - mám doma papír ze servisu když dělali geometrii, jsou tam správný hodnoty, tolerance a naše nastavený, ale teď je otázka jestli je to stejný s D1?
Land Rover Discovery 2 Td5
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Není, je to úplně jiná náprava.masar píše:Pokud je to stejný s D2 tak ti to můžu najít - mám doma papír ze servisu když dělali geometrii, jsou tam správný hodnoty, tolerance a naše nastavený, ale teď je otázka jestli je to stejný s D1?
Jinak odklon na DI ani na DII udělat nejde a záklon taky ne. Jestli myslíš to jak máš nastavit nápravu pomocí korekčních ramen po liftu, tak si myslím, že ty čepy mají být co nejvíc vodorovně.
Jinak pokud máš někam vyhlé kolo, tak máš spíš špatná ta ložiska na těch čepech, nebo hlavní ložisko na kole, nebo ohlou nápravu.

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
pri vytoceni naplno mi klepne na pravej strane a uz som vymenil lozisko a klepanie neprastalo a je citit pri kyvani vola.
1. je mozne nastavit capy pomocou podloziek alebo to treba cele vymenit
Real Land Rover is built, not bought
- skritekcrx
- tel.: 777 27 35 35
- auto: RRC
Forsttimber píše:pri vytoceni naplno mi klepne na pravej strane a uz som vymenil lozisko a klepanie neprastalo a je citit pri kyvani vola.
vuli na predni naprave muze mit bud lozisko kola nebo loziska sv.cepu, nebo cepy rizeni a nebo tycky a ulozeni stabilizatoru ale ten vetsinou necitis jako vuli ale slysis jako klepani , stejne ti muze klepat tlumic at jeho uchyceni nabo jako takovy kdyz je KO. a tez uchyceni panhartky klepe kdyz mas vytlucene silendbloky no a v neposledni rade muze klepat kloub na poloose hlavne v tahu a kdyz mas zatoceno
sv. cepy se nastavuji pomoci podlozek ale to lozisko stoji prd a je dobre je vymenit je dost male a ani se netoci kolem dokola takze pusobi sily porad na stejne misto.