Se standartem (malým) to občas řadí dost chaoticky a občas si to neumí vybrat kterej ten kvalt tam nechat.

Moderátor: Miky_CZ
To zatial nie. No mne chaoticky neradila ani pôvodná. V manuáli sa píše, že pri ťahaní ťažšieho prívesu sa nesmie radiť D ale iba 3. Možno je to tým. A samozrejme v nižších rýchlostiach, alebo jazde po meste, obmedziť radenie hore tým, že predvolíš 1 alebo 2. Alebo navoliť S mód, radí to menej a drží to motor vo vyšších otáčkach.Petr XIX píše:Zkoušeli jste někdo taky jak to po novu tahá? Myslím vleky 3,0 nebo 3,5 tuny.
Se standartem (malým) to občas řadí dost chaoticky a občas si to neumí vybrat kterej ten kvalt tam nechat.
To platí, len okolnosti sa zvrtli inakmaryan píše:To Acon: Bol som presvedceny ze ta opantal zvuk V8. ....
Xakru píše:Tak jsem se rozhodl a jdu do toho.
Vyměnu mi udělají chlapi v servisu prej není problém delají servis automatů. Jen jsem nenašel ten konvertor jako samostatný artikl. Všude je to jen jako servis celé převodovky. Nemá někdo kdo to dělal link nebo seznam potřebných dílů. Koukal jsem na link na začátku vlákna, ale už není funkční.
Moje technická angličtina není nic moc a nerad bych si koupil něco do šuplíku.
Na stránkách Ashcroft Transmissions jsem samotný měnič k prodeji už nenašel.
Díky za pomoc / radu / cokoliv co pomůže.
Petr
pozri v obsahuXakru píše:Tak jsem se rozhodl a jdu do toho.
Vyměnu mi udělají chlapi v servisu prej není problém delají servis automatů. Jen jsem nenašel ten konvertor jako samostatný artikl. Všude je to jen jako servis celé převodovky. Nemá někdo kdo to dělal link nebo seznam potřebných dílů. Koukal jsem na link na začátku vlákna, ale už není funkční.
Moje technická angličtina není nic moc a nerad bych si koupil něco do šuplíku.
Na stránkách Ashcroft Transmissions jsem samotný měnič k prodeji už nenašel.
Díky za pomoc / radu / cokoliv co pomůže.
Petr
Nejde o tebe, pravidla jsem "porušil" já.Xakru píše:Pokud jsem něco porušil tak se moc omlouvám procházel jsem vlákno a tam puvodně byl
link na dodavatele i s cenou a nikdo neprotestoval, ale než jsem se rozhoupal tak už stránka
není aktivní (byla tam i cena). Takže napíšu jinam.
Diky za info určítě se polepším.
Petr
Vlevo nahoře máš zprávy, tak máš rozuzlení tam.Xakru píše:Nějak mi to není jasné tak proč to bylo u mého příspěvku? Diky za osvětlení.
Petr
omlouvam se za mateni, ja jsem akorat zedioval masarovu zpravu, kde dal primo odkaz, ty jsi nic neporusil:-)Xakru píše:Nějak mi to není jasné tak proč to bylo u mého příspěvku? Diky za osvětlení.
Petr
Nepotrebujes nic, iba vacsi hydromenic. Kupis ho tam, kde aj my co ho mame, vsak "nemenovaneho" vyrobcu, resp. upravcu poznas. Je to hydromenic "medium" alebo oni to hovoria aj "uprated". Je upraveny tak, ze ho len vymenis za ten co tam mas. Doporucujem si objednat vsetky prevodovkove a rozvodovkove gufera a pri robote ich preventivne vymenit. Aj zadne klukove. Budes velmi prekvapeny, aka zmena nastane! Drzim palce.Xakru píše:Tak jsem se rozhodl a jdu do toho. Petr
blbá logistika. Do dieslov dávali malý, lebo diesle nemali dosť výkonu na väčší. No medzičasom dieslové motory dosiahli parametre starých benzíňákov a Ing. v LR to nejako nedocvaklo, že aj 200ročnú prevodovku by chcelo upgradovať.zbynek píše:Nepochybuji o tom že to funguje, ale napadá mě otázka, proč ve výrobě montují jiný konvertor, když tento medium je lepší ??????