Cau chlapi,
potreboval bych poradit s nasledujicim...ted v zime nez se auto tak za patnact minut zahreje me dost cuka, jako by jelo na dva, tri valce...uz jsem koupil nove vicko rozdelovace, novy palec, nezdalo se mi to, ale chyba stale pretrvava...
Jeste mam v planu koupit nove zapalovaci kabely a kdyz ani to problem nevyresi, tak koupim nove svicky...pak uz nevim a auto bude muset putovat nekam k profikovi...
Asi pred rokem me kuna sezrala cast tapeciruku pod haubnou, tak si rikam, nestli neposkodila i ty zapalovaci kabely, blizsi ohledani jsem nedelal...
Myslite, ze me myslenkove pochody jsou spravne, tedy jestli nebudu investovat do neceho, co je treba zbytecne...?
Resili by jste to jinak? potazmo rovnou na diagnostiku, popripade kam?
Druha otazka, kolik maji mit odtrh zapalovaci svicky, popripade, ktere by jste mi doporucili...?
Diky vsem za rady...Tommy
Free 1.8 cukani za studena a par otazek...help
Moderátor: Safraporte
Re: Free 1.8 cukani za studena a par otazek...help
Zdarec,
buď je to elektřina, nebo palivo.
Taky mi to dělalo a teď mám zatím klid.
Zkus přidat do benzinu směs pro navázání vody v palivovém systému.cca 60,- Kč
Ta se promísí a měla by se spálit. Teď co je taková zima to nebude mít ten efekt.
No a potom to vidím na výměnu palivového filtru.
Pokud je to elektro, tak to si již popsal.
Měj se
Stanley
buď je to elektřina, nebo palivo.
Taky mi to dělalo a teď mám zatím klid.
Zkus přidat do benzinu směs pro navázání vody v palivovém systému.cca 60,- Kč
Ta se promísí a měla by se spálit. Teď co je taková zima to nebude mít ten efekt.
No a potom to vidím na výměnu palivového filtru.
Pokud je to elektro, tak to si již popsal.
Měj se
Stanley
- jeanes
- auto: Freelander TD4 2005
Zkontroloval bych cidlo teploty nasavaneho vzduchu a skrtici klapku (krokovy motorek)...
Jak se do lesa volá,...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
...predpokladam, ze to cidlo teploty nasavaneho vzduchu a ten motorek najdu kdyz sundam plastovy kryt filtru vzduchu a bude to nekde smerem k motoru, je to tak? 

....mala uprava, auto cuka uz i pri normalne zahratem motoru, ne tolik, jako kdyz je studene, ale cuka, jako by vynechaval jeden, dva valce....uz jsem tam nalil tu chemii na vazani vody, zatim nic... 

- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Nedavno jsme řešili něco podobného, byla to cívka. Zkus tam provizorně dát cívku třeba ze Šáde a uvidíš.
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
Cau panove, takze, nechal jsem udelat diagnostiku, zadna chyba nenalezena...kluk se kouknul na kabely ke svickam a rekl mi z voleje, ze dva z nich jsou v haji, promeril to a vse k tomu nasvecovalo....koupil jsem tedy nove kabely ke svickam a auto jede nadherne, zadne cukani a ma tah...takze vyreseno....snad to nekomu pomuze do budoucna...cau Tommy