OTŘESNÝ ZAŽITEK !!!!!! krádež
Moderátor: Miky_CZ
-
OTŘESNÝ ZAŽITEK !!!!!! krádež
tak už sem vypil asi pul flašky slivovice a jsem schopný popsat událost která se stala před dvouma hodinama , tedy 22.00. Jdu venčit psa a jak se tak procházím po parkovišti u baráku kolem mého RRC, zdálo se mi jakoby unitř někdo seděl. Myslel sem že je to nějaky klam, příjdu blíž zezadu a skutečně v Rangovi seděli dva chlapi. V tu chvíli sem byl fakt uplně mimo. Když mi mozek začal opět fungovat, ubezpečil sem se že je to muj Range a že skutečně mi vněm sedí dva chlapi, otevřel sem dveře a uvnitř na mě nechápavě čumí dva típci., sem se zmohl jen na "co tam dělají, kde vzali klíče ... oni že to auto kupují, že za chvíli má přijít prodejce. Řekl sem že auto je moje a na toho kupce si počkam, nenápadně sem zavolal policajty. Při udáni totožnosti policajtum bylo evidentní že si vymysleli jmeno a narození, vzali je na stanici a pravě mi volali policajti, že už ví skutečné jmého, že je na něj vydaný zatykač a je na uteku, takže poputuje z cely před. zadržení rovnou do vazby. No dále s nich vytěžili, že range už měl být dnes v Polsku. Asi před třemi měsíci se mi ztratily druhe kliče od range, měl sem za to, že byly v zámku a na chvíli odběhl domu a pak už byly fuč, no nebyl sem si jist. Takže mi ty klíče šlohli, denně večer to asi obcházeli a šmějdili jestli tam nenechám něco cenného ( ja že kam mi mizí nářadí, ovladani na navijak..) a dnes se měl uskutečnit transport do Polska. Fakt hnusný pocit, nevědel sem jestli začnou utíkat, nebo na mě zautočí,..no byl sem vyklepaný jak ratlík, a jeětě k tomu celostatně hledaný recidivista a zrovna muj stary Range, to snad není pravda, no ale když měli ty klíče tak to bylo jednoduché. Doufam že jsem vas moc nenudil ale potřeboval jsem se ted v 01.00 v noci někomu vykecat
omlouvam se za chyby už se mi to nechce číst. Takže si chrantě své srdcovky:-)

Naposledy upravil(a) erik DISCOVERY ES dne 08 úno 2011 21:33, celkem upraveno 1 x.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: OTŘESNÝ ZAŽITEK !!!!!! krádež
Ty vole, tak tomu se fakt říká štěstí v neštěstí.
A pak kde ti Poláci berou tolik náhradních dílů na LR.
K

A pak kde ti Poláci berou tolik náhradních dílů na LR.

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Tak gratuluju k dvojitymu stesti! Ze Ti zustalo auti a ze Te ty parchanti nerachli po hlave
Ale zazitek to je infarktovej, tomu teda verim!

Disco I Modroush - holátko
Tak to gratuluju ke klice jako blazen! Jak se ti povedlo zavolat policajty aniz by zlodeji utekli?
Nežli čekat na šediny, lepší je dělat kraviny
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Taky čumím
, měl si štěstí . A pak,že se LR nekradou
A já nechal propadnout zbroják .....
.

To je pravda . A název "zmrdi " je pro takové lidi vlastně pochvalaSláma Karel píše: A pak kde ti Poláci berou tolik náhradních dílů na LR.![]()

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Teda to je síla
. Měl jsi štěstí že chapci byli hodný a počkali hezky v klidu na příjezd P&CH...

Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
No to je teda, ale taky mě hodně překvapilo, že počkali.VencaZE píše:Teda to je síla. Měl jsi štěstí že chapci byli hodný a počkali hezky v klidu na příjezd P&CH...
Na druhou stranu i to, že ty jsi byl tak v klidu

...nedokážu si představit, jak by taková situace probíhala u mě?!
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa Eriku, taková hororstory po ránu.
Včera se ještě bavíme co na něm vylepšit a zkoumat a ani netušíme, že už je určený do Polska. Respket předtím, jak se ti situaci podařilo vyřešit a to, že ses tam zrovna objevil se psem, to je aspoň na návštěvu kostela
Mirko
P.S.Tento rok snad není prokletý pro RRCéčka: Už vím o třech bouračkách s RRC v ČR a teď tohle...

Mirko
P.S.Tento rok snad není prokletý pro RRCéčka: Už vím o třech bouračkách s RRC v ČR a teď tohle...
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:

měl si veké štěstí.
Známej taky přistihl zloděje a doostal klíčem na kola po hlavě a skončil bez auta v nemocnici.
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
- skritekcrx
- tel.: 777 27 35 35
- auto: RRC
loni mezy svatkama (kurna uz predloni) se mi stalo neco podobneho odchazel jsem s pritelkou od sveh otce a tata na me vola z okna at mu zkontroluju auto (forda) ze tam jsou nejaky kluci tak jsem tam dosel a typek sedel v aute druhy popobehl za dalsi auto tak pritelka zavolala plicajty ja tam toho typa podrzel. Za chvili prijelo si 5 policejnich aut kluky zbalili neb ten druhy byl kamarad a neutekl. Ale typky jsem videl za tyden zase behat po mestet takze buh vi jestli se jim neco stalo. Kluci meli taky klic jenze ford ma sileny zamky a dvere s nim sli otevrit ale spinacka nastesti ne takze neujeli a jen rabovali
Zdá se, že tady těch případů začíná přibývat: a zdá se, že tomu ani nepomáhají všechny ty informace tady na fóru,
kde dáváme svoje fotky, píšeme města kde bydlíme a podobně

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Na to je jednoduchy řešení - placená registrace nelíp složenkou - vyřešej se dva problémy - odpadnou roboti a nebude sem čumět kdekdo - a aby to bylo legální a fér, tak v ceně registrace může být samolepka fóra, stejně ji každej obratem kupuje.moon13 píše:Zdá se, že tady těch případů začíná přibývat: a zdá se, že tomu ani nepomáhají všechny ty informace tady na fóru,
Jinak Eriku, klobouk dolů za perfektně zvládnutou situaci. Udržet nervy na uzdě a nezačít řvát byl výkon i na šaolinskýho mnicha.

Naposledy upravil(a) Kubrtos dne 13 led 2011 09:00, celkem upraveno 2 x.
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Range Rover L322 3,0D Vouge

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsi mel stesti a v podstate i ti kmini, bo si predstavuju, ze by je prichytil kudrnac...
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Tak to teda cumim, to je klika jako ..... Mel jsi fakt stesti, ze Te nevzali necim po hlave nebo kudlou ci cim jeste... A ze si je stihli vyzvednout policajti. No ale nevim, co bych delal ja, jak pise Moon. Proste pribeh jako ze snu.
Free Td4 2004 HSE automat
- kudrnac
- tel.: 603 269 399
- Kontaktovat uživatele:
No, každopádně jsi měl štěstí jako prase, u baráku to byla odvaha, kde ti to stálo před garáží nebo v uličce? A to že neutíkali se ani nedivím při tvé výšce a pravidelnému navštěvování posilovny měli lehce sevřený konečník. Určitě jsi došel k autu jenom ve vasilovi. 

Defender 110 TDi 300, Discovery DII, S I 107 SW
No tak tomu se říká klika. Ještě že to takhle dopadlo, mohl jsi skončit bez RRC a ještě ke všemu s rozbitou hlavou.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- paramount2
- tel.: 775958013
- auto: LR DI 300, 200
Mno...tak to je teda fakt štěstí jak kráva...
Já bych se asi neudržel...kdoví jak by to skončilo, bejt na tvým místě...

Já bych se asi neudržel...kdoví jak by to skončilo, bejt na tvým místě...

- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
ty vole, kam to spejem, to je v prdeli, do tedka sem myslel ze se land rovery nekradou a ono jo.
Ja vim jak sem mel rudo pred ocima kdyz mi pred 14-ti dny vybrali diskarnu, ja je chytit tak zavrou me.
Nekoho nacapat takhle v aute tak to urcite neresim tak v klidu jako ty
Ja vim jak sem mel rudo pred ocima kdyz mi pred 14-ti dny vybrali diskarnu, ja je chytit tak zavrou me.
Nekoho nacapat takhle v aute tak to urcite neresim tak v klidu jako ty
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- zdenek666
- tel.: +420722074098
Tak to máš štěstí, že jsi je chytl a neodjeli ( třeba to nemohli nahodit
)
To jsem si myslel, že LR se nekradou a že Břeclav je poklidný město.
Svět se mění.

To jsem si myslel, že LR se nekradou a že Břeclav je poklidný město.
Svět se mění.

LR Disco II TD5 auto