Poptávka: externí anténa pro Garmin
Moderátor: stan
Poptávka: externí anténa pro Garmin
Ahoj,nemáte prosím někdo k dispozici externí anténu pro Garmin 765T?
Zdá se mi, že mám problémy se signálem kvůli vyhřívanému přednímu oknu
a potřebuju to vyřešit. Navigaci musím třeba 2x za cestu restartovat, protože se kousne.
Zdá se mi, že mám problémy se signálem kvůli vyhřívanému přednímu oknu
a potřebuju to vyřešit. Navigaci musím třeba 2x za cestu restartovat, protože se kousne.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poptávka: externí anténa pro Garmin
Sháníš, nebo jí chceš jen na otestování. Mám dvě starší od Street Pilotů 2610.
Já myslím, že sháním, určitě bude lepší, když budu mít i externí.Maxsel píše:Sháníš, nebo jí chceš jen na otestování. Mám dvě starší od Street Pilotů 2610.
- Tomas K (tkala)
Nevim jestli Ti to pomuze, mam Garmin 60 CSx a vyhrivany okno mu problem rozhodne nedela.
Tom
Tom
nemyslim, ze restarty jsou zpusobene spatnym signalem. kdyz se kouse garmin tak obvykle je spatna mapa... nemas jen tak nahodou zapnutych vice map? 

BMW R1150GS, BMW F650GS Dakar, KTM 250 EXCF, Honda CB600F Hornet a ted uz i LR Defender 110 300TDi neb me uz nebavi neustale moknout 

- Tomas K (tkala)
Mne u Garminy přestaly jít satelity. Z GPS se stal kompas... Pomohlo přehrátí firmware. Zkoušel jsi to?
Tom
Tom
Naposledy upravil(a) Tomas K (tkala) dne 29 lis 2010 10:02, celkem upraveno 1 x.
No vidíš, to je pravda....turby píše:nemyslim, ze restarty jsou zpusobene spatnym signalem. kdyz se kouse garmin tak obvykle je spatna mapa... nemas jen tak nahodou zapnutych vice map?

Tak já to musím vyzkoušet teda

Maxeli, počky

u garmina je treba davat si bacha aby jsi nemel zapnutych vic map "pres sebe". dost to pak kravi cemu se ale neni co divit. to same plati i o navaznosti dvou ruznych map. pokud treba mas rumunskou topo a pres madary jedes na citynav tak je lepsi na hranicich vypnout citynav a aktivovat rumunskou topo. je to obvykla chyba zacatecniku s garminem, taky me to parkrat pekne vypeklo 

BMW R1150GS, BMW F650GS Dakar, KTM 250 EXCF, Honda CB600F Hornet a ted uz i LR Defender 110 300TDi neb me uz nebavi neustale moknout 

Člověče tak si měl pravduturby píše:u garmina je treba davat si bacha aby jsi nemel zapnutych vic map "pres sebe". dost to pak kravi cemu se ale neni co divit. to same plati i o navaznosti dvou ruznych map. pokud treba mas rumunskou topo a pres madary jedes na citynav tak je lepsi na hranicich vypnout citynav a aktivovat rumunskou topo. je to obvykla chyba zacatecniku s garminem, taky me to parkrat pekne vypeklo

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Kudla,že by todle aji zpomalovalo procesor v Garmin 278 ? ( prej je vybaven starším procesorem ) Nekouše se,akorát při detajlu má co dělat,aby stačil zobrazovat. Nestěžuji si,jen ze zajímavosti .....díky.

A máš po reklamacích .....moon13 píše: Člověče tak si měl pravduUž jedu... díky

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Rudo, předtím jsem reklamoval Navigon ( ale člověče seděl mi nějak víc než Garmin )RudaK píše:A máš po reklamacích .....

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Ale ten Garmin je stajlingmoon13 píše: Rudo, předtím jsem reklamoval Navigon ( ale člověče seděl mi nějak víc než Garmin )

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
S ohledem na moje 4% auto s tím počítám, jinak bych ho nekupovalRudaK píše:Ale ten Garmin je stajling