No prokládají to trochu,když už jedou jen titoMOPADŽI píše: Koukat dokola na tři Kamazy a tři Volkswageny, mě již někdy přivádí k nudnému stereotypu.

Moderátor: Miky_CZ
No prokládají to trochu,když už jedou jen titoMOPADŽI píše: Koukat dokola na tři Kamazy a tři Volkswageny, mě již někdy přivádí k nudnému stereotypu.
toto aj ja obdivujem, ale podla ohlasov z tohoto rocnika bude takychto ubudat. dakar sa profiluje ako PRO zavod, kde sa straca priestor pre takychto dobrodruhov.Jenda píše:Ja zcela uprimne obdivuju motorkare(zensky a chlapy),je to pro me nepredstavitelny co vsechno dokazou prekonat.Nedavno davali malou vsuvku tom jak tam jedou motorkari soukromnici a organizatori jim tam prevazej jen malou bednu(dily,stan,vybava).Kdyz je problem,tak si tahle parta navzajem pomaha.Pri pohledu na team ,,das Auto" a na to jak se jim tam hosi doslova navzajem perou a na ceste si delaj naschvali,necitim nic.
to, ze auto bez poriadneho servisu taku naloz proste nevydrzi. tuaregy su podla mna kazdy vecer dokladne prehliadnute, vsetko co ma naznak opotrebovania vymenene. tieto veci spravia velmi vela...Jenda píše: Skoda ze se kuprikladu L.R.Nemesis nedokaze vice prosadit.Dle vseho to auto na to ma.Tak v cem je problem???
H.
... cele napravy menia.Jenda píše:Jo to je fakt.Ty rusove taky pry na kamazech menej temer vse
A je to v každém případě blíž,jak Jižní Amerika .Doved bych si představit je příští rok doprovázet .Jenda píše: Mozna ze stoji za to vratit se zpatky do afryky jako to udelal Tomas Tomecek.Africa eco race by mohl byt navrat ke klasiceH.
Jo to byly časy. 1:07 na tom videu to je přesně ta duna co to skončilo takhle http://jardakar.rajce.idnes.cz/LIAZ/#liaz_22_m_skok.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; neskočil jsem ale tak daleko jako Auriol.
A to Porsche mám takyKeram píše:http://www.youtube.com/watch?v=nJNlhUWpBFY
Toto byla podle mě zlatý éra Dakaru. Sice tam byli velký týmy, ale bylo to spíš dobrodružství než závod, žadny GPS, ale jen roadlook a i tak to ti lidi dokazali a tom to podle meho nazoru je !